Na een probleempje met PostNL een zeer goede reactie van Doorax om het probleem op te lossen. Bestelde sleutel werd aIsnog door PostNL bezorgd, maar mij was al een oplossing beloofd. voor het geval dat het pakketje met mijn huissleutel er in (en adres er op) zou kwijt raken. Een hele geruststelling!

Makkelijk om nieuwe sleutels te bestellen met behulp van security card.

Lekker makkelijk met de security card sleutels na bestellen.

Super snel en super goed..

Prima spul.. snelle levering goeie maatvoering

Top geregeld

kleine bestelling gedaan van maar enkele euro,s. afspraak is afspraak, snel geregeld snel verstuurd en goed verpakt.

Overzichtelijke website, met super snelle levering

Bij een sloten nootgeval wil men snel kunnen schakelen. Na de inbraak in ons huis wilde ik zsm dan ook de voordeur sleutel vervangen. Slotenmaker zijn duur en overbodig als hey enkel om het slot gaat. Met jullie super snelle service met super veilige sloten ben ik zo opgelucht. De website is goed overzichtelijk zodat we een goede keuze en ook alternatieven hebben.

Prima aflevering toppie

Via mail bestelt en morgen in de bus Klopt helemaal en zeer tevreden over het product

Snelle levering, top kwaliteit

Snel, voordelig en kwaliteit. Gewoon perfect.

Goede producten

Goede producten

Goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit en goede service

Goede service en kwaliteit

Super service en de beste kwaliteit cilinders & sleutels.

Snel en perfect geleverd!

Volgende dag geleverd! Ook de site is erge handig en duidelijk

Via een mooie website snel de juiste cilinder met afwijkende maten kunnen bestellen. En die ook nog eens de volgende dag in de brievenbus lag. Super.

Helemaal top!

Laat in de avond nog 3 (verschillende) gelijksluitende cilinders besteld, kwamen de volgende dag al binnen! Top kwaliteit, en goede uitleg op de website m.b.t. opmeten. Hoop niet dat het snel nodig is, maar als het nodig is bestel ik hier weer. Aanrader!

Goede website, goede prijs, snel geleverd.

Ik was op zoek naar 5 gelijksluitende cilinders maar dan in verschillende maten. Doorax was de een van de weinige die ik op internet vond waarbij ik per cilinder kon kiezen. Prijs was ook scherp. 's Avonds besteld en binnen 24 uur huis. Met een gratis flesje olie er bij. Wat ik wel een prettig idee vond was dat de sleutels in een apart, ondoorzichtig, geseald zakje zaten, zodat ik kon zien dat daar onderweg niets mee gebeurd was.

Snel en goede service

Wij hadden snel een nieuw slot nodig voor in onze nieuwe woning. We hebben dit slot gekocht en 2 dagen later hadden we hier al plezier van. Het slot komt in een veilige doos en is direct bruikbaar! Binnenkort komen er nog 3 sloten aan.

Fantastische producten, zeer snelle levering, geweldige ervaring

Zeer mooie website met zeer duidelijke EN eerlijke uitleg ( best belangrijk in de beveiliging dat ze je niets proberen wijs te maken om maar te verkopen) de producten zijn ook zeer goed geprijsd waardoor je voor een simpele beveiliging upgrade niet te diep in de buidel moet tasten. Echt een aanrader!!( 2 X zwarte KA cilinder met 5 sleutels en vierkant(!) Zwarte cilinder beveiliging gekocht, levering op 2 dagen in België ( besteld rond 20u savonds daarom de extra dag wachten) )

voorspoedige levering en prima kwaliteit

De keuzemogelijkheden bij het bestellen waren overzichtelijk en duidelijk. Tevens heeft de levering volgens opgave bij de bestelling plaats gevonden.

Mijn ervaring met Doorax is zonder te overdrijven echt super. Heb 4 gelijke cilindersloten M&C Color besteld. De volgende dag had ik hem meteen in mijn handen. Helaas voor mij en door mijn fout 1 cilinderslot foutief ingevoerd. Via mail gevraagd of ik dit kon ruilen zeer snel een reactie gekregen en het was geen probleem. Na Retour de volgende dag mijn nieuwe slot binnen. ECHT SUPER. SNELLE REACTIE SNELLE ACTIE.....SUPER SERVICE.

snel en goed, wat anders

Prime ervaring, handige website. Alles ingevuld, dat erop in huis. Cilinders passen perfect

Zeer snel geleverd

3 cillinders besteld. Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Snel in huis en alles netjes verpakt. Aanrader

Alles is zoals beloofd gelopen

Eerlijk en goed bedrijf

Top service en super snelle levering bestel vaak bedrijfsmatig bij Doorax en nog nooit problemen gehad echt een aanrader

Communicatie probleem goed opgelost!

Doorax heeft snel gerageerd op een communicatie probleem en is daarin ook tegemoet gekomen. Foutjes worden gemaakt maar als ze goed worden opgelost verdienen ze ook een 8!!!

Snelle levering, goede keus mogelijkheden en kwaliteit.

Dit is de 3e keer dat ik een slotenset bestel voor een heel huis, alle 3 de keren perfect verlopen !

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.