Goede service en groot assortimenst incl. heel lange cilinders

Voor een voordeur die is ingebouwd in een oude muurpoort had ik een 3-sterren cilicer nodig met een maat van minimaal 30/115. Doorax is één van de weinige bedrijven die ik kon vinden die een cilicerslot van 145mm lengte in het assortiment heeft. Klantenservice nam zelfs nog even contact met me op om te checken of die bijzondere maat die ik had opgegeven bij mijn online bestelling wel klopte (dank Jens). Snelle levering ondanks de bijzondere maat. Ik kan Doorax aan iedereen aanraden en bestel de volgende keer weer bij hun terug.

gemakkelijk te bestellen en snel geleverd,zoals het hoort.

Heldere webshop met een goed aanbod

Ik was opzoek naar nieuwe cilinders voor onze nieuwbouw woning. Doorax heeft een mooi aanbod en een heldere omschrijving m.b.t. Het opmeten etc. Nadat het pakketje even zoek was bij DHL werd er gelijk actie uitgezet. Een dagje later waren ze alsnog binnen. Fijne en snelle klantenservice dus ook!

Topfirma

Zo gemakkelijk en duidelijk zou ik overal willen kunnen bestellen.

Goede sevice

Goede Service

Overzichtelijk bestelformulier. Goede uitleg. Snelle levering.

Overzichtelijk bestelformulier. Goede uitleg. Snelle levering.

Geen gezeur,maar leveren waar je om vraagd

Supersnelle levering, goede informatie op site en in chat

Zocht nieuwe cilinders, kon eenvoudig op de site nakijken en de juiste maatvoering vinden, mede door de info op de site https://www.doorax.nl/hulp-informatie/cilinderslot-opmeten. Toen ik twijfelde heb ik gechat met een van de medewerkers en al mijn vragen werden snel en correct beantwoord.

Besteld en op afgesproken dag geleverd

Site geeft goede info en vragen worden netjes beantwoord

Zeer snelle en correcte levering

Goede website en zeer snelle levering naar België.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Werkt erg goed, maten kloppen, levering arriveert snel en goede kwaliteit spullen. Enige minpuntje voor mij was dat de bijgeleverde schroeven te lang zijn voor Reynaers aluminium deuren.

Super service !

Heel blij met de cilinders! Ze waren niet correct ingemeten waardoor de cilinders die ik besteld had niet pasten. Deze kon ik kosteloos retourneren waarna ze door Doorax op de juiste maat zijn gemaakt! Bedankt voor deze super service!

Perfect!

Binnen 24 uur, 2 nabestelde sleutels binnen!

Snelle levering, duidelijke website

Gelijksluitende cilinders binnen 24 uur geleverd, makkelijk te bestellen op de website.

Mijn bestelling top!, Levering via DHL Zeer slecht.

Op de site van Doorax staat voor 23.59 besteld de volgende dag geleverd. Helaas DHL heeft tot nu nog steeds niets geleverd, waardoor waardering 3 sterren Na een telefonisch contact met Doorax, is er een nieuwe zending afgestuurd via postNL. De volgende dag in huis, anders waardering 5 sterren. Tip: niet meer via DHL te versturen.

Snel en goed

Handige site, goede uitleg bij bestellen goede prijs kwaliteitverhouding. Levering volgende dag.

DUIDELIJK EN ZEER SNEL

GEWELDIG

Snel en goed.

S'avonds besteld en de volgende dag al in huis. Degelijke kwaliteit voor de juiste prijs.

top, goed en vooral vriendelijk telefonisch advies, snelle levering

ben eerst zelf op de site wezen zoeken, maar ik wilde toch zekerheid hebben, toen maar gebeld, top advies en prima maatgeving en levering. thanks top, groetjes bert

snel en accuraat

Cylinders besteld en de volgende dag in huis. super

Ok

Ok

Klantvriendelijk en behulpzaam

Als leek vond ik het moeilijk te bepalen welke maat cilinder ik nodig had. De uitleg op de website is prima, maar toch wilde ik liever overleggen. Daarom heb ik telefonisch contact gezocht, Doorax is erg vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Voor de zekerheid na het telefoon per mail door middel van foto's nog contact gehad voor het juiste advies. Alles verliep soepel. Bestelling kwam ook zeer vlot binnen. Alleen maar lof!

Zeer snelle en goede levering

Zeer snelle en goede levering

Super snelle levering!!

Keurig snelle levering van de via internet bestelde sloten.

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering van een veiligheidscilinder met sleutels. Het materiaal ziet er heel degelijk uit.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.