Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering van een veiligheidscilinder met sleutels. Het materiaal ziet er heel degelijk uit.

Zeer goede service.

Naast dat ze mooi materiaal leveren is ook de service geweldig! Met ons pakketje was iets verkeerd gegaan met de bezorging. Maar Doorax is erg behulpzaam met het oplossen van het probleem. Heel vriendelijk en goed meedenken. Echt geweldig!

Makkelijk bestellen, goede site. Vlotte levering

Producten voldoen aan verwachting.

Vriendelijke oplossingsgerichte service

Had me vergist in het aantal cilinders had 5 nodig maar bestelde 4……. Geen probleem ze maakten dezelfde dag nog een nieuwe voor me! Echt top!

Kwaliteit producten en top service

Kwaliteit producten en top service

Snelle service en goede materialen

Prima ervaring

Top service en snel

Duidelijke site. Makkelijk om te bestellen en super snel in huis. Kwaliteit top.

Fijne webshop, snelle levering

Als leek is het gemakkelijk een passend cilinderslot te bestellen met behulp van het keuzemenu voor je de selectie sloten maakt. Daarnaast kwam het slot zelfs 2 dagen eerder binnen dan aangegeven, super fijn!

Super service en zeer snelle levering

Contact gehad nav het nabestellen van een cilinder passend op huidige cilinders. Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan en super geholpen. De volgende dag al geleverd. Top bedrijf. Zeer zeker aan te bevelen.

Mijn product paste perfect zoals ik het besteld had.

Wat een top service

Ik ben zeer deskundig geholpen. Ik had cilinder sloten die uit de productie waren. Kreeg een mooi alternatief en een scherpe offerte. Ze dachten met je mee en kreeg de sloten binnen 3 dagen geleverd. Nogmaals bedankt voor de goede zorg.

Gewoon ijzersterk

Site geopend, keuze bepaald en gemakkelijk besteld. Simpel! Voor een prima prijs goede kwaliteit en binnen 48 uur in huis. Nette beschrijving erbij en een busje slotenolie. Erg blij mee

Besteld en geleverd volgens afspraaak.

Duidelijke website makkelijk te bestellen, en geleverd volgens afspraak.

Super snelle service en prima producten

Via google vond ik deze shop toen ik op zoek was naar nieuwe sloten. Snel besteld, super snel geleverd en zeer tevreden. Bedankt!

Sleutel besteld, zeer snel volgens afspraak geleverd.

Duidelijke site, sneller levering en goede producten

Ik kwam via Google op deze website uit. Dankzij de wizard de juiste cilinders gekregen en meteen duidelijk wat het zou gaan kosten. Duidelijke website. Groot pluspunt is ook de snelle levering.

De meest bizarre bestelling en bezorging, positief !

Best een flinke set cilinders met veelal verschillende maten besteld en de set lag de volgende dag al klaar op een afhaalpunt, meegenomen naar het nieuwe huis en binnen 24 uur alles veilig. top levering !

Top.

Snelle levering, gelijk de volgende dag in huis. Zeer goede service. Perfect geholpen.

Makkelijk en duidelijk

Snelle levering volgens afspraak

Alles liep zoals het hoort en zoals beloofd

Degelijke producten en uitstekende service.

Ik heb nu twee bestellingen gedaan en beide keren alles keurig verpakt en precies op tijd binnengekregen. Mooie goedwerkende cilindersloten en ook het bijbestellen met de sleutelcode ging supersnel en eenvoudig.

Tevreden

Snelle levering, verhouding prijs kwaliteit zeker tevreden

Toppers

Kind kan de was doen!

Extra sleutels bestellen was nooit zo eenvoudig geweest. Online bestelling gedaan… foto van certificaat, betalen en volgende dag al in huis!!! Zo makkelijk!!

Makkelijk te installeren veilig degelijk

De set was makkelijk te installeren (zelfs voor een vrouw). De vrolijk gekleurde kapjes zijn leuk voor op de stevige sleutels. Prima veilige slotcilinders. Kan ik jaren mee vooruit.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.