Alles snel geleverd

Alles snel geleverd

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering.

Hoge kwaliteit

Heb 20 jaar dit merk silinders, nieuw huis met meer deuren heb ik besloten voor dit merk. Snelle levering. Super blij mee.

Snelle levering!

Nieuwe slot binnen één dag geleverd!

Alles prima!

Snelle levering, alles prima!

Goed product, snelle levering

Levering tegen scherpe prijzen !

Alles op tijd geleverd, en correct in de verpakking. Website is heel gebruiksvriendelijk voor selecteren verschillende mogelijkheden sloten en sleutels.

Snelle levering en makkelijke installatie!

Een hele fijne website om een bestelling te doen, bij vragen snel en duidelijk geholpen via de chat. Zo een goede keus kunnen maken, na de bestelling geplaatst te hebben lag deze de volgende dag op de deurmat. Makkelijke installatie. Heel blij met mijn aankoop!

Aanpassing snel uitgevoerd

Geweldige aankoop

Zijn zeer blij met het nieuwe cilinder slot,werkt erg goed

Dik voor mekaar

Cilinders diverse maten op dezelfde sleutel past perfect en snel geleverd!

Snelle levering van bestelde sleutel.

Onlangs heb ik voor mijn m-c slot een sleutel bijgesteld. Deze werd zeer snel geleverd. Uitstekend. Ik beveel Doorax zeker aan.

Zeer snelle service . Alles staat goed en duidelijk uitgelegd op de website Rap gevonden wat ik nodig had

Uitstekende service

Ik had een cilinder te lang besteld. Na een telefoontje is deze binnen twee dagen aangepast perfect gedaan.

Snel en accuraat geleverd

Sleutel bij besteld ging makkelijk en snel. Min puntje ze zeggen vandaag besteld morgen in huis, dat redden ze niet gaat 2 dagen overheen!

Snel en perfect

Seriesloten zijn makkelijk op maat te bestellen, en zijn zeer snel geleverd. Site is zeer duidelijk.

Goede website en snelle levering

Goede website en snelle levering

Klantvriendelijk en bereikbaar

Super dat jullie snel telefonisch bereikbaar zijn als je vragen hebt!! En ook technisch en flexibel zijn!

Snelle correcte levering

Duidelijke website en de bestelde producten zijn snel en correct geleverd.

Goed keuzemenu tijdens bestellen voorkomt misverstanden

Naast dit uitstekende keuzemenu, is de bestelling op de afgegeven datum en goed verpakt afgeleverd. Het monteren van de sloten ging eenvoudig.

Goede levering, mooi product

Het duurde even alvorens mijn bestelde producten werden afgeleverd. Daar kon Doorax niets aan doen, dit lag aan de transporteur. De cilinders zijn kwalitatief goed en de gekleurde hoesjes voor de sleutels zijn een leuke gadget. Ik zal zeker weer bij hen bestellen.

Zoals het hoort

Snelle levering, netjes en goed verpakt.

snelle keurige levering

Makkelijke site, Snelle levering, en goede controle.

Snelle correcte levering

6 verschillende maat cilinders besteld. Ze zijn snel en correct geleverd en voldoen aan mijn verwachtingen.

Erg netjes geleverd voor een mooie prijs!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Beloften wordt waargemaakt en snelle levering!

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.