voor de eerste keer besteld en alles was prima

ik kende het bedrijf niet dus had er geen hoge verwachtingen van ,maar ik heb mijn spullen toch besteld en alles verliep vlekkeloos en de beloofde tijd in huis. dus bestel gerust dan komt het altijd goed.

Makkelijk te bestellen. Goede kwaliteit cilinders. Goede snelle bezorging.

Prima.

Geleverd binnen de gestelde termijn, Keurig antwoord op mijn vragen en ook nog voor een goede prijs.

Overzichtelijk en efficient

Prima overzicht van de verschillende keuzes, kwaliteitsvol product met Q-label, snelle en correcte levering, eenvoudige plaatsing.

Goede snelle service

Alles staat uitgebreid op de website. Snelle levering wat volgens de website vermeld staat. Perfecte levering in een brievenbus pakketje dus geen onnodig grote doos.

Makkelijk, snel, goed.

Mooie website, goed geholpen door de helpdesk, super snelle levering.

Tevreden, sleutels met code bijbesteld snel geleverd

Perfect geregeld

Ik had bij de invoer van de bestelling een foutje gemaakt en kwam daar pas achter bij de bevestigingsemail. Geen probleem, even bellen en meteen kon het gecorrigeerd worden. Nette correctie factuur en meteen de volgende dag geleverd.

Supersnelle en perfecte levering .

Zeer goede ervaringen met bestellingen bij Doorax .Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website . Snelle en perfecte levering. Geen idee wat er bij Doorax beter kan .

Snel extra sleutels en cilinders

Binnen 2 dagen gecertificeerde sleutels en cilinders in huis. Top

Perfecte accurate service!

Gemakkelijk om sloten en sleutels na te bestellen.

Goed product en goeie afterservice!

Precies zoals ik het wil. Na de levering een klein foutje(!misschien wel mijn foutje) maar daarna alles in orde gemaakt.

Vandaag besteld morgen in huis

Sloten op tijd bezorgd mooie website En klantenservice is bereikbaar

prima service

snel geleverd en werkt prima

duidelijk en professioneel

bestelling 1 dag later dan beloofd. verder alles 100% !

Kwaliteit en behulpzaam

Een mooi product gekregen en bij enige twijfel over iets kon ik direct bellen naar een behulpzame klantenservice.

Vragen sneller om een review als ze je spullen leveren.

Helaas kreeg ik eerder een reviewverzoek als het bestelde product wat op moment van schrijven al een dag te laat is. Helaas ook nog geen verzendbevestiging gekregen of überhaupt bericht van vertraging. Duimen dat het snel komt...

Heel fijn en snel

Door een productiestop van mijn vorige slotenserie kon ik niet bij bestellen. Voor een gereduceerd bedrag kreeg ik de nieuwe serie van M&C. Top thanks

Snelle en goede service!

Zeer prettige ervaring met Doorax. Enkele gelijksluitende cilinders besteld met extra sleutels. De interface om de afmetingen in te voeren is overzichtelijk en simpel. Alles werd de volgende dag al geleverd (door de brievenbus, ook wel fijn). Helaas bleek één van de cilinders niet juist te zijn uitgevoerd (verkeerde afmetingen). Dit heb ik gemeld en direct kreeg ik een retourlabel toegestuurd. Cilinder teruggestuurd en de dag dat deze bij hen geleverd werd is-ie ook weer retour richting mij gegaan. Zo snel kan het dus ook geregeld worden! In een tijd waar je als bedrijf je moet onderscheiden door uit te blinken in service kan menig bedrijf een voorbeeld nemen aan Doorax. Normaliter schrijf ik geen reviews, maar ik ben prettig verrast door Doorax. Grappig dat je pas de goede service ervaart wanneer het mis gaat. Netjes opgelost!

Top materiaal

Had reeds een aantal cilinders met 1 sleutel en er nu laten bij maken en dit was zeer eenvoudig en werken naar behoren, ben dus super tevreden. Alleen jammer dat Post NL deze gewoon in de brievenbus gegooid heeft en niet aangebeld. Het gaat tenslotte over een niet zo klein bedrag.

4 cilinders met verschillende maten besteld, te bedienen met 1 sleutel, zoals beloofd binnen 1 dag.

Zeer eenvoudig te bestellen. 4 cilinders met verschillende maten besteld, deze bedienen met 1 sleutel. 16.45 uur besteld, dag later geleverd. Alles correct. Meer kan een klant niet wensen.

Vandaag besteld, helaas niet morgen in huis

Bij nabestelling (donderdagavond) was het certificaat niet goed doorgekomen, vrijdagochtend certificaat opnieuw toegestuurd. Bestelling helaas pas dinsdagmiddag ontvangen. Bestelling verder in orde.

Simpel bestellen

Een bestelling van cilinderslot! Kind doet de was! Zo gebruiksvriendelijk en super snel geleverd

Snelle, Duidelijk, Helder

De website is duidelijk en helder. Je vind makkelijk wat je zoeken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Gelijksluiten cilinders in diverse maten was allemaal geen enkel probleem. De zending is keuring (op tijd) bezorgd en was goed verpakt. Verwachting meer dan overtroffen

Simpel en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levertijd.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.