Uitstekende webwinkel

Bestellen ging gemakkelijk. Bezorging was probleemloos. De geleverde spullen prima. Kortom: alles goed geregeld.

Snel en goed

Het was heel snel bezorgd kwam door de brievenbus dus hoefde er niet voor thuis te blijven erg blij mee ze doen wat ze moeten doen

Ik had sleutels besteld en vervolgens zijn ze volgens de website bij mij afgeleverd. Fantastische gewoon

Prima levering en goed assortiment

Duidelijke website en veel keus.

Top services, daar kan geen ander tegenop

Bestelling werd snel geleverd, correctie snel uitgevoerd naar tevredenheid Snelle reacties

Vlot en kwaliteit

Prima in orde!

Goeie spullen, betrouwbare service

fijn website om sloten te kiezen, met goede informatie (ik zocht 3 gelijkluidende cilinders met verschillende maten). De sloten hadden een levertijd, maar die werd precies nagekomen. En de prijs was niet noemenswaardig hoger dan elders.

Snelle service en goede website

De enorm snelle service is top. Items zijn vaak de volgende dag al binnen. Daarnaast is het een erg gebruiksvriendelijke website die het bestellen erg makkelijk maakt.

Goede en snelle service.

Snel besteld, ik denk snel verzonden. Maar laat geleverd door de post.

Ok

Ok

Fijne website om te bestellen, grote keuze

Ik heb een set van 4 sloten besteld, allemaal andere maten. Je kunt dit heel goed aangeven, en ook wel of geen knop en waar, helemaal prima. Kleurkeuze bij de sleutels was een verrassing! En ook nog snel geleverd de volgende dag, wat wil je nog meer!

Zeer mooi cilinderslot. En sterk, dat zie en voel je aan alles.

Prima aankoopervaring

De aankoop via de website ging simpel. Duidelijke website en voldoende betaalmogelijkheden. Levering was ook prima in orde. Het pakketje kwam keurig verpakt en op tijd aan.

Alles voor elkaar

Makkelijk gezocht en besteld, snel en keurig geleverd. Topkwaliteit ook.

Snelle correcte service

Duidelijke website waarin je precies kan selecteren wat je zoekt. De bezorging kun je tot op de minuut volgen wat ook briljant werkt !

Eenvoudig, snel en goed

De site is heel duidelijk en bestellen is makkelijk. De levering is zeer snel. Helemaal tevreden.

Snel geleverd en past precies

Snel geleverd en past precies

alles top geregeld duidelijke website met uitleg

alles top aanbeveling

Mijn ervaring is goed, mede omdat de klanteservice de tijd neemt als je vragen hebt. En de materialen zijn op tijd geleverd. Retour afwikkeling verloopt ook vlot.

Zaken doen zoals het hoort!

Prettige behandeling ook met nalevering.

BETROUWBAAR, net als hun sloten.

Maandag bij hun vestiging langs geweest om informatie te vragen. Smiddags online besteld en andere dag geleverd.

Geen idee pakket nog steeds spoorloos

Geen idee pakket nog steeds spoorloos nog is zon veelste slechte ervaring met post nl......

Doen wat ze beloven!

Zondag gelijksluitende set besteld, dinsdag geleverd. Snel reactie op vraag via chat. Goede kwaliteit.

Geweldig!!

Super goed en ik ben er zeer tevreden mee. De sleutel is iets groter dan wat had ik verwacht.

Snelle en uitstekende informatie en levering

Snelle en uitstekende informatie en levering

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.