Er is nog een verbeterpuntje.

Goede morgen, Ik hoop dat het meedingen naar de prijs van 100 euro niet afhankelijk is van een positieve beoordeling. Naar mijn menig is er nog een verbeter puntje. Bij de bestelling staat dat voor 17.00 uur besteld dat je het pakket de volgende dag kan verwachten. Nadat ik de volgende dag niets ontvangen had, heb ik contact opgenomen met jullie, of jullie het pakket al verstuurd hadden, daar kreeg ik te horen dat het pakket nog niet verstuurd was maar dat het die dag op de post ging. Er zijn idd excuses gemaakt. Mijn tip is: als je weet dat je het niet op tijd kunt versturen stuur dan even een berichtje. Dat voorkomt dit soort mails. Verder ben ik erg tevreden over de sloten en zal volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.

Mooi geheel

De aansluiting van de panelen zijn redelijk goed zichtbaar.

Goede duidelijke website. Servicedesk werkt ook perfect.

Ik heb 4 cilindersloten gekocht allemaal verschillen van lengte. 3 met draaiknop en 1 zonder, allemaal dezelfde sleutel. Zonder verdere vragen helemaal goed. Net geen 10 omdat ik op de website de keuze mis om een cilinderslot bij te maken.

Super service

Een firma die nog echt klaar staat voor de klant Prima advies, zonder opdringerig te zijn. Ook het retourneren en aanpassen van een verkeerd bestelde cilinder was geen enkel probleem Ik kan deze firma van harte aanbevelen

Duidelijke informatie, zowel telefonisch als op de site, en zeer snelle levering van de bestelde pro

Vooraf telefonisch contact gehad om de voor ons juiste cilindersloten te verkrijgen, daarna besteld en de levering was de volgende dag reeds in huis. Bij de levering zaten een drietal extra sleutels, waarvan één helaas haperde. Na telefonisch contact en mailtjes, werden nieuwe sleutels aangeleverd. Perfect, prima service. Ook de verhouding prijs/kwaliteit is in mijn ogen goed te noemen.

goede website en stipte levering

Goede website en stipte levering

Klant is koning

Ik had met spoed nieuwe cilinders nodig. De dag erna al meteen in huis. Top kwaliteit! Dit bedrijf snapt hoe belangrijk hun producten voor de klant kan zijn. Dank je wel

Goed advies, prijzen en service

Duidelijke website, snel reactie op vragen en goede levering

Goed product. Goede service.

Praktische aankoopwijzer op site.

Netjes geleverd alles in 1x goed!

Blij

5 sterren voor de service vab Doorax

Met behulp van uitleg van Doorax online, moeiteloos mijn bestelling kunnen plaatsen. En super snelle levering. Zelfs als leek het juiste artikel uit kunnen kiezen en zelf kunnen monteren in de deur!

Jammer van de gekozen bezorgdienst

Keuzewizard op de site is top! Service was top. Daarop gebaseerd beveel ik ze zeker aan. Erg jammerlijk dus dat bezorgdienst Red-je-Pakketje/Instrabox van de 24uur levering onkundig een 72uur levering weet te maken. Vandaar de lage score.

Prima volgens afspraak

We hebben 1 sleutel ontvangen die licht krom is. Verder alles volgens afspraak geleverd

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering!

Snel, duidelijk en goed!

Wat een makkelijke manier om te bestellen en wat was de bestelling er snel! Top

Z'n half jaar geleden een setje gekocht ook daar tevreden over alles mooi gelijk sluitend. Na wat klussen komt er binnenkort een nieuwe poort, uiteraard wil ik die ook gelijk sluitend wel zo handig. Hierbij meteen de ervaring van een cilinder bijbestellen + sleutels extra ervaren. Zojuist de bestelling binnen. 'oude' sleutels passen op de nieuwe cilinder en de nieuwe sleutels passen op de 'oude' cilinders. Achteraf adres aan laten passen omdat red je pakket toch niet de 31ste werkte, geen ramp had geen haast. Enorm fijn dat het adres nog aangepast kon worden nadat de order klaar was maar nog niet onderweg was.

Slot

Goede webside voor keuze te maken slot doet wat het moet, degelijk De sleutel is wel fors langer (de uitsteek) , dus opletten met klinken die erover roteren (zoals mijn schuifdeur) De levering door PostNL was spijtig genoeg een week later dan voorzien.

Prima sloten.

Cilinders van mc minos besteld. Zien er goed uit. Sluiten soepel. Sleutel ziet en voelt ook degelijk. Er wordt geadverteerd met een gratis flacon olie. Nou die 5ml olie die ze mee sturen hadden ze betere achterwege kunnen laten. En dan ook twv 7,50 euro erbij vermelden.... Flesje dat op de site wordt geadverteerd is niet het zelfde wat je krijgt.

Snel en correct voor een juiste prijs.

Goede duidelijke instructie van het bestelproces correcte en tijdige verzending.

Geweldige service

Snelle levering Duidelijke website Leveren kwaliteit Toppie

Oerdegelijk slot

Duidelijke keuze in samenstelling van het slot,lijkt me zeer veilig.Ik ben zeer tevreden

Levering de volgende dag, alles netjes volgens afspraak.

Vlot en correct.

Vlekkeloos

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.