Goede site behulpzaam snelle levering

Is echt een to bedrijf, website werkt super en na wat vragen telefonisch goed op weg geholpen

Zeer goed geholpen en snel geleverd

Goed bedrijf goed advies gewoon netjes voor elkaar

Duidelijke site, snel nieuwe sloten besteld en snel geleverd.

Snelle levering van perfect product!

Levering binnen 12 uur, ook van cylinders die niet standaard afmetingen hebben. Perfect product die cylinders van M & C.

Super makkelijk bestellen, snel geleverd.

Ik ging ervan uit 4 weken levertijd. Prettig verrast kwam mijn bestelling al de volgende avond. Super service..

Prima sloten

Fijn om meerdere dezelfde sloten en sleutels te kunnen bestellen. Handige overzichtelijke website ook

Kwalitatief product

Snel levering, netjes verpakt, kwalitatief product en het bestellen / configureren van de juiste slot is super eenvoudig. Binnenkort maar me overige sloten ook vervangen

Goede communicatie, perfecte productbeschrijving en vlot bereikbaar voor bijkomende inlichtingen.

Goede service en snelle levering

1 van mijn cilinders was fout geleverd. Na contact met Doorax werd de juiste cilinder opgestuurd en kreeg ik er een extra (gratis) sleutel bij voor het ongemak!

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Alles prima geregeld volgens de regels

goed advies gehad en snel geantwoord

prima geholpen

Topkwaliteit en snel

Zeer snel geleverd en alleen topkwaliteit producten. De site is ook duidelijk en overzichtelijk.

Correct

Heel snelle levering van uitstekend materiaal voor een correcte prijs. Alles netjes verpakt in een compact doosje. Géén opvallende,véél te grote Bol.com doos Prijs- kwaliteit, zeker een aanrader!

Snelle levering en goede prijs

Volgende dag geleverd. Prima!

Uitstekende service, snelle levering

Via de chatservice hebben wij uitgebreid deskundig advies gekregen omtrent de vervanging van ons slot. Het (M&C) slot werd binnen een werkdag geleverd en is van uitstekende kwaliteit.

Goede site, goede levering.

Vlotte afwerking en levering, alles goed

Een prima website,makkelijk bestellen en snelle levering.

Gelukkig binnen één dag binnen

Zo blij dat we de cilinders binnen één dag binnen hadden. Nare ervaring gehad met aannemer, en die had nog één sleutel van ons huis. Nu 3 gelijk sluitende cilinders in onze deuren. Een veilig gevoel.

Zeer goede en erg snelle service.

We hadden nieuwe sloten besteld via Doorax, binnen 2 uur kreeg ik al een mailtje dat de sloten verstuurd waren en de volgende dag werden ze al bezorgd. Erg goede en duidelijke uitleg op de website maakt het bestellen erg makkelijk. Gewoon top geregeld.!

Max is niet sneller dan Doorax

mijn probleem was supersnel opgelost door de snel geleverde sleutels.

Snel geleverd en exact conform bestelling.

Alles perfect verlopen!

Snelle levering, goede en betrouwbare service!

Snelle goede hulp in de chat, zowel bij bestel advies als na levering.

Zeer snelle levering

Ik ben erg tevreden over de uitleg tijdens de bestelling en de levering is erg goed. Alle sloten makkelijk kunnen monteren.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.