Één slot is verkeerd geleverd

Één van de cilinders heeft de draaiknop aan de verkeerde kant; andersom dan ik had besteld. Ik zal hierover nog telefonisch contact opnemen om dit te herstellen.

snel goede prijs

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit.

Goed en vriendelijk geholpen.

Ik had via de site een verkeerde clinderslot met 5sleutels besteld, zonder problem op een vriendelijk manier hebben de medewerkers van Doorax omgeruild.

Snel en correct

Snelle levering van topproducten

Snelle levering van topproducten aan schappelijke prijzen

Helemaal tevreden.

Duidelijke uitleg voor bestellen van cilinder. Snel binnen en precies wat ik had besteld. Product past perfect en werkt perfect.

Top!!

Op donderdagavond cylinders besteld, en vrijdagavond al in huis!! Wat een service! Na deze zaterdagochtend gemonteerd te hebben blijkt dat ik de afmetingen niet goed doorgegeven had. Contact opgenomen met Doorax en de cylinders worden kosteloos aangepast. Top service!!!

Bijzonder snelle levering

Hele mooie veilige sloten en super snel geleverd, dat is het vermelden waard.

Snel, en goede kwaliteit . Goed beschreven n.

100 % tevreden. Prijs kwaliteit uitstekend. Alles uitgevoerd zoals beloofd. Tks.

Volop tevreden.

Alles netjes verpakt. Het was prima op tijd. Gewoon goed materiaal. Tot de volgende opdracht

Goede sloten voor de juiste prijs en goede service door snelle verzending.

Zeer snelle levering !

Okë !!

Top!! snelle levering, goede website

Wordt keurig geholpen, als ik bel voor een vraag wordt er meteen opgenomen, topbedrijf!!

Super kwaliteit en snel geleverd!!

Ook telefonisch contact gehad: vriendelijk en behulpzaam.

Snel safe en simpel

Duidelijke website. Paar stappen naar de order, heel simpel. Na de bestelling werd ik heel goed op de hoogte gehouden van de status. Voor de bestelling werd bezorgd ontving ik van de besteller een bericht hoe laat hij precies zou komen. Dat klopte. Zeer tevreden met Doorax!

Goede prijs kwaliteit vlotte verzending

Goede ervaring

gewoonweg perfect, aanrader

zeer duidelijke pagina. eerlijke prijzen en snelle levering

Zeer uitgebreide kennis en advies, snelle levering en uiterst betrouwbaar.

Zeer snelle levering

twee sleutels bijbesteld en de volgende dag in de brievenbus

Cylinder

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle levering ,een aanrader!

Zeer prettig meerdere sites bezocht maar daar was het veel al rommelig en dan ben je snel weer weg omdat het niet snel genoeg gaat,... daar was het bij Doorax wel gelijk duidelijk en vond ik het gelijk ,.. zeer overzichtelijke site en snelle levering.. een aanrader!!

Super goede afhandeling

Ben reuze goed geholpen via de telefoon kreeg vlot een professioneel antwoord op mijn vragen dikke duim voor personeel en bedrijf

Heel professioneel

Alles snel en volgens de afspraak

heb nog niks

niet meer met de brievenbus post meesturen ik heb het nogsteeds niet

Duidelijke bestelsite en snelle levering + goed product

Zie boven

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.