Duidelijke site

Duidelijke site voor hetgene dat je nodig hebt. Gemakkelijke stappenplan en duidelijke info. Goede en snelle service. Snel geleverd.

Super snelle service met topproducten

Op zondag namiddag op de website gekeken hoe ik mijn cilinder moest opmeten aan de hand van de goede uitleg heb ik mijn cilinder opgemeten en 2 sloten besteld. Dinsdag nammidag lag het pakketje voor de deur. Oude cilinder uit de slotkast gehaald de nieuwe er in en past perfect! Zeer tevreden over deze service!!

Duidelijke site!

Makkelijke uitleg op de site en snelle levering

Is reeds mijn 2de bestelling en weer zeer tevreden

Snel een keuze kunnen maken, een dag later bezorgd

Ik heb de keuze vanwege de overzichtelijke website snel kunnen maken. Uiteindelijk vielen alle voorkeuren aan te vinken dus het bestellen op zich is ook niet te veel moeite. De dag later was het slot al in huis. Al met al ben ik heel blij met de goede service en snelle verzending!

super snel

Overzichtelijke website en zeer makkelijk te bestellen. De bestellingen werden vervolgens super snel geleverd.

Perfecte sloten en perfect geregeld

Nnn

Goede service/kwaliteit.

Bestelling op tijd. Juiste informatie over product en installatie hiervan.

Goede service. Snelle levering

Heldere website maakt het selecteren van cilinders met verschillende lengte erg makkelijk

Snel en veilig

Heb cylinders en sleutels hier vandaan. Leveren super snel en zeer duidelijke website. Het nabestellen van extra sleutels ook supersnel en veilig.

Zeer snelle levering

vlotte service en correcte afhandeling

cilinders besteld, goede website en zeer vlotte verzending.

Snelle levering, keurig verpakt en goede cilinderkoppen.

Snelle levering, keurig verpakt en goede cilindersloten

Goede omschrijving op de site

Makkelijk en snel!

Bestellen ging erg makkelijk en hulde aan de bezorgingsdienst (Red je pakket). Tot op de seconde is je pakket te volgen! Kan niet beter!!

Correct en snel en volgens de afspraken

Correct en snel en volgens de afspraken

Goed en snel.

In het weekend een gelijksluitende slotenset besteld met 15 sleutels. De aangegeven leverdag was de maandag na de bestelling. Gezien het aantal sleutels had ik niet verwacht dat het zou lukken, maar dat is toch gebeurd. Ook het zoeken en selecteren op de website werkt prima.

Top bedrijf doen wat ze zeggen.

Zelf ben ik niet zo handig met bestellen, en ze hielpen mij prima om de bestelling te voltooien.

Snelle service en levering

Snel geholpen en ook snel de juiste producten ontvangen.

een fijne ervaring

goede service en snelle levering

Alles top.

Prima levering.

Product prima, goede kwaliteit

Product prima, goed verpakt.

5 star

Highly recommended !

Perfecte service met zeer snelle levering

4 cilindersloten besteld die de volgende dag netjes geleverd werden met 7 sleutels. Mooie kwaliteit cilindersloten

Perfect, goed keuze , makkelijk te doorlopen

Reeds eerder cilinders besteld, bevallen zeer goed, geen haperingen. Levering bijzonder snel en correct. Chapeau

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.