Snel, overzichtelijk, alle beschikbare opties

Gewoon heel goed in de verzorging. Overzichtelijk en duidelijke website. Snelle levering en heldere communicatie

Geleverd zoals afgesproken

Keurig product. Goed verpakt pakketje kon door de brievenbus, dus dat was handig.

Makkelijk en snel te bestellen

Zeer makkelijke manier van bestellen van verschillende maten sloten. Dat het ook nog eens snel geleverd werd is helemaal top!

Super goed product en service

Overzichtelijk website, Op de site een goede uitleg van de mogelijkheden, Snelle levering en zeer goed verpakt. En concurrerende prijzen. Geen overbodige verpakking en opvulling. Zeer aan te bevelen.

Geweldig en optijd

Super snelle levering

Prima communicatie,en een top product

Goede uitleg, en snel geleverd. Zeer tevreden over het product.

Snelle service en een scherpe prijs!

Zeer snel geleverd, order helemaal correct verwerkt en de helft goedkoper dan mijn huisleverancier....

Gewoon goed.

Materiaal is gewoon topspul. Enkel meer aandachtspunt voor de bezorging. Bestel het express op mijn werk omdat daar de hele dag het pakketje aangenomen kan worden en dan word het pas om 22.30 bezorgd. Nu hebben de buren het gelukkig aangepakt maar is naar mijn idee niet handig.

Goede en snelle levering

Betrouwbaar deskundig bedrijf

Snelle reactie op de live chat. Deskundig advies. Snelle levering zoals beloofd.

Ze doen wat ze beloven,

Snelle en correcte service,

De gemaakte belooften worden waar gemaaktt

Duidelijke bestelsite met heldere informatie. Zonder verstand van sloten kom je er makkelijk uit wat te bestellen

Super snel, super service.

Vandaag besteld, morgen in huis. Ook extra sleutel bestellen voor een lage prijs.

Duidelijke site goede service

Goede cilinders en netjes af gewerkt. Precies wat ik nodig had meerdere cilinders in verschillende maten en met maar 1 sleutel

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Nieuwe cilinders voor onze woning besteld met extra sleutels. De volgende dag al bezorgd. Zeer netjes en goed verpakt en zeer tevreden met de kwaliteit en snelheid van de levering.

Helemaal top

Alles goed gegaan, bestellen was easy, duidelijk en overzichtelijk, en ook nog eens snel geleverd, ben er echt blij mee

Uitstekend service

Ik heb 3 cilinders besteld netjes optijd bezorgd.

Zeer snelle en goede levering met duidelijke omschrijving

Duidelijke website, met goede informatie. Bestelproces ging heel erg soepel. Levering was direct de volgende dag. Uitermate tevreden!

Perfecte levering

Volgende dag na bestelling in België geleverd. Was zelf op zaterdag. Correct geleverd wat ik besteld had met hulp van de duidelijke website. Ik ga hier nog bestellen

Een extra cilinder op maat besteld. Volgende dag al in huis. Super snelle service en netjes Verzonden.

Bestellen en de volgende dag gelijk al in huis

Snelle service en prima prijs kwaliteit verhouding

Heel goed.

Past en werkt perfect

Een prettige en veilige website

Een online aankoop, precies zoals je die zou willen. Netjes, informatief en met de juiste afhandeling via e-mail. Ook de levering is buitengewoon vlot.

Afspraak is afspraak

Zoals is besteld is ook geleverd zonder!!!!!!

Gewoon top verkoop

Top winkel met ervaring nogmaals dank

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.