Prima bevallen.

Snelle levering en ziet er degelijk uit.

prima service

bezorging was niet helemaal correct. Melding ontvangen van leveren echter geen pakketje. Werd de volgende dag bezorgd. Ondersteuning in deze door Doorax was prima

kwaliteit

kwaliteitsprodukt, 4 gelijke cilindersloten met 7 (kleuren)sleutels, panieksluiting, anti breek en anti uitboren.

Alles zonder problemen afgeleverd. Prima product

Overzichtelijke webwinkel en vlotte levering

De webwinkel geeft overzichtelijk de produkten weer en technische uitleg van produkten is goed

Snelle en goede levering

Zonder weinig veel moeite de juiste producten geleverd. Snel geleverd.

We zijn Geweldig, netjes en snel geholpen!

Snelle reactie gekregen op onze vraag. De bestelling ging makkelijk, netjes en snel. Volgende keer bestellen we weer hier!

Fantastisch!

Binnen een dag had ik mijn nieuwe sleutel binnen

Snelle efficiënte levering van prima sloten.

Exact zoals beloofd

perfect product via een zeer goed werkend keuze menu van de website

In tegenstelling tot websites van andere leveranciers wordt je stapsgewijs meegenomen in de keuze mogelijkheden passend bij je product-eisen zodat je volstrekt helder een overzicht krijgt van de producten die uiteindelijk voldoen. Daarna kun je aldus een goede keuze maken. Binnen 24 uur had ik het product in huis. Helemaal top!.

Sleutel besteld, eerst gebeld met Doorax, kreeg goede info. Snel gekeverd, kortom prima bedrijf.

Perfekte levering alles in orde zoals besteld een aanrader

Zeer vlotte afhandeling

Duidelijke website. Snelle service!

Gewoon goed.

Bestelling liep vlot , en levering was correct op de voorgestelde datum . Materialen degelijk verpakt . Alle correct geleverd . Kortom , zeer goede service .

Super ervaring.

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en snelle levering.

Geweldig goede producten en service

Mijn ervaring met Doorax is dat ze uitstekend goede producten leveren van topkwaliteit. Tevens vind ik de website overzichtelijk met duidelijke en heldere uitleg over hun producten. Zeer snelle en correcte levering. Kortom een TOPBEDRIJF.

Goede kwaliteit en zekerheid

Tevreden met de geleverde producten en het gemak van de webshop

Eerste prima ervaring, alles was goed

Voor de eerste keer hier een sleutel besteld. Nette en duidelijke website met markt conforme prijzen. De sleutel is dezelfde dag nog verstuurd en de communicatie (e-mail) waren netjes, informatief en keurig op tijd. Hiermee heb ik een een zeer goede eerste indruk gekregen en zal hier zeker opnieuw bestellen. Keep up the good work :-)

Goede service na probleem

Ik had 5 sloten besteld die de volgende dag zouden worden afgeleverd. Levering bleef uit en bij (heel snel bereikbaar) telefonisch contact bleek het pakket niet te zijn verzonden. Gelukkig geen gezeur, maar direct een nieuwe order ingevoerd en de volgende dag geleverd. Bij elk bedrijf kunnen dingen misgaan, maar hoe je het vervolgens oplost geeft de kwaliteit van de onderneming aan. Goed gedaan

Goede service.

Prima telefonisch te woord gestaan en daarna bestelling gedaan. De spullen waren netjes op tijd afgeleverd en goed verpakt.

Kwaliteit

Serie die ik heb heeft een grote variatie, Messing met knop zonder knop en nikkel En dit met een typen sleutel.

Super !

Eenvoudig te bestellen , klein foutje in mijn bestelling direct aangepast . Aanrader !

Betrouwbaar

Betrouwbaar.

profisoneel gewerkt

alles ok

Correcte en snelle levering. Zeer vriendelijk personeel.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.