Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering, vriendelijk personeel en goede verpakking. De lampen worden vaak als mooi en degelijk beschreven. Enkele reviews noemen af en toe voorraadproblemen of kleine productfouten, maar deze worden snel opgelost dankzij behulpzame service. Al met al een positieve ervaring met vertrouwen voor herhaalaankopen.
Wij hebben daar een super mooie lamp gekocht, Alleen er stond niet bij dat ze met vakantie waren en dat daardoor de lamp een week later was. Dat was een min puntje. Verder zeer tevreden.
27 June 2026
Jose
Zundert
Super snel in huis. Vandaag besteld gisteren in huis.Alles heel netjes ingepakt.
13 June 2026
Jacqueline
Heyenrath
Ik kreeg een lamp die wat transportschade had opgelopen. Kreeg meteen een nieuwe lamp opgestuurd. De lamp zelf is top en de service ook!
19 May 2026
Danny
Voorthuizen
Snel en goed.
16 May 2026
Bart
Kortessem (Hasselt)
Prachtige lamp voor boven zithoek gevonden uit een serie waar we al een lamp voor boven eethoek elders van hadden en daar toen niets bij kon vinden. (Blijkt dat de lamp die we al hadden bij Breman ook nog eens flink scheelt helaas). Besteld en goed verpakt snel geleverd.
7 May 2026
M
Arcen
Mooie winkel en vriendelijk personeel. Via internet bestellen is ook goed gegaan.
15 April 2026
Lydia
Emmeloord
Breman was goed benaderbaar en dacht mee ivm de bezorging van de lampen. Verder mooie lamp kappen ontvangen. Heel blij mee.
3 April 2026
Angeline
Meerssen
Mooie lampen en snelle levering.
26 March 2026
Ineke
Balgoij
Fijne bedrijf. Netjes verpakt
12 March 2026
Merlijn
Ruurlo
Mijn ervaring is heel positief, snelle, nette - levering. Aanbeveling waardig!
5 March 2026
Tineke
Westdorpe
Goed!
23 February 2026
J C
Midden Nederland
Heb de StoerLights kaptstok edge 6 haken besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van de levering
22 February 2026
Kaylee
Noord-holland
Snelle reactie op vragen via de mail. De lamp netjes verpakt bezorgd.
20 February 2026
H
Kampen
Had 2 lampen besteld helaas was er 1 niet meer leverbaar kreeg meteen een mail dat die gelijk van de prijs werd afgehaald en of ik de andere lamp wel wilde hebben.dus al met al een hele goede service
16 February 2026
Brigitte
Rijswijk
Helaas is de lamp niet functioneel te gebruiken zoals ik hem had gehoopt. Ik wilde graag de sterrenlamp gebruiken in de slaapkamer voor een fijne sfeer in dimstand, maar dan gaat hij keihard piepen op de dimstand. Hij kan alleen aan op de hoogste felle stand. Dat is in de slaapkamer niet te doen. Nu kan ik dus helaas de sterrenlamp niet aanzetten en alleen de rand verlichting aanzetten in de dimstand zonder dat hij gaat piepen. Erg jammer! Anders was het wel een hele fijne en leuke lamp geweest.
Beveelt niet aan
7 February 2026
Hafida
Amsterdam
Wat jammer om te vernemen, dat de uitgekozen armatuur niet naar wens functioneert.
Wij hadden graag mee willen kijken naar een oplossing. Helaas is het omruil termijn verstreken van twee weken na ontvangst.
Mocht u in de toekomst echter weer problemen ervaren of vragen hebben, zien wij graag uw bericht tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Team Breman Verlichting
Voor lezen is het licht iets te weinig, mooi sfeerlocht
4 February 2026
Esther
Hoge Hexel
Top bedrijf, goede snelle service. Waar ik elders 5 a 6 weken moest wachten kon door dit bedrijf de volgende dag al geleverd worden. In 1 woord super
22 January 2026
Sophia
Den Haag
Wij waarderen u positieve review. Goed om te vernemen dat wij u verwachting hebben waargemaakt.
Wir haben eine schöne Lampe bestellt, die kam sehr schnell und versandkostenfrei bei uns an. Leider funktionierte ein Licht nicht. Per Mail bekam ich umgehend einen Tipp, den wir umsetzten - jetzt leuchten alle drei Lichter. Das ist Kundenservice, vielen Dank!
18 January 2026
Sonja
Telgte, Deutschland
Heel tevreden netjes overleg ivm verkeerde verzending
14 January 2026
Paula
Diepenheim
De reactie op mijn vragen waren snel en duidelijk, de levering was ook snel en goed verpakt
3 January 2026
Christina
Noordscheschut
Goed om te vernemen dat wij u vragen hebben kunnen beantwoorden.
Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe armatuur.
Wij zijn prettig geholpen! We hebben een goed advies gekregen wat doorslaggevend was om een prachtige lamp te kopen. Dank je wel!
30 December 2025
Ans
Amersfoort
Wij zijn blij om te vernemen dat u het advies als goed heeft ervaren.
Dat dit ook nog is de doorslag heeft gegeven om bij ons een armatuur aan te schaffen, is natuurlijk helemaal leuk om te horen.
Mooi lampje ontvangen. Alleen kon de kleur van het licht niet aangepast worden, terwijl dit volgens de handleiding wel zou moeten kunnen. Na contact kon het lampje worden omgeruild en hebben we een nieuwe gekregen, deze werkt goed! Heel fijn en snel opgelost.
26 December 2025
Claudia
Nijmegen
Glazen lamp kwam kapot aan en er is direct een nieuwe lamp verstuurd. Ook had ik een order voor een lampenkap (zonder armatuur ) geplaatst en toen is door Breman eerst gecheckt of het wel klopte. Dat was idd niet zo en toen is de bestelling zonder problemen geannuleerd en het geld terug gestort. Zeer goede service van Breman!
20 December 2025
Wilco
Duiven
Helaas voldeed de bestelde lamp niet aan de omschrijving op de site. Hier is zeer goed en snel op gereageerd. En is het naar wens opgelost
18 December 2025
J.
Lisse
Had een kapstok besteld met een doldraaiende schroef. Contact opgenomen en direct retourformulier ontvangen. Met een paar dagen de goede kapstok binnen. Heel goed gehandeld.
5 December 2025
Johan