Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge kwaliteit van de kaarten en de gebruiksvriendelijke ontwerptools. De service is betrouwbaar met snelle productie en levering. Veel beoordelingen noemen zorgvuldige verpakking en personalisatie-opties. Over het algemeen is de ervaring positief en biedt het waar voor geld.
Wij hebben twee keer een geboortekaartje laten drukken op groeipapier bij Mooiook. Beide keren zeer goed en snel geholpen. Snelle levering en mooi verpakt. Kan het iedereen aanraden.
Tamar
Haren Gn
Zelf via de website een geboortekaartje ontworpen voor onze zoon. Erg blij met het resultaat! Op prachtig beukenhout is het kaartje gedrukt, de afwerking is netjes, en alle kaartjes zien er op wat verschillende houtnerven na hetzelfde uit. Dit maakt het kaartje uniek. Vooraf een gratis proefdruk gesteld. De snelle levering en de daarbij geleverde naamslinger maken het af! De slinger is een aanvulling voor de babykamer.
L.
Raamsdonksveer
Bonny
Breda
Hele mooie kaartjes kunnen ontwerpen op de site, contact verliep ook goed en nabestellen was heel makkelijk. Veel complimenten gekregen op ons geboortekaartje ♡
Annemarie
ERP
Heel erg blij met hoe de geboortekaartjes van onze zoon zijn geworden. aanrader
frank
emmeloord
Goede en snelle service. Kaartjes worden snel geleverd, ook het proefkaartje was er binnen een paar dagen!
Manon Koekoek
Drogeham
Ik had al een keer eerder besteld en ook daar had ik fijn en snel contact met ze gekregen. Deze keer had ik ze ook na bestelling een mail gestuurd met een vraag over de levering. Ik kreeg daar heel fijn antwoord op (ze hebben alles op alles gezet om ons te helpen daarmee) en daarnaast hadden ze zelfs in het ontwerp nog een 'foutje' gevonden en die hebben ze aangepast zodat alles er zo uit kwam te zien zoals wij wilde. Echt hele goede en fijne service. Als ik weer iets nodig heb dan kom ik zeker weten weer terug.
8 June 2026
Linda
Curaçao
Het contact met MooiOok was top. Ik wilde een product wat ze drie jaar geleden aanboden nogmaals bestellen, maar het product was uit het assortiment. Speciaal voor mij hebben ze het toch geleverd. De producten zagen er als altijd piekfijn uit en werden mooi ingepakt geleverd!
8 June 2026
Lore
Woerden
Uitstekende kwaliteit, snelle levering, heel blij met onze geboortekaartjes. Bij het designen van de kaartjes zou het fijn zijn als er wat “guiding lines” waren om de plaatjes goed te kunnen positioneren.
7 June 2026
Janina
Nijmegen
Precies de kleuren en vrijheid om het kaartje zo te maken zoals wij wilden voor onze dochter. Met de verschillende afbeeldingen konden we de symboliek van haar naam goed laten zien en past het kaartje bij wie ze is.
7 June 2026
A.E.
Mooie en originele geboortekaartjes. Testkaartje en uiteindelijke bestelling waren snel in huis.
22 May 2026
Anneke
Den Haag
Ik had geboortekaartjes besteld na twee proefdrukken. Goede prijs, goede kwaliteit en snel verzonden. En er zat nog een klein cadeautje bij!
Zarah van der Bie
Amersfoort
Veel mogelijkheden om zelf je (geboorte)kaartje te maken. Voor ons de derde keer en we zijn zeer tevreden! De (proef)kaartjes worden snel verstuurd. Ze zijn met zorg mooi ingepakt, een feestje om open te maken, en als kers op de taart ook nog een naamslinger erbij! Wij zijn erg tevreden over MOOI OOK!
JL
Zeist
Ik ben echt suuuuper blij met de geboortekaartje en de service! De kaartjes op groeipapier zijn prachtig geworden en werden verzonden met een extra persoonlijk detail ❤️ bovendien een super snelle verzending! Ik raad MOOI honderd procent aan!
Emma
Spanje
We hebben zelf de kaart ontworpen en laten afdrukken bij Mooi ook. Dat hadden we beter niet kunnen doen. Totaal anders qua kleur, terwijl er gedeeltes van de kaart wel de juiste kleur hadden. Ze blijven ontkennen dat het een fout van hun is en zeggen dat het aan het papier ligt. Erg ongeloofwaardig omdat niet alles afwijkend was. Wij zijn mooi het geld kwijt en kunnen ergens anders printen. Erg teleurstellend!
Beveelt niet aan
27 February 2026
Gerdien
Hardinxveld-Giessendam
Ze hebben me goed geholpen. Ik ben heel blij met de houten kaartjes en heb er veel complimenten over gehad. Ook leuk de attenties die we hebben gekregen bij de bestelling.
24 February 2026
Laura
Vlissingen
Veel keuze aan ontwerpen die je vervolgens zelf kan aanpassen en precies naar wens maken. Persoonlijke service en snelle levering waren erg prettig. Heel erg bedankt!
2 February 2026
Julia
Haarlem
De site is duidelijk, bestelling snel binnen en de kaartjes zijn fantastisch. Heel tevreden!
31 January 2026
Carlijn
Leerdam
Sinds ik ooit een geboortekaartje op groeipapier gekregen heb, wilde ik dit ook voor mijn eigen baby (mocht het lukken om zwanger te worden). Wij zijn nu de dankbare ouders van een prachtige zoon d.m.v. een traject, dus ik heb lang kunnen nadenken over een ontwerp. Uiteindelijk heb ik zelf een tekening gemaakt welke ik heel makkelijk kon uploaden op de website. De opmaak van de rest van het kaartje was verrassend leuk om te doen met de tools die klaarstaan. Ik vond het prettig dat ik eerst een proefdruk kon bestellen, gelukkig hebben we dit gedaan, want we hadden toch nog wat aanpassingen. De verzending was snel en de communicatie duidelijk. Al met al echt een aanrader voor je geboortekaartjes!
25 January 2026
Michelle
Amsterdam
Staan mooie designs die je makkelijk aan kunt passen. Snelle service en de kwaliteit van de kaartjes is top! Heel erg blij mee. En verschillende complimentjes gehad van mensen die een kaartje hebben ontvangen.
Rebecca
Heerhugowaard
Prachtige ontwerpen die gemakkelijk gepersonaliseerd kunnen worden. Mails worden snel beantwoord en indien gewenst wordt er geholpen bij het ontwerpen. De kaartjes werden ook snel verwerkt en verzonden. Wij zijn heel blij met ons geboortekaartje. Ontzettend hard bedankt!
Anke
Mortsel
Het zelf ontwerpen werkt heel goed. We zijn ook heel blij met het papieren resultaat!
Marieke Viëtor
Hoogkarspel
The cards look adorable. I had a typo and they quickly fixed it for me!
31 December 2025
Izabella
Belgium
We hebben onze geboortekaartjes zelf via de toon van Mooiook ontworpen. Veel mogelijkheden en een heel ruime papierkeuze. We zijn heel blij met het eindresultaat en met de service. Aanrader!
27 December 2025
Lisanne Van rooij machiels
WADDINXVEEN
Kaartjes waren makkelijk te ontwerpen met de tool. De adres stickers zijn ontzettend handig. De kaarten worden snel en netjes verzonden en zien er super uit. Al met al erg tevreden.
27 December 2025
Annemiek
Son en Breugel
Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee.
We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat.
Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit.
Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken.
Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past.
Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.
Ubbo J. Mansholtplein 2
9951BX Winsum