Mooie kaartjes en keurige service

Hele fijne webshop, het maken van het kaartjes was even uitzoeken hoe alles werkte, maar daarna konden we heel veel verschillende dingen aanpassen, superleuk! Proefdruk en later de enveloppen en kaarten werden snel verzonden en uitstekende communicatie. Een aanrader voor unieke geboortekaartjes!

Goede kwaliteit kaartjes en snelle service

Twee keer onze geboorte kaartjes bij mooiook gemaakt. Super tevreden over de kwaliteit en de contacten met de klantenservice

Uitstekende service

Uitstekende service gehad tijdens de bestelling. Goed meegedacht met proefprints en snelle reacties maakte het erg fijn om hier geboortekaartjes te laten drukken.

Fijne site en goede service

We hebben via Mooi Ook onze geboortekaartjes besteld. Het ontwerpen gaat heel gemakkelijk en het bestellen en leveren ook. Het is allemaal erg persoonlijk met nog een leuk kleinigheidje cadeau. Mooie en goede kwaliteit en ook veel diverse mogelijkheden. Het is unieker dan andere standaard grote websites. Daarom ook juist hiervoor gekozen. Erg tevreden. Een volgende keer zou ik Mooi Ook zeker weer gebruiken en ook aanraden.

Origineel Stoer een kaartjE

Prachtig kaartje van hout onze zoon heet Timber en dat betekent HOUT

Prachtige kaartjes, goede service!

We hebben prachtige kaartjes besteld voor de geboorte van onze dochter!

Supermooie geboortekaartjes!!

Op de website de keuze voor veel verschillende geboortekaartjes. Een kaartje gekozen en met de editor een prachtig exemplaar zelf ontworpen. Zelfs nog mooier dan het origineel. Proefexemplaar besteld met luxe papier en die was zo mooi dat we 100% zeker wisten dat dit het geboortekaartje zou worden voor onze zoon. Heel tevreden over de service en levering. Zou hier zeker nog een keer bestellen vanwege het grote aanbod, kwaliteit en snelle levering.

Super mooie geboortekaartjes laten maken en goede service!

We hebben een standaard ontwerp naar onze eigen smaak aangepast en we zijn heel blij met het resultaat!

Prachtige kaart en goede service!

Wij zijn super blij met ons mooie en originele kaartje! Voor en na de geboorte van onze zoon hebben wij een aantal keer contact gehad met het team van MOOIOOK om ons zelf ontworpen kaartje te finaliseren en perfectioneren. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Omdat we houten kaartjes hadden, was de levertijd wat langer, maar het was het wachten waard!

Handig in gebruik, snel en niet duur

De website en het contact met Mooi ook waren erg goed. Prettig dat je een eerste testversie van je kaart gratis thuis kunt laten bezorgen. ook antwoorden op mijn mail werden snel en goed beantwoord. Mocht ik weer een kaart moeten ontwerpen kom ik zeker terug.

Super service

Mooie kwaliteit kaartjes. Ik kreeg een mail met de vraag of ze een stukje van de kaart mocht bewerken om het nog mooier te maken, erg fijn dat er mee gedacht word! Ook een zeer snelle levering. Wij zijn zeer tevreden!! Vertel het voort om ons heen!

Het geboorte kaartje wat we hebben ontworpen is super geworden. We hadden voor een bestaande template gekozen en het omgetoverd in een ontwerp met een uniek design en gekozen voor andere papiersoorten. Het team had deze wijzigingen goed doorgevoerd en het resultaat mag er wezen! We zijn super blij met het eindresultaat en krijgen hele leuke reacties op het geboortekaartje.

Fijne hulp! Prachtige kaartjes!

Ook voor het geboortekaartje voor onze derde dochter kwamen we weer bij jullie terecht. Wederom een top ervaring. Ik ben zo fijn geholpen, het kaartje werd precies zoals ik in gedachten had. Omdat ik nog in het ziekenhuis verbleef was het heel fijn dat jullie een betaalverzoek konden sturen zodat ik de kaartjes snel in huis had. Dankjulliewel voor alles!

Leuke kaartjes en fijne service

Een fijne site waar je zelf relatief makkelijk je kaartje kunt ontwerpen. Bij vragen word je goed geholpen en indien er onduidelijkheden zijn vanuit Mooiook vragen ze je gewoon, erg plezierig! Alleen jammer dat we 1x een kaartje hadden aangepast en opgeslagen die later niet meer terug te vinden was.... Maar al met al een fijne, eenvoudige site met goede service!

Mooie kwaliteit, fijne service en super lieve attentie bij bestelling. Zeer enthousiast!

Ik heb een eigen ontwerp laten drukken door Mooi Ook en ben zeer te spreken over de persoonlijke service en kwaliteit van het karton (710 grams) waarop ik het ontwerp heb laten drukken. Het is fijn dat je proefkaarten kan laten drukken en als je vragen hebt staat het team van Mooi Ook voor je klaar.

Fantastische service en prachtig werk!

Vlotte communicatie, goede tips, snelle verzending en een fantastisch mooi product dat werd afgeleverd!

Persoonlijke benadering en super service!

De communicatie verloopt snel en soepel. Een erg persoonlijke benadering, absoluut geen massaproductie. Ze denken met je mee en helpen waar nodig! Snelle service en bezorging, met ook hierbij een persoonlijke touch.

Helemaal zoals verwacht!

Kaartjes werden snel en correct geleverd. De enveloppen ontbraken en werden onmiddellijk naverzonden. Prima en persoonlijke service!

Prachtige producten en geweldige service

Je wordt heel goed geholpen en als het product niet is zoals je verwacht of wanneer er een foutje in zit word je goed geholpen en desnoods sturen ze kostenloos nieuwe.

Topkwaliteit

Goede service en goede kwaliteit! Aanrader

Kwaliteit en lay-out van geboorte kaartje is goed

Kwaliteit van geboorte kaartje is goed ook de hulp bij het maken van je persoonlijke geboorte kaartje is uitstekend.

Makkelijk ontwerpen en snelle levering

Top customer service

Wij wonen in Canada en wilde graag een uniek en toepasselijk kaartje bestellen voor onze vrienden en familie in Nederland. Het team van Mooi ook hebben ons uitstekend geholpen met het controleren van het kaartje, aangezien het opsturen van een proefdruk geen optie voor ons was. Alles was in de puntjes geregeld. Het eindresultaat was precies waar we op hadden gehoopt. De kaartjes waren met veel zorg verpakt met een leuke verrassing inbegrepen. Super bedankt (Nienke) team Mooi ook! Ondertussen is ook ons kaartje aangekomen in Canada! Keep up the good work! Highly recommend!

geweldig aanbod!

Onze groeikaartjes zijn super positief ontvangen en de kwaliteit was heel goed. snelle en vriendelijke service.

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

team@mooiook.nl

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.