Super goede en snelle service

We hebben ontzettend veel complimenten gekregen over ons geboortekaartje. De print op hout is ook echt super gaaf geworden. Gezien de omvang van de bestelling werd nog een extra check gevraagd voordat de kaart werd gemaakt; dat is nou echt een goede service. En vervolgens ook super snel geleverd. Top!

Goede service, prachtig kaartje

Geboortekaartje is erg mooi geworden. Bij een typefout wordt savonds nog gereageerd op mijn mail en wordt dit aangepast. Erg fijne service! Ook kregen we een kleine slinger met zijn naam erop erbij, erg leuk.

Goede service, prachtige kaarten

Mogelijkheden vollop voor het creëren van een persoonlijk geboortekaartje

Super! Meedenken en kwaliteit leveren.

Erg leuke reacties gehad op ons stoere geboortekaartje. Ik had per ongeluk de verkeerde papiersoort aangeklikt met bestellen, daar stuurden ze toch nog een mailtje achteraan of het zo wel de bedoeling was. Daardoor nog kunnen aanpassen. Fijn dat ze zo meedenkend waren!!

Super! Mooie kwaliteit en super snelle levering

Tevreden over alles van begin tot eind! Service, snelle levering. Kwaliteit ook zeer goed. Wij kregen veel complimenten over ons geboortekaartje.

Super kwaliteit!

De kaartjes zijn precies zoals we wilden. Super leuke slinger erbij gekregen, erg attent en dit gaf het gevoel dat er echt naar de bestelling is gekeken!

Goede service en snel antwoord

We zijn goed geholpen mer het maken van de kaartjes van onze dochter. Er ging wat fout met de enveloppen maar dit is netjes en kostenloos opgelost. We zijn erg blij met de kaartjes en de service.

Mooie kaartjes, goede service

Hele mooie kaartjes, aandacht voor detail, leuk cadeautje en persoonlijk bericht erbij. Het was een feestje om de bestelling te ontvangen en uit te pakken. Dik tevreden :)

Snel en nette service

Ondanks Corona tijd super snelle service. Houten kaartjes waren mooi en goed gedrukt.

Wederom super mooie kaarten

Na 3 keer geboortekaartjes te hebben besteld, waren nu onze trouwkaarten aan de beurt! We zijn wederom heel tevreden met het resultaat én de service!!

Prachtige, originele geboortekaarten

MOOI OOK verzorgt originele, prachtige geboortekaartjes, we hebben veel positieve reacties hierop gekregen. Goede kwaliteit en daarbij ook uitstekende service. Er wordt direct opgenomen wanneer ik bel en gehandeld op mijn vraag; dat waardeer ik erg.

Top service en mooi verzorg

Toen ik de proefdruk ontving was ik blij verrast van alle mogelijkheden die ze hebben. De presentatie zag er mooi verzorgd uit. De geboortekaartjes zijn super mooi geworden en de service was uitstekend! Ik ben er blij mee en kan mooi ook zeker aanbevelen!

Mooie kaart, goede kwaliteit, snel geleverd

100 geboortekaartjes besteld voor de geboorte van onze zoon. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van Mooiook. Goede en snelle contact ook met Sylvia. Enige minpuntje: de kleuren van de geleverde kaarten zijn niet precies dezelfde als het gratis proefkaartje dat we eerst ontvangen hebben. Maar die vinden we ook mooi dus geen probleem.

Snelle reactie en service

Je kunt ze goed bereiken. Zowel telefonisch als via de mail. De service is top. Ons houten geboortekaartje was super snel geleverd ondanks de corona crisis.

Fijne begeleiding met goede service.

Meer dan top

Mooie klantvriendelijke site, werkt makkelijk voor de mooiste ontwerpen. Daarnaast snelle service en mooi eindresultaat. Het aanbod vind ik onderscheidend, geen 13 in een dozijn.

Prettige website, veel keus in hippe geboortekaartjes en snelle, persoonlijke service

Ruime keuze in moderne geboortekaartjes! Je kunt zelf ook nog eens jouw kaartje geheel naar eigen wens aanpassen. Snelle en persoonlijke reactie bij vragen en de kaartjes werden snel geleverd. Erg blij met het resultaat, ons geboortekaartje via MOOI OOK!

Super service en hele mooie kwaliteit!

goed meedenken en zeer snel schakelen, top!

Goede kwaliteit en fantastische service

Voor de tweede keer bij Mooi Ook de geboortekaartjes zelf gemaakt. Onze zoon kwam alleen wat eerder dan gedacht waardoor we nog niet helemaal klaar waren met het ontwerp. Iris heeft ons geholpen en meegedacht waardoor het eigenlijk nog mooier is geworden :) ze reageerde enorm snel, kwaliteit van de kaartjes is top en wederom dus een mooi eindresultaat! Mooi Ook is echt een aanrader!

Mooie kaartjes en goede service!

Fijn dat er persoonlijk contact is met adviezen naar aanleiding van de proefdruk die ik had laten maken. Er was een foutje in de uiteindelijke druk geslopen en werd dezelfde dag nog hersteld en opnieuw gedrukt en verstuurd met excuses en een kleine attentie wat we erg waardeerden! Iedereen vond het zelf ontworpen kaartje erg mooi geworden, met dank aan Mooi Ook!

Service perfect, fijn contact medewerkers

Fijne site, fijne medewerkers

Snelle, persoonlijke en superprofessionele service.

Heel persoonlijk, heel goed in meedenken, erg attent en prachtig resultaat.

Mooie originele kaartjes en snel binnen

Voor ons geboortekaartje hebben we alles kunnen bestellen via Mooi Ook: het kaartje, de enveloppen en de sluitstickers. Het was eenvoudig om het kaartje naar eigen wens aan te passen en was snel verstuurd.

Originele en toch simpel!

We waren meteen verkocht toen we de houten kaartjes ontdekte bij Mooi Ook. De kaartjes zijn gemakkelijk te maken in de uitgebreide online-tool en met twee gratis proefdrukken krijg je goed beeld van het eindresultaat. Het team van Mooi Ook denkt ook graag met je mee, zo kan het bijna niet misgaan! Als kers op de taart zat er als geschenk ook nog een naamslinger in de doos. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Met hart voor de zaak!

Fantastisch bedrijf dat goede service levert en meedenkt. Heel erg blij dat ik jullie gevonden heb en heel erg blij met het resultaat. Een kaartje om nooit te vergeten, precies zoals bedoeld was!

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.