Prachtige kaart en snelle levering

Goede service, fijne website, denken goed mee

Na het ontwerp te hebben opgestuurd, denken de medewerkers goed mee met de mogelijkheden en doen hun uiterste best alles zo snel mogelijk te leveren. De site werkt prettig en overzichtelijk. Enige nadeel was dat voor mij onduidelijk was of ik de kaart zelf nog in elkaar moest zetten na leveren of niet, maar uiteindelijk is dit ook goed te doen geweest.

Top service! Een mooi kaartje met leuke persoonlijk tintje.

Mooie kaartjes, goede service en wat leuk dat er een persoonlijk berichtje en een leuk naamslingertje bij onze geboortekaartjes zat.

Snel, goede kwaliteit, erg klantvriendelijk en hulpvaardig

Heel tevreden!

Top kwaliteit en snelle levering.

Bij Mooi Ook heb ik de geboortekaartjes van mijn dochter gemaakt en besteld. De ontwerpen zijn mooi en uniek en het personaliseren ging erg gemakkelijk. Een proefversie had ik de volgende dag al in huis. De kwaliteit is erg goed, de kleuren op de kaart komen overeen met die van de website en het papier (linnen) is erg mooi. Ik ben zeer tevreden!

Super tevreden

Voor de 2e keer geboorte kaartjes besteld en weer super tevreden. Na de eerste proefkaartje kreeg ik een mail of ze me konden helpen om de vormen strakker en mooier te maken. Super fijn want dit maakte het mooier dan dat ik zelf zou kunnen..

Fantastische afwerking, uniek en persoonlijk advies en hulp waar nodig

Wij hebben hele goede ervaringen met mooiook.nl we hebben ons geboorte kaartje op de site ontworpen, toen ik een afbeelding er niet goed op kreeg en om hulp belde/mailde had ik vrijwel meteen reactie. Er werd ingelogd op mijn profiel en de afbeelding werd er netjes opgezet! De proef kaartjes werden nog door het team netjes nagelopen en hadden we zo binnen. Toen we vanwege de feestdagen vroegen of er wat haast achter de bestelling gezet kon worden werd dit ook geregeld en hadden we alle kaartjes in no time binnen. We kozen voor de houten labels en hebben ontzettend veel complimenten gekregen over deze unieke kaarten! In een woord, prachtig! We gaan nog trouwen en zijn zeker van plan om ook onze trouw uitnodigingen te bestellen bij mooi ook! Naast de goede service en was het de communicatie en manier van benaderen wat om s erg aansprak aan het team van mooiook.

Vriendelijke en persoonlijke benadering van een bevlogen en creatief team.

Zoals hierboven omschreven, tevens mijn ervaring met Mooiook.

GOEDE SERVICE EN MOOI VERWERKT

Mooie site met leuke ontwerpen om ideeën op te doen. We konden gemakkelijk onze persoonlijke toets geven via de ontwerptools. Het gratis opsturen van een proefdruk haf ons ook meteen een zeer goed gevoel. Onze verwachtingen werden goed ingelost. Jullie doen goed werk en leveren kwaliteitsvolle kaartjes.

Een fijne samenwerking met een geweldig mooi resultaat als gevolg!

Erg mooie opties tot het zelf bewerken van een persoonlijke kaart, de website werkt (meestal) goed (althans op de computer, telefoon niet), we hebben fijne telefonische hulp gehad bij een vraag, de kaartjes worden netjes en verzorgd op tijd verstuurd en het eindresultaat is echt top geworden. Dank jullie!

Zeer mooi kaartje

Zelf een houten geboorte kaartje ontwikkeld voor onze dochter. Het programma was eenvoudig in gebruik. De proefdruk werd gratis geleverd. Na de geboorte het kaartje aangepast en besteld. De bestelling hadden we al in 2 dagen binnen en waren heel erg blij met het resultaat

Heel tevreden!

Wij zijn erg tevreden over Mooiook! We hebben nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van hun handige ontwerptool om onze eigen kaarten te ontwerpen en weer een mooi resultaat gekregen. De service is goed, dankzij de vriendelijke medewerkers kregen we snel antwoord op onze vragen en was er snel een oplossing voor handen als dat nodig was. We kunnen het iedereen aanraden. Ook als je zelf niet zo creatief bent, want dan kan een kaart naar wens ontworpen worden.

Briljant mooi drukwerk op echt hout, uniek!

Super uniek kaartje op echt hout in hoge kwaliteit. Mooi geleverd met passende enveloppen. We kregen veel positieve reacties op het kaartje, echt iets unieks.

Handige site, superservice.

Net als bij ons zoontje nu ook de geboortekaartjes van onze dochter besteld via mooiook. Een handige website om te ontwerpen en snelle service. En het handgeschreven briefje + presentje maakt het persoonlijk!

Heel fijn om meerdere keren proefjes te kunnen draaien

Snelle service en prachtige kaartjes!

Geboortekaartjes werden snel geleverd met een persoonlijke felicitatie en slinger met de naam van onze zoon. Kaartjes eenvoudig zelf kunnen ontwerpen, met een prachtig resultaat! Heel veel complimentjes gekregen :) Een volgende keer bestellen we zeker weer bij mooiook.nl

Keurig geregeld en helemaal in stijl ingepakt! Blij mee!

De geboortekaartjes zijn perfect, duidelijke website en keurig en in stijl opgestuurd! Heel tevreden!

Prachtige geboortekaartjes

Mooi ontwerp !! Goede service mbt aanpassen en hulp ontwerp.

Supergoede service

Snelle reactie, denken mee en snelle levering!

Zeer goede persoonlijke service en erg goede drukkwaliteit

We zijn zeer tevreden met de kwaliteit en persoonlijke service. We werden blij verrast met een leuk handgeschreven kaartje en vlaggetjesslinger voor onze bruiloft. Erg leuk!

Super service! Snel, oog voor detail en zeer oplettend.

Zowel drie jaar geleden als ook nu bij ons tweede kind hebben wij gekozen voor MOOI OOK voor een kartonnen kaart. Vanwege de goede ervaring toen en het super resultaat. Wederom was onze ervaring nu ook weer super! Goed advies, oog voor detail en oplettendheid, snelle service, hoogstaand resultaat. Zelf de verpakking is mooi!

Al met de proefkaartjes kreeg ik keurig een mail met wat aanpassingen die ze gedaan hadden om het ontwerp te verbeteren. Omdat ons kindje 1e kerstdag geboren is, had ik verwacht dat de kaartjes pas de week daarna op woensdag bezorgd zouden worden. Dit omdat wij ook houten kaartjes wilden. Maar tot mijn grote verbazing en tot mijn grote vreugde werden de kaartjes de vrijdag na kerst al gedrukt en ook meteen verzonden! Wat een geweldige service!! Ook zat er een leuk naamslingertje als verrassing bij. Kort samen gevat: enorm tevreden!

Precies zoals wij het wilden

Een heel overzichtelijk en duidelijke site waardoor het bestellen gemakkelijk ging. Het zelf kunnen aanpassen van de kaart vonden wij erg prettig! Verder was de levering van de houten geboortekaartjes heel snel!

Goede en snelle service

Zelfs toen ik een product te veel had besteld en betaald, dacht Mooi Ook mee en kreeg ik zonder te vragen het te veel betaalde bedrag terug gestort.

Goede service!

Mooie kaartjes

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.