Snelle en fijne afhandeling

Nette afhandeling. Eerste bestelling was niet helemaal goed gegaan, maar dit is snel, professioneel en vriendelijk opgelost. We krijgen veel leuke reacties op ons geboortekaartje.

Mooie kwaliteit, goede service!

Super tevreden over kwaliteit, service en snelle levering van de geboortekaartjes.

Persoonlijk en betrokken

Makkelijk programma om mee te werken. Snelle reactie en fijne feedback. Kaartjes waren snel geprint en geleverd. De houten kaartjes zijn erg in de smaak gevallen!

Klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk. Men twijfelde over iets en hebben ons hierover gebeld voordat de kaartjes gedrukt werden. Dit was erg fijn.

Geweldige kwaliteit

Wij zijn erg tevreden! Krijgen super leuke reacties op het kaartje! Iedereen is erg enthousiast!

Duidelijke informatie en snelle levering

Heb bij MOOIOOK voor mijn beide kinderen de geboortekaartjes besteld. Ik ben zeer tevreden. Er staat duidelijke uitleg op de site en er is veel keus aan kaartjes. Dit trok mij vooral omdat ik een minder traditioneel kaartje wou. Al met al, top!

Heel goede service, men kijkt uw eigen design na en voert eventuele verbeteringen uit.

Heel leuk verrast door het gebruikersgemak van de designer. Ook heel erg mooie en verzorgde verpakking van de kaartjes! We krijgen alleen maar complimenten!!

Prachtige geboortekaartjes m.b.v. het meedenkende team van mooiook

We wisten door de proefdruk al hoe leuk en mooi ons kaartje zou zijn, maar toch waren we enorm verrast door het pakket met onze geboortekaartjes. Alles was met zoveel zorg en aandacht ingepakt, met een persoonlijke noot en zelfs een leuke verrassing die we meteen hebben opgehangen :) Bedankt team van mooiook!

Pluspunten

Hele goeie service en snelle reactie+levering

Pluspunten

Toen we de geboortekaartjes gingen bestellen, hadden we het verkeerde papier gekozen ten opzichte van onze proefdruk. Mooi ook heeft ons hierop geattendeerd voordat ze de kaartjes gingen afdrukken. Het kon nog gewijzigd worden en het teveel betaalde bedrag kregen we retour! Een bedrijf dat mee denkt met de klant, super!!! Toen we het pakketje opende zat er zelfs een persoonlijk kaartje en cadeautje in voor onze dochter!! Super attent!

Pluspunten

Snelle levering, behulpzaam, goede service en de bestelling is mooi en stevig verpakt.

Pluspunten

I loved the personal slinger we got with our names. It was really special!

Pluspunten

Wij hebben onze geboortekaartjes besteld bij Mooi Ook. Op hun website vonden we het perfecte uitgangskaartje en met hun handige en makkelijk te gebruiken online ontwerptool naar onze eigen wensen aangepast. Snelle levering, ook van de meerdere proefkaarten die we hadden besteld, mooie kwaliteit en een lieve attentie na de geboorte van onze dochter. Dank Mooi Ook!

Pluspunten

Mooiook reageert snel op vragen, komt afspraken na, en het allerbelangrijkste: levert een kaartje met echt prachtig eindresultaat! We hebben veel leuke reacties gehad op onze houten kaartjes. Verder: ik kwam zelf niet helemaal goed uit de online ontwerptool en heb uiteindelijk een programma voor vormgevers gebruikt om te bereiken wat ik voor ogen had. Dit was geen enkel probleem en Team Mooiook heeft me goed geholpen :-)

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, leuke attentie bij de levering!

Pluspunten

Goede interactie, snelle service, kaartjes zijn van goede kwaliteit.

Pluspunten

Mooie ontwerpen, goede individuele service, adequate afhandeling vragen per mail, mooi eindproduct

Ik vond het ontwerp programma niet altijd even duidelijk: tekstvakken verspringen soms of wijzigingen worden niet goed opgeslagen

Pluspunten

Snelle service, persoonlijk advies indien nodig. Heel hulpvaardig! Makkelijk zelf kaartjes ontwerpen. Kortom, wij waren super tevreden!

Pluspunten

Super leuke kaartjes Snelle service

Als je boven de 100 euro besteld verzendkosten gratis

Pluspunten

Snelle service Goede service Eenvoudig contact te leggen

Pluspunten

Handige en duidelijke website, kaartjes zijn heel mooi gelukt en snel geleverd. Ook nog een leuk presentje in het pakketje, top :)

Pluspunten

Super goede service en levering van kwaliteit.

Pluspunten

De kaartjes waren helemaal naar wens, mede dankzij een gratis proefdruk, waarna we een goede keuze konden maken. We vonden het leuk dat we de kaartjes zelf konden ontwerpen, zodat ze echt bij ons pasten. We kregen erg veel leuke reacties! Het online bestellen van de adreslabels was ook ideaal, zo waren de kaarten in no-time gestickerd en verstuurd! Ook erg leuk dat we een handgeschreven kaartje en een slinger met de naam van onze zoon kregen! Dat soort kleine dingen waardeer ik zeer!

De adressen voor de adresstickers waren aangeleverd via het aangegeven Excel-bestand. Er zaten echter een aantal fouten in de adressen: bij een adres in het buitenland was het land niet afgedrukt, bij een ander liep de naam door in de regel voor het adres (bij een andere, langere naam was dit niet het geval).

Pluspunten

Supermooie kaartjes, makkelijk aan te passen met hulp indien nodig. Snel thuisbezorgd met adresstickers, scheelt een hoop schrijfwerk.

Kaartjes zijn prijzig en moesten nog door onszelf aan elkaar worden geknoopt

Pluspunten

Ze kijken mee met je ontwerpen en passen het ontwerp aan op de punten die je zelf aangeeft. Ze reageren snel op vragen en denken mee met oplossingen. Fijn persoonlijk klantcontact

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.