Pluspunten

De kaartjes zijn zo mooi en je kunt zo makkelijk personaliseren! Voor onze beide kindjes bij MooiOok besteld

Pluspunten

Mooie kaarten, vriendelijke en snelle service. Ik ben superblij met onze ontworpen kaarten en we krijgen veel complimenten van de ontvangers over het mooie geboortekaartje! Ideaal dat je alles erbij kunt bestellen; stickers, adreslabels en enveloppen.

Pluspunten

Super snelle en goede service! Kwaliteit ook top, wij zijn erg blij met het eindresultaat.

Pluspunten

Fijne communicatie, veel mogelijkheden, snel actie.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke hulp

Ontwerpmodule kent zijn beperkingen. Merknaam van kaartjes afhalen duur

Pluspunten

mooi product goede ondersteuning snelle reactietijden

Pluspunten

Goede communicatie, mooie en originele kaartjes, erg snelle verzending. Top!

Pluspunten

Mooie kwaliteit kaarten en controleren ook nog je uiteindelijke bestelling, wel zo fijn na een bevalling ;)

Pluspunten

Persoonlijk contact, snel reacties, creatief meedenken over de kaartjes, speciale wensen zijn mogelijk

Geen! Super service en prachtige kwaliteit

Pluspunten

Snelle reactie, leuk assortiment, snelle levering

Pluspunten

Snelle, persoonlijke service. Mooi resultaat.

Software kan nog iets gebruiksvriendelijker (bv verschillende elementen in kaartje tegelijkertijd selecteren en bewegen)

Pluspunten

Geweldige website, prachtige kaartjes, snelle levering en heel goed bereikbaar en persoonlijk contact. Met zorg worden de kaartjes etc opgestuurd. Echt heel blij mee, we hebben veel complimenten gekregen, we maken graag ook anderen enthousiast over MOOI OOK!

Pluspunten

Mooie kaartjes op hout. Snelle levering

Pluspunten

Snelle service, makkelijk telefonisch bereikbaar voor tips, veel mogelijkheden om kaartje zelf aan te passen

Pluspunten

Goede service / persoonlijk Mooie kwaliteit geboortekaartjes Verrassende leuke designs

Pluspunten

Snelle levering van de proefdruk, de finale kaart, enveloppen en sluitzegels. Elke bestelling is een cadeau om uit te pakken. Snelle reactie bij vragen per mail. Een prachtig geboortekaartje voor onze zoon. MOOI OOK is zeker een aanrader!

Pluspunten

Snelle service, goed bereikbaar, mooie kwaliteit.

Pluspunten

Snelle persoonlijke reactie op een vraag en goede kwaliteit

Pluspunten

Goede persoonlijke service

Pluspunten

Zeer mooie kaartjes, goede service. Het eindresultaat was prachtig. We hebben heel veel positieve reacties gekregen over ons geboortekaartje.

Iets snellere leveringstijd zou nog idealer zijn. Wij hadden woensdagavond de kaartjes besteld en deze pas vrijdagavond ontvangen. Op zich is dit nog steeds vlot uiteraard, maar levering de volgende dag zou nog beter zijn. Zeker aangezien er een best groot bedrag aan verzendkosten wordt gevraagd.

Pluspunten

Bij Mooi Ook hebben wij onze trouwuitnodigingen laten maken. De kaartjes op echt hout zijn schitterend geworden, wij hebben ook erg veel leuke reacties gekregen van de gasten. Het team van Mooi Ook heeft meegedacht met het design van de kaart en uit eigen initiatief geholpen met de grafische details. Ook zat er een leuke attentie bij het pakketje kaarten. Echt een aanrader! Behulpzaam team en snelle levering.

Pluspunten

Heel fijn persoonlijk contact en goede hulp op afstand

Pluspunten

Naast de mogelijkheid om zelf te ontwerpen ben ik super goed geholpen in het verfijnen van het ontwerp van ons geboortekaartje en werd ik zelfs nog even nagebeld!

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.