Pluspunten

Snelle antwoorden met goede oplossingen bij vragen. Mooi product en snelle levering

Soms onduidelijke site, met name waar je eea kunt bestellen. De software om zelf de kaart te maken werkt niet heel soepel.

Pluspunten

Met ons mee gedacht over hoe een snelle levering mogelijk te maken in voor ons moeilijke tijden. Zeer meelevend en goede service!

Pluspunten

Snel, gemakkelijk, ruime keuze! Originele designs en bijzondere mogelijkheden.

Pluspunten

Snelle respons bij vragen Telefonisch goed bereikbaar Zeer behulpzaam personeel

Ik vind de editor waarin je zelf kunt werken niet erg gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Goede en snelle service! Mooie kaartjes.

Pluspunten

Ze maken het bestellen superpersoonlijk en leuk. Ik kijk uit naar momenten dat ik weer kaartjes bij hen kan bestellen.

Geen verbeterpunten, ga zo door!

Pluspunten

Snelle nette levering. Duidelijke site en mooie mogelijkheden tot het (deels) maken van eigen ontwerp.

Pluspunten

Snelle levering, mooi product en unieke designs.

De afbeeldingen nog beter bewerkbaar maken.

Pluspunten

Persoonlijk kaartje bij de bestelling & de slinger met de naam vonden we erg leuk!! Ook fijn dat er even is meegekeken naar fouten in het kaartje

Geen punten te bedenken.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk in communicatie in wat er mogelijk is. Snel handelen en snelle levering.

Transparante adresstickers toevoegen als mogelijkheid

Pluspunten

Als je vragen heb, en je mail of bel wordt je heel snel netjes geholpen. Ook met bellen. Een heel positief punt! (Kunnen hoop bedrijven voorbeeld aan nemen!)

Eigenlijk geen

Pluspunten

* Netjes geholpen. * Snelle levering. * Erg mooi verpakt! * Goede kwaliteit. * Super leuk om een naamslinger als cadeau te krijgen! Hangt mooi boven de box! Super Bedankt!!

Geen. Ga zo door...

Pluspunten

Super snel, vriendelijk en prachtige kaartjes!

Pluspunten

Super goede service. Kun altijd bellen voor vragen die ze graag beantwoorden. Erg leuke een originele collectie kaartjes ook waar je zelf appje kanten mee op kan qua ontwerp.

Kaarten en én enveloppen 2x verzendkosten betalen, zou leuk zijn als dit maar 1x hoefde zeker als je kijk naar het bedrag dat je bestel.

Pluspunten

Wauw wat waren we blij met het geboortekaartje voor onze 2e zoon! Precies zoals we het wilde.. strak en eenvoudig. De kaartjes waren snel geleverd en het uitpakken was een feestje! We hebben heel veel positieve reacties gehad op ‘ons’ kaartje en daar zijn we heel blij mee!

Pluspunten

Persoonlijk contact om de puntjes op de i te zetten. Mooie ontwerpen.

Wellicht een actie? Maar misschien heb ik die gemist. Dit was de tweede keer dat we gebruik maakten van geboortekaartjes van MOOI OOK

Pluspunten

Leuke presentatie. Mooie producten. Snelle levering.

Sommige kaarten hebben strepen over zich.

Pluspunten

Goede service, hele mooie kaartjes! Ik kreeg er zelf nog 10-15 extra.

Ontvangstbevestiging van de bestelling miste ik in mijn mailbox

Pluspunten

Snelle levering, fijn dat alles naar eigen wens aan te passen is.

Het zou fijn zijn als er een manier gevonden wordt om wit op hout te drukken.

Pluspunten

Hele fijn contact gehad via de mail, goed meegeholpen! Na bestelling van het proefkaartje ook de geboortekaartjes besteld en enorm tevreden met de kaartjes!

Bij het zelf maken van het kaartje vond ik voorkant en achterkant eerst wat verwarrend. Misschien duidelijker als binnenzijde en buitenzijde?

Pluspunten

Snelle levering, meedenken, mooi resultaat

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.