Pluspunten

Persoonlijk. Goede service. Denken mee voor een mooi eindresultaat. Gemakkelijk bereikbaar. Leuk presentje , de naamslinger!

Er zaten 3 touwtjes te weinig bij onze labelkaartjes. Geen groot probleem, ik had zelf nog touw liggen wat ik kon gebruiken.

Pluspunten

Voor ons tweede kindje weer een houten geboortekaartje besteld en hij was wederom prachtig! Leuk dat we dit keer via de ontwerp editor zelf een voorstel voor een ontwerp konden maken. Het contact verliep snel en makkelijk en de levering van zowel de proefkaartjes als de uiteindelijke bestelling was heel snel. Echt een aanrader!

Pluspunten

Pluspunten

Prachtige geboortekaartjes! Erg professioneel dienst

Pluspunten

Heel leuk die naamslinger die we erbij kregen! Echt een verrassing

Pluspunten

Super vriendelijk en behulpzaam personeel over de telefoon! Enorm snelle levering en mooie kwaliteit! Wij raden dit bedrijf zeker aan!

Vooral zo door gaan.

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame en snelle communicatie Snelle verzending van bestelling Stijlvolle ontwerpen Mooie verpakking met extra naamslingertje

Pluspunten

Service - snelle reactie en hulp Meedenken en samen op zoek naar een oplossing

Pluspunten

Erg blij met het geboortekaartje voor onze dochter Eva. Snelle levering, mooie kwaliteit. Fijn om vooraf al de enveloppen te kunnen bestellen. Dank voor het leuke slingertje met naam! Attent!

Pluspunten

Snelle levering van zowel proefdrukken als van de definitieve kaartjes!

Het is lastig om bij het bewerken van de afbeeldingen deze goet op maat te krijgen.

Pluspunten

Snel, duidelijk en zorgvuldig

Pluspunten

Hele mooie kaartjes geworden + een leuke verrassing, daarnaast alles snel en netjes aangeleverd gekregen. Zeer aan te raden

Pluspunten

Erg mooie kwaliteit en leuke extra touch bij de verzending

Tegen betaling de reclame/naam website van het geboorte kaartje kunnen afhalen

Pluspunten

Mooi kaartje, eigen inbreng werd gewaardeerd!

Nog niet

Pluspunten

Supergoede service, zeer leuk gepersonaliseerd kaartje en een kleine extra attentie. Ik zou 100% zeker opnieuw bestellen.

Enkele van mijn kaartjes had ik een heel klein stukje van de boompjes die een tikkeltje kleur ontbraken. Ik denk dat het het een streepje van de inktrol is. Ik zag het, maar ik vermoed dat een andere het niet ziet. Ik ben nogal een detaillist.

Pluspunten

Er werd contact met mij opgenomen omdat er een splitpen door een illustratie ging. Het kaartje werd door jullie nog aangepast. Dit was een erg vriendelijke service!

De gepersonaliseerde sluitstickers werden de eerste maal op glad papier geprint. Wanneer ik deze later bijbestelde was dit op mat papier, dat ook veel minder sterk was. Dit was een grote teleurstelling gezien de dure prijs van de gepersonaliseerde sluitstickers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eigen ontwerpen kunnen maken en opslaan, zodat je hier later nogmaals na kunt kijken en/of eventueel aan kan passen. Dat je eerst een proefdruk kan krijgen. ( erg fijn! ) Genoeg keus Bij levering van de geboortekaartjes een naam slinger, super leuk en attent.

Het progamma waarin je, je eigen kaartje ontwerpt vond ik soms onhandig met het toevoegen van een eigen plaatje. Nu heb ik bijv. het plaatje deels doorzichtig gemaakt vanwege tekst die erdoor heen loopt. plaatje is prima gebleven! alleen de tekst erachter is bijna niet te lezen op de druk :(

Pluspunten

Snel en super mooie kaartjes geleverd!

Pluspunten

Originele ontwerpen, fijne communicatie, snelle service

Pluspunten

Super behulpzaam, meedenkend, flexibel, goede tips en fijne communicatie.

Kaartjes kwamen een dag later dan gepland. Vouwrand van de kaart was niet altijd 100% in het midden waardoor kaart niet altijd mooi sloot.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering en een prachtig kaartje

nvt

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.