Pluspunten

Erg leuk dat er een persoonlijke text bij zat met de felicitaties en een ‘ketting’ met de naam als extra presentje! Echt super leuk!!

Pluspunten

Prima service, fijne hulp en mooi optijd geleverde kaarten.

Pluspunten

Veel mogelijkheden om zelf kaart aan te passen of te ontwerpen. Snelle en nette bezorging. Goede en vriendelijke hulp bij vragen.

Aantal lettertypes voor geboortekaartjes vonden wij wat beperkt

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, snel antwoord per mail. Mooie kwaliteit. Fijn dat je zelf kleuren kan aanpassen enz.

Pluspunten

Ik ben super blij met ons geboortekaartje voor onze dochter! Mijn oog viel op MOOI OOK door de coole designs, en ik vond het fijn dat ik echt veel mogelijkheden had om het kaartje naar smaak aan te passen. Er werd goed (en proactief) meegedacht, levering was snel en de kwaliteit van het kaartje ben ik ook blij mee! Het was een cadeautje om de kaartjes te ontvangen! Absoluut een aanrader! Bedankt MOOI OOK! :-)

Pluspunten

Duidelijke website, goede communicatie,zeer goede kwaliteit kaart, heel netjes en mooi verpakt en snel verstuurd

Pluspunten

Snelle levering, fijn contact en mooi resultaat!

Pluspunten

Persoonlijke behandeling, makkelijk ontwerp programma, snelle levering, 2 gratis proefdrukken en een prachtig eindresultaat. Leuke letterslinger met de babynaam kado.

Pluspunten

Zeer tevreden, prachtig geboortekaartje. Goed meegedacht over de papiersoort. Hulp bij aanpassen lay out. Altijd snel reactie per mail.

nog wat meer gratis proefkaartjes of enveloppen

Pluspunten

Er wordt goed meegedacht, mooie producten, je hoeft niet lang te wachten op een reactie.

Pluspunten

Mooie producten. Goede service.

Pluspunten

Bij vragen krijg je snel reactie, er is fijn meegedacht over bepaalde kleuren en mogelijkheden. Erg goed geholpen, zeer positief!

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Leuk dat je de kaartjes helemaal naar eigen stijl kunt aanpassen. Bijzondere, aparte kaartjes.

In het proefkaartje zat een foutje (cijfer telefoonnummer weggevallen) terwijl dit in het ontwerp wel goed stond. Gelukkig waren de definitieve kaartjes perfect!

Pluspunten

Overzichtelijke site. Eenvoudige manier van kaartjes aanpassen. Genoeg mogelijkheden. Mogelijkheid tot het opslaan van kaartjes en het maken van een proefdruk. Fijn dat je evt ook assistentie kan vragen. Hele snelle service. Bij aflevering een persoonlijk cadeautje bij de kaartjes, erg leuk!

Nvt.

Pluspunten

Hele mooie kaartjes.

De website is lastig te bedienen vanaf tablet of mobiel. We moesten echt een computer opzoeken om de kaartjes te ontwerpen.

Pluspunten

Snelle reactiesnelheid op vragen Heldere site Alles was mooi ingepakt en zag er verzorgd uit

Pluspunten

Goede service, kwaliteit en prijs

Pluspunten

Originele kaartjes, veel aanpassingsmogelijkheden. Leuke voorbeelden ter inspiratie, eigentijds.

Levering kan wat sneller.

Pluspunten

Behulpzaam en meedenkend.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid Betrouwbaar Goede kwaliteit

Website kan overzichtelijker

Pluspunten

Fantastisch bedrijf. Leuke reacties via de mail. Laagdrempelig voor vragen. Leuk presentje bij de bestelling.

Pluspunten

Ik was direct heel enthousiast over de museumcollectie. Geweldig hoe er werd meegedacht en de proefdruk was ook fijn. Toen de kaartjes binnenkwamen zat er een persoonlijk vlaggetje bij met de naam van onze dochter. Heel attent!

Pluspunten

Mooie kaarten, kunt veel aanpassen naar eigen wensen en zij denken mee!!

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.