Pluspunten

Geweldige service en snel! Twee maal geboortekaartje besteld die ingelijst ook mooi blijven. Jammer dat wij onze eerste geboortekaartje niet door jullie hebben laten bedrukken!

Pluspunten

Mooie ontwerpen Eenvoudig om de kaart aan te passen Voldoende vrijheid om de kaart aan te passen naar je eigen wensen Goede afdruk kwaliteit Snelle levering

Nog meer lettertypes toevoegen

Pluspunten

Snelle levering, gratis proefdrukken, kaart zelf naar wens aan te passen.

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling - ook naar buitenland Mooie selectie designs Gemakkelijk eigen twist aan design / kaartje te geven Overall goede service incl versturen ervan

Enigzins aan de prijs, maar daar stond gelukkig een goede service tegenover.

Pluspunten

Super goede service

Kaarten ook aanbieden in mindere bundels bijvoorbeeld 5/10/15

Pluspunten

Snelle levering. Een leuk handgeschreven kaartje en naamslinger ontvangen bij onze geboortekaartjes.

Pluspunten

Super mooie geboortekaartjes en heel gemakkelijk aan te passen naar eigen wens. Service was top!

Pluspunten

Snelle service, mooie kwaliteit!! Echt heel blij met de kaarten!

Pluspunten

Snelle correcte levering, goede communicatie, mooi resultaat

Bewerk programma voor de kaartjes moet je even doorhebben. Kan makkelijker.

Pluspunten

- vlotte communicatie - stellen zelf zaken voor bij twijfel over kwaliteit - erg vriendelijk - bestelling wordt verzorgd verpakt - snelle verzending

Pluspunten

Wat een top service! Het ontwerp van de geboortekaart van onze zoon heb ik een aantal keer volledig omgegooid en iedere keer ben ik zo goed en lief geholpen! Het was geen probleem dat ik meerdere keren contact op nam. Heel fijn! Ook de uiteindelijke snelle levering van de geboortekaartjes was top! Zeer netjes en hip verpakt, super leuk.

GA ZO DOOR! Ik kan niet op een verbeterpunt komen.

Pluspunten

- snelle levering - verzorgde levering, ook leuk het persoonlijke slingertje wat erbij zit - kaartjes zien er prachtig gedrukt uit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaartjes, goede service

Informatie voorziening was niet altijd correct

Pluspunten

Toen ik mijn eigen ontworpen geboortekaartje nog een rommeltje vond en niet overzichtelijk heeft MOOI OOK het direct geheel naar tevredenheid aangepast. De levering was super en ook nog een leuk naamslingertje erbij. Ik was al blij met de illustraties en ook helemaal tevreden over de service. Hier ga ik vaker bestellen! Heel erg bedankt.

Niet aan de orde. Voor mij was alles geheel naar wens.

Pluspunten

Mooie kaartjes en snelle levering.

Het programma om de kaartjes in te maken en aan te oassen is echt vreselijk om in te werken. Plaatjes kleiner maken bijvoorbeeld..werkt niet goed. Ook dat je pijltjes toetsen niet kan gebruiken om tekst of een plaatje te verplaatsen is vervelend.

Pluspunten

Leuk dat we een naamslinger cadeau kregen bij onze bestelling. Kaartjes zien er kwalitatief uit zoals gehoopt! Goede hulp bij maken kaartjes.zeer tevreden.

Pluspunten

Heel mooi resultaat, erg snelle levering, makkelijk programma om kaartje naar eigen wens vorm te geven, goeie kwaliteit... super tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kaartjes

- handiger webshop en kaarten editor - sneller versturen en eerder laten bezorgen door post.nl zodat ze die dag nog op de post kunnen - kaarten incl. Enveloppen aanbieden - controleren van product (etiketten waren verkeerd afgedrukt)

Pluspunten

- meedenken over praktische zaken (keuze enveloppen, papier en uitlijnen tekst etc) - snel: zelfde dag als bestelling gedrukt en opgestuurd - mooie presentatie van pakket

Pluspunten

Super tevreden met Mooi Ook en onze mooie flamingo geboortekaartjes! Keurig verpakt & snel geleverd..helemaal top :)

Pluspunten

Zeker een aanrader! Op hun vrije avond nog even onze spelfout uit de kaart halen. Erg mooi geworden en hele goede service!

Pluspunten

Super fijn en snel geholpen om ons geboortekaartje zo aan te passen naar onze wensen

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.