Pluspunten

Ik heb voor mijn 3 kinderen de geboortekaartjes besteld. Mooie kaartjes. Leuke voorbeelden die je zelf kunt aanpassen. Leuk cadeautje (vlaggetje met de naam) bij de bezorging gekregen!

Het aanpassen van het kaartje vind ik soms wat onduidelijk aangegeven hoe dat precies moet.

Pluspunten

Behulpzaam, makkelijk te bereiken, prettig contact, snelle levering en mooie kaartjes

Pluspunten

Goede service bij de proefkaartjes en de uiteindelijke bestelling werd snel geleverd (ondanks een feestdag!). Kaartjes waren mooi verpakt met een kleine verrassing erbij. Kleine dingen die uitnodigen om als klant terug te komen.

Pluspunten

Leuke, originele kaartjes. Goed zelf aan te passen

Enveloppen bij prijs inbegrepen of goedkoper

Pluspunten

Zeer tevreden met onze geboortekaartjes. Erg makkelijk aan te passen naar wens, snel antwoord op je vragen en mooi, degelijk en professioneel ingepakt en bezorgd. Daarnaast erg fijn dat alles in 1 bestelling gedaan kan worden: kaartjes, enveloppen en sluitzegels.

De track and trace code is nooit ontvangen, wellicht even controleren of dit goed werkt. Het is toch wel fijn om te weten wanneer de kaartjes kunnen worden verwacht.

Pluspunten

Pluspunten

- Uitgebreide selectie van mooie kaarten - Goede aanpas/ontwerp mogelijkheden - snelle levering

Pluspunten

Je kan alles zelf aanpassen via het online systeem. De medewerkers checken het vervolgens op foutjes. Heel handig. Wij waren tevens nog wat vergeten, een belletje en ze paste het last minute en zonder moeite nog aan. Super service! Ook kregen we een attentie in de vorm van een naamslinger bij onze bestelling. Heel erg leuk!

Pluspunten

Veel keuze, snelle en nette levering

Optie om logo weg te laten

Pluspunten

Leuke originele geboortekaartjes, snelle reacties en ook levering zoals afgesproken.

Geen.

Pluspunten

Precies zoals je het op internet ziet. Goede en mooie levering. Leuk ingepakt en leuk presentje !

Pluspunten

Geboortekaartje en trouwkaart ontworpen. Kon gelukkig een extra proefjaartje laten maken. Mooi verpakt en gewenst resultaat. Erg tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, directe reactie op vragen, bereidheid tot meedenken/ondersteunen, zeer tevreden

Pluspunten

We hebben voor de tweede keer een geboortekaartje besteld, en weer zijn we erg tevreden. Ons ontwerp van het eerste kaartje was stond niet meer in hun database, maar is zeer netjes nagemaakt. Dank voor de goede service.

Pluspunten

Heel tevreden. Prachtige kaarten en topservice! Onze kaarten waren door een fout bij post.nl na 2 weken nog niet bezorgd. Na overleg met Mooiook konden we de kaarten opnieuw bestellen met korting. Na dit net gedaan te hebben kregen we toch bericht dat de kaarten die dag waren bezorgd. Zonder problemen kon de 2de order weer worden gecancelled.

Pluspunten

Leuke ontwerpen Makkelijk programma om aanpassingen te maken Snelle levering

Ik vond het lastig om kleuren te wijzigen, het palet leek niet helemaal goed te werken

Pluspunten

Goede service en heel blij met het prachtige geboortekaartje.

Pluspunten

Ben ontzettend blij met het resultaat van de kaartjes en heb ook veel complimenten gekregen. Het is fijn dat je zelf het design en de kleur kunt bepalen. Ook het papier was mooi en de levering snel.

Ik had niet in de gaten dat de kaartjes zonder envelop geleverd werden. Misschien heb ik er overheen gelezen, maar wellicht een tip om voor je gaat betalen een melding te krijgen als: bestel nu ook deze bijpassende envelop oid.

Pluspunten

Ons geboortekaartje was heel erg mooi, mede dankzij wat aanpassingen door Mooi ook. Het contact was makkelijk en snel. En we kregen een hele leuke naamslinger voor Mees!

Geen.

Pluspunten

De kaartjes zijn in het echt net zo leuk als op de site! Ze worden snel geleverd in een mooie doos (bijna een cadeautje!) en als je een vraag hebt reageren ze ook lekker snel. Zeker een aanrader.

Niets... thumbs up!

Pluspunten

Fijn dat er zoveel opties zijn om je eigen kaartje te maken; het werkt ook supermakkelijk. Ook snelle en goede communicatie.

Misschien dat het wel handig kan zijn ipv op papier ook digitaal een voorbeeldkaartje gemaild te krijgen? Verder zou ik het niet weten.

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk berichtje erbij was erg leuk! Op de website is alles duidelijk aangegeven en zelfs op je telefoon kun je geboortekaartjes makkelijk bewerken en bestellen. kortom een positieve ervaring met MOOI OOK en een prachtig geboortekaartje kunnen versturen.

Pluspunten

Snelle levering, prachtig assortiment, bij vragen snelle reactie. Geboortekaartje van mijn zoon was fantastisch!

Pluspunten

Hele mooie kaartjes, makkelijke software om ze zelf aan te passen. En toen ik er niet helemaal zelf uitkwam hebben ze me heel snel geholpen. Wij zijn superblij met de geboortekaartjes van mooiook.

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.