Pluspunten

Snelle service Gebruiksgemak website en ontwerpprogramma Persoonlijke benadering bij levering (handgeschreven felicitatie en naamslinger bij geboortekaartje

Pluspunten

Toen ik een vraag had over een bepaald ontwerp en een bepaalde kaart, kreeg ik snel en volledig antwoord. Uiteindelijk gekozen voor een zelf ontworpen kaart en hierover zijn we erg tevreden; helemaal naar wens en de editor is erg gebruiksvriendelijk en heeft veel mogelijkheden.

Pluspunten

Mooie ontwerpen en vrijheid in het maken van je eigen design. Snel antwoord op vragen en lief ingepakt pakketje met de geboortekaartjes. Ontzettend tevreden over MOOI OOK!

Pluspunten

Goed bereikbaar, denken mee met eigen ontwerp, snelle service

Programma om eigen ontwerp te maken kan nog iets vriendelijker zijn in het gebruik. Je switcht snel tussen lagen of krijgt gewenste item niet op de juiste plek.

Pluspunten

Handgeschreven kaartje bij de bestelling. Snelle levering. Reageren snel op vragen. Gave naamslinger erbij. Alles nog leuk ingepakt ook.

Jullie krijgen een 10 voor alles. Maar bij de kaartjes die nog in elkaar gezet moeten worden bijvoorbeeld met een touwtje kan je misschien ook een optie erbij zetten dat jullie het in elkaar zetten voor een meerprijs :) mocht je dan te druk zijn met de baby kan je in ieder geval zo de kaartjes snel op de bus doen!

Pluspunten

Leuke, persoonlijke aanpak. Kaartjes mooi en verzorgd verpakt!

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, duidelijke site en prachtige kaartjes!!

Pluspunten

Snelle service en mooie kaartjes

Pluspunten

Top site om geboortekaartjes aan te maken! Snel antwoord op je vragen en perfecte levering! Doe zo voort! ;-)

Pluspunten

Duidelijke website, mooie geboortekaartjes. Goed te bereiken en vriendelijke en goede hulp via de telefoon. Geboortekaartjes zijn volledig naar wens gedrukt. De kaartjes werden prachtig ingepakt bezorgd. Snelle levering.

Pluspunten

Super service, snel antwoord op vragen, goede hulp bij het ontwerp. Heel trots op ons kaartjd

Pluspunten

Snelle service en goed opgelet aangezien ik de verkeerde enveloppen had gekozen. Leuke toevoeging de naam in een slinger.

Er zaten te weinig koordjes bij mijn bestelling, verder zou ik aanraden om de uitvoering van de proefdruk makkelijk terug te zoeken. Nu is mijn bestelde kaartje nl anders dan mijn proefdruk, deze is nl telefonisch later nog aangepast.

Pluspunten

Makkelijk om zelf kaartjes te ontwerpen. Goede hulp en snelle communicatie bij vragen. Heel tevreden met het eindresultaat!

Misschien in het programma opnemen dat je foto's kunt bewerken.

Pluspunten

Super snelle levering van de kaartjes. Er wordt meegekeken, meegedacht met de ontwerpen die je maakt en ze zijn goed te bereiken. Zowel telefonisch als via de site/mail.

Pluspunten

Snelle reacties en topservice! En niet te vergeten hele mooie kaartjes!

Pluspunten

Snelle service. Had een foutje gemaakt in de tekst en dat werd gelijk opgelost toen ik belde. Ook een leuke naamslinger erbij geleverd.

Pluspunten

Super leuke kaartjes. Origineel, als enige aanbieder vond ik hier iets anders dan bij de rest. Leuk ingepakt, mooie slinger erbij met Cielke’s naam. Goede feedback na bestelling proefkaartjes.

Geen.

Pluspunten

Zeer netjes en snel aangeleverd gekregen. Super fijn dat t kaartje gecontroleerd werd en gecentreerd.

Geen verbeterpunten, gevoel dat ik zeer persoonlijk ben geholpen.

Pluspunten

Goede service (goed en snel geholpen bij vragen of problemen) en mooie producten. Eindproduct snel geleverd en netjes verpakt. Goede website met fijn, makkelijk te hanteren bewerkingsprogramma.

Adres etiketten uitbreiden met meer opmaak opties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van zowel de proefdruk als de uiteindelijke kaartjes. Goede kwaliteit drukwerk en papier.

Bij het maken van de kaartjes is het lastig om de uitlijning van tekst en afbeelding te bepalen.

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.