Pluspunten

Snel, efficient en bedachtzaam

Pluspunten

Snelle reactie en goede service! Super leuke geboortekaartjes!!

Pluspunten

Ik werd na mn bestelling gebeld om te vragen of de kleur nog aangepast moest worden vanwege een verschil in voor- en achterkant en ze vroegen of ik bij een bepaalde tekst meer witruimte wilde tussen de regels. Erg prettig dat ze de geboortekaart zelf ook nog even kritisch bekijken. Daarnaast hebben ze snel (de volgende dag) geleverd, ondanks dat ik iets later dan 12u mijn bestelling plaatste. Het was een cadeautje om het uit te pakken.

Geen, ga zo door

Pluspunten

Goede service en vlot contact.

Pluspunten

Snelle levertijd en goede service

Pluspunten

Echt super blij met de uitnodiging kaartjes. Mooie kwaliteit en snel geleverd. Ook fijn dat je een proefkaart kan bestellen precies zoals je de kaart wilt. Verder goede advies over de papier keuze gehad. En de attentie met het persoonlijke kaartje erbij is erg leuk en persoonlijk!

Ga zo door!

Pluspunten

Het definitief ontwerp wordt keurig gekeken en zij maken de laatste aanpassingen (uitlijnen)

Papiersoorten aanbevolen per soort kaartje (foto-kaartje is heel anders dan kaartje met beeld/ tekenen/ letters)

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering, veel keuzemogelijkheden.

Pluspunten

Snelle reacties, klantvriendelijk, prachtig product, goede kwaliteit!

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle reacties op vragen, mooie kaartjes, leuk dat je ze zelf kunt aanpassen. Leuk naamslingertje bij levering

Tool om kaartjes te customizen zou handig zijn als het uitlijnfuncties bevat

Pluspunten

Snelle reactie, nette afwerking en vlotte levering

Pluspunten

Hele goede kwaliteit en super snel! Ook nog een extra check gedaan waardoor er nog een fout uitgehaald is! Super service!!!!

Pluspunten

Goede snelle service en prachtige kaartjes!

Pluspunten

Ze denken mee! Had twee proefkaartje besteld, eentje zonder naam zodat dit door familie gecontroleerd kon worden. Maar omdat de resolutie van de afbeelding laag was hebben ze maar 1 kaartje door laten gaan en me een nieuwe code gegeven voor een gratis proefkaartje, zodat ik eerst kon kijken of de afbeelding goed uitkwam. Hierover hebben ze netjes contact met me gezocht om dat uit te leggen. Een webwinkel met de persoonlijke service!! Heel tevreden. Bestelling was ook erg snel klaar!

Pluspunten

Zeer tevreden over de service en het product; de kaarten. Het team heeft een goede aanvulling gedaan op het ontwerp, de proefkaart was erg fijn om te ontvangen en de uiteindelijke kaarten waren erg mooi geworden. Daarnaast werd er snel gereageerd via mail en telefoon en de kaarten werden snel geleverd.

Pluspunten

-snelle service -ze bellen je bij onduidelijkheid -keurige afwerking kaarten

bewerking van kaarten op de pc vergemakkelijken

Pluspunten

Goede, snelle en super leuke levering van de bestelling.

Heb ik niet

Pluspunten

De kaartjes zijn erg origineel en van goede kwaliteit. Ik kreeg veel complimenten van familie en vrienden. De kaartjes worden heel netjes verpakt opgestuurd en ik kreeg een leuke naam slinger er gratis bij.

Geen verbeter punten te benoemen. Super bedrijf!

Pluspunten

Snelle service. Goede communicatie. Meedenkend. Fijn dat jullie na t proefkaartje een mailtje stuurde hoe t kaartje beviel. Klantvriendelijk (ontzettend leuk dat kaartje en naamslingertje wat erbij zat)

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Klant vriendelijk en origineel!

Pluspunten

Snel in reageren, mooi product, denken mee. Zelf creëren een leuk proces, maar indien nodig wel goede hulp.

Relatief prijzig, maar wel met mooie materialen (dus het ook weer waard); geen bezoekadres om even snel een voorbeeldkaartje te bekijken.

Pluspunten

Leuk zelf te ontwerpen, mooi papier, vlotte levering. Alles zag er heel netjes uit. Mooi verpakt en een kleinigheidje erbij. Heel tevreden!

Ubbo J. Mansholtplein 2

9951BX Winsum

Over MOOI OOK

Bij MOOI OOK maken we met liefde en aandacht unieke geboortekaartjes en trouwkaarten in onze eigen ambachtelijke drukkerij. We zijn een klein, betrokken team en begeleiden je persoonlijk bij het ontwerpen van een kaart die écht bij jullie past. Of je nu zelf aan de slag gaat met onze online designtool, of liever hulp krijgt van ons – we denken graag met je mee. We drukken al onze kaarten zelf, duurzaam en met oog voor detail. Van het ontwerp tot het drukken, snijden en afwerken houden we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit garanderen én snel schakelen. Zelfs onze houten kaarten – gemaakt van echt berkenhout van 1 mm dik – worden met de hand gesneden, voor een splintervrij en prachtig eindresultaat. Duurzaamheid staat bij MOOI OOK centraal. We werken met ecologische papiersoorten zoals kraft (van landbouwafval), olifantsgras, suikerrietpapier en groeipapier. Ook besparen we jaarlijks honderden cartridges dankzij ons hervulbare inktsysteem. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld – zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Onze collectie geboortekaartjes is lief, stoer én duurzaam. Voor trouwkaarten bieden we stijlvolle ontwerpen met opties zoals een tijdlijn, dag- en avondkaartjes en luxe afwerking. Ideaal voor koppels die hun bruiloft persoonlijk en bijzonder willen maken. Twijfel je over het materiaal? Vraag dan een gratis papiersamples waaier aan. Zo zie je en voel je precies welk papier bij jullie past. Kies je voor MOOI OOK, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Wij maken kaartjes met karakter – speciaal voor jou.