beste milou , de chocozoenen zijn na een week nog niet oud! blijven 3-4 weken goed na ontvangst. , bewaren op een koele droge plek , niet in de ijskast ! verder krijgt elke klant van ons een track en trace , en kan hiermee zijn pakket volgen . de 15.- verzendkosten is een zend methode die gegarandeerd de volgende dag geleverd word . normale zendingen kunnen een dag vertraging oplopen .
beste Annemiek , we weten helaas niet wat je van je bestelling verwacht had ? wat je besteld hebt is geleverd . ....
beste Albert , je pakket is afgeleverd op 11 januari ! je ontvangt ook een track en trace om je pakket te volgen ,hiermee kun je zien waar je pakket zich bevind . omdat je niet thuis was , is je pakket naar een pakketpunt gebracht . ook hier krijg je melding van . daarna heb je 14 dagen de tijd om je pakket af te halen . daarna gaat het retour richting de afzender. na 4 weken kom jij dan met de melding dat je niets ontvangen hebt ! erg fraai , ik had me al eerder gemeld.