Helemaal goed

Excellent!

I love the product and placed my 3rd order with Chocozoenen for Christmas.

Lekker, maar gebroken !!!

Had 12 stuks besteld waar er maar 2 op zen geheel van over bleven & wat ik ook wel een beetje jammer vond is dat je soms ni zo goed weet welke smaak je aan het eten bent, maar ze waren wel lekker

Snelle levering en super lekker

Besteld en de volgende dag al lekker vers in huis, super lekker enkel vanop het papiertje moeilijk te zien welke smaak het is.

Niet op tijd gekregen voor Sinterklaas.

Bestelling geplaatst op dinsdag 1 december. Op 8 december zijn de chocozoenen geleverd. Ik begrijp dat post.nl het druk had. Wat ik niet begrijp is dat er totaal niet wordt gecommuniceerd naar de klant toe. Dat is toch ook een taak van de verkoper. Je weet ook niet of de chocozoenen tijdens de opslag/transport op de juiste wijze zijn bewaard. Op mijn vraag hierover in mijn mail kreeg ik ook geen antwoord. Wel weet ik nu, nadat ik het gevraagd heb, hoe lang ik ze kan bewaren. Nu ik ze heb ontvangen zie ik wel dat ze heel goed zijn verpakt. Ze ruiken heerlijk en zien er goed uit.

Top service en snel geleverd

Een echte aanrader snel geleverd en een top service een niet te vergeten heerlijke chocozoenen

Heerlijke chocozoenen vlot geleverd

Ik bestelde voor mijn opa en mijn ouders elk een grote doos chocozoenen. Ideaal dat je de doos zelf kan samenstellen, zo kon ik elke doos samenstellen op basis van de voorkeur van de ontvangers. Ook heel fijn dat je een kaartje met tekst kan toevoegen, zo kon ik de dozen laten leveren bij hun thuis en wisten ze meteen van wie het cadeautje kwam.

Overheerlijk

Heb er effe op moeten wachten maar goeie service. Lag aan post nl ik woon in belgie. Dus dat duurde effe Paar daagjes later

Super goed ontvangen en super lekker

Het was een leuke ervaring.

geweldige service!

Vanwege de enorme drukte bij PostNL had ik mijn chocozoenen na een week nog niet ontvangen; waarschijnlijk is mijn bestelling in de chaos kwijtgeraakt..... Gebeld met de familie Vink en er is direct een nieuwe doos chocozoenen verzonden, die ik vandaag heb ontvangen! Dát noem ik nog eens service!!

Très bien. Colis bien rmballe et protege Très bon .... Merci au livreur qui parle très bien français.

Verrassing bij elke smaak

Echt een heel andere beleving dan dat je gewend bent. Het is een verrassing

Het was verrukkelijk

Lekker lekker

Keurig afgeleverd en heerlijk!

Chocozoenen en wafels besteld. Beide keurig verpakt en afgeleverd. Waren heerlijk!

Chocozoenen om te zoenen, zo lekker!

Diverse dozen met chocozoenen besteld. O.a. om kado te geven. Alle zoenen waren keurig over de dozen verdeeld. En ook zeer zorgvuldig verpakt! Levering duurde wat langer dan verwacht: vrijdag besteld, de donderdag erop geleverd. Bestel dus op tijd! De smaak? Om te zoenen zo lekker! Echt een aanrader!!

Ze zijn zeer lekker,spijtig dat er enkele stuk waren door het verhandelen.

De chocozoenen zijn zeer lekker.Het is spijtig door ze te verhandelen dat er enkele stuk waren,ik denk niet dat dit te vermijden is.

Super mooie Sintzoenen

Lekker,mooi en snelle levering

Super snelle levering en goed verpakt

Snelle levering ,goed verpakt ,en overheerlijke chocozoenen . Krijgt van mij een dikke 10

Ik heb ze kado gegeven en ze werden heel erg lekker gevonden.

Leuke kado, De chocozoenen zien er mooi uit en zijn erg lekker. Helaas zijn ze een dag te vroeg bezorgd, dat is jammer als je een bezorgmoment/dag kunt kiezen verwacht je ook dat dit zo zal gebeuren.

positieve ervaring

alles ging heel goed,van winkelen op web-site tot bestellen en betalen en levering. Goed verpakt en alles zoals aangekocht! Wat beloofd werd werd nagekomen!

Ruime keuze

Ruime keuze en correct en snelle levering!

Heel goed service

Vlugge levering en heel goed ingepakt,super lekker.

Heerlijk, geweldig, super lekkkerrrrrr

Dit is echt genieten

De bestelling is netjes afgeleverd met het kaartje

Gewoon top lekker

Naar mijn mening gewoon super

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch