de bestelling werd goed verpakt bezorgd. En het smaakt heerlijk.

Super lekker!

Ik had het voor mijn tante gekocht en ze vond het echt extreem lekker. Ook heel snel geleverd, bedankt!

Super lekker

Zeer goede service, lekkere en verse chocozoenen

Mega-lekkere chocozoenen en bonbons!

Snelle levering, mega-lekkere chocozoenen en bonbons en goede informatie ! De verschillende smaken van de zoenen zijn stuk voor stuk overheerlijk!

Picobello!

Onze kanjer had heel speciale afscheidstractatie tien hij z'n certificaat Voortgezet speciaal onderwijs kreeg, de race chocozoenen! Trots dat-ie was!!

Heerlijk, snelle levering en goede kwaliteit.

Heerlijk, snelle levering en goede kwaliteit.

Uitmuntend goed

Uitmuntend goed

Great company, excellent product, superb value, 1st class service!

I have just received my 2nd online order of Chocolate Kisses from Chocozoenen, and once again the product is excellent, as well as the overall service. I live in the UK, but have come across Chocolate Kisses during my annual visit to Maastricht and absolutely love them! I found I could order Kisses online from Chocozoenen who offer a fantastic range of flavours with milk, dark or white chocolate coverings at a great price so what is there not to like! I can't get enough of them, and will be looking to place a 3rd order later in the year, if I don't make the Netherlands for whatever reason. Highly recommended.

Helemaal goed

Goed verpakt op tijd geleverd en weer erg lekker

X

X

Superlekkere verrassing!

Heerlijke verrassing in deze tijd, snelle en goed verpakte levering!

Bezorging ,prima Smaak,heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lekkere chocozoenen, klantonvriendelijk

Chocozoenen smaakten prima. Helaas was de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Ik kreeg tot 2 keer aan toe een nogal bot antwoord op mijn vragen. Reden voir ons im niet zo snel nogmaals een bestelling te plaatsen en zal jullie bedrijf ook niet zo snel aaanraden aan iemand anders.

Veel smaak veel keus

Snelle nette levering met optie wanneer je wilt ontvangen. Veel keus in assortiment en bijzondere smaken. Een feestje!

Altijd keurig bezorgd heerlijk chocolade zoenen snelle service Top bedrijf

Super goed! Bestelling eerder verzonden ivm de warmte

Super!!

Echt een super service. Omdat het erg warm was hebben ze de chocozoenen savonds opgestuurd. Het pakketje kwam in een grote doos, super ingepakt, zodat ze niet kapot konden gaan. En ook nog een mooi kaartje erbij met een persoonlijke boodschap omdat ze voor mijn moeders verjaardag waren. Echt super!

Erg lekkere, verse chocozoenen

Leuk om de verschillende smaakjes uit te zoeken en te proeven. Ze smaken erg lekker. De actie gratis doos met 12 is een geslaagde actie!!

Heerlijk!

Geweldige vaderdag gehad

Mijn vrouw en zoon hebben bij jullie besteld om ze met vaderdag aan mij te kunnen geven. Ik vind ze heerlijk en nu kreeg ik twee dozen vol, 1 van 25 en 1 van 12 (via een actie geloof ik). Totaal 37 zoenen assorti. Ze zijn echt lekker.

Om te zoenen zo lekker!

Chip Chocozoenen en muizen besteld, overheerlijk!!

Bestelling was op tijd, en goed verzorgd.

Goede service en lekker

Bij iedere chocozoen een verrassende smaak

Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar het heeft ons positief verrast. Zowel de bestelling, verpakking, levering en smaak waren helemaal top.

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch