Voor herhaling vatbaar

Goede service, snelle service Erg lekker. Toppie

Ze smaken heerlijk.

Voor herhaling vatbaar

Zo lekker dat je na de 1e de 2e maar ook 3e wil proeven uit de fantastische assorti doos

Heerlijke chocozoenen in verassende smaken. Zorgvuldig verpakt en dus ongeschonden aangekomen. En toen er iets fout ging bij de Post, buiten de schuld om van Chocozoenen.com werd het heel goed opgelost en zelfs heel attent iets extra’s erbij gedaan! Voor herhaling vatbaar

Heerlijk

De chocozoenen waren lekker en de bezorging is ook prima gegaan.

Het viel in de smaak,helaas ontbrak onze namen op de kaart.

Bezorging als aangegeven, men vond ze lekker ,de rede dat ik geen 5 sterren geef is omdat het kaartje die bijgevoegd was onze namen niet vermeldde volgens ontvanger . Ik moest vragen of het lekker was en kwam zodoende erachter dat ze niet wisten van wie ze het hadden gekregen.

Snel ontvangen en goed ingepakt en geen breuk, zo wel de muizen als zoenen zeer lekker van smaak

Netjes verpakt!

Goeie snelle levering en goed verpakt.

Geweldig.

Bestellen ging makkelijk. De manier waarop het geleverd werd in één woord geweldig. En ze waren stuk voor stuk heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijke chocozoenen en snelle service

Elke keer weer zijn de chocozoenen heerlijk! Daarnaast hebben ze een snelle levering, ik bestel zeker nog vaker!

overheerlijk

heerlijke ervaring

Verzorgd en snelle levering.

Alles ging supervlot: bestellen, betalen, leveren. Alles netjes en zorgzaam verpakt.

Heerlijke ervaring

De waren heerlijk ...precies goed en snel op.

super

een heerlijke ervaring

De zoenen kwamen goed verpakt en snel binnen. Ze zijn erg lekker. Zal in de toekomst nog wel eens bestellen.

Super lekker

Heel lekkere zoenen en goede service.

Heerlijke chocozoenen met veel variatie

De chocozoenen zijn altijd vers en lekker. Leuk om de nieuwe smaken te proberen en een zelf samengestelde doos is een perfect cadeautje/bedankje voor een wat grotere groep. En niet standaard, zoals een bos bloemen of wijn.

smaakloos

Ik had hoge verwachtingen, en keek er naar uit om mijn doosje te ontvangen. Na een week te hebben moeten wachten op mkijn bezorging, okay dat zal deels bij postnl hebben gelegen, was het eindelijk binnen. Maar wat een terleurstelling! Als ik 8 euro voor een doosje betaal, van een chocolaterie verwacht ik een veel betere kwaliteit. De smaken zijn nauwelijks te proeven, laat staan dat er daadwerkelijke ingredienten anders dan goedkope smaakstoffen in zit. Voor deze prijs had ik toch verwacht dat er daadwerkelijk stukjes fruit of noten in hadden gezeten. Of inieder geval een aroma. Neem bijv de pistache... De topping zouden fijngehakte pistache nootjes zijn... Niet dus, gewoon suikerstrooisel. De smaak? Nada, alleen een groen kleurtje, maar dezelfde smaak als de goedkope chocozoenen van de supermarkt. Het enige wat een goede kwaliteit was, was de chocola, maar had van de vulling echt veeeel meer verwacht.

De verschillende smaken zijn niet uitgesproken genoeg. Er zou meer smaak aan mogen zitten.

De verschillende smaken zijn niet zo heel verschillend en de smaak zou dus veel sterker mogen zijn omdat je je dan ook meer onderscheid.

Vrolijk orgineel en erg lekker

Ik vond het erg leuk om de negerzoenen bij jullie te bestellen en wat een keuze echt te gek... Veel leuke reactie's gekregen op het geven van een negerzoen bij de koffie/thee ipv een stukje taart.... Dit doen we zeker nog eens! 1 klein nadeel was dat er 4 negerzoenen kapot waren gegaan met vervoeren denk ik...

erg lekker

een erg lekker product en goed verzorgd voor verzending

Beetje teleurgesteld

Dit was mijn 2de bestelling bij Chocozoenen. De eerste keer was ik er tevreden mee. Echter zat er bij deze bestelling 3 foute chocozoenen. De cappucino was karamel (maar dat is nog ok ;) héél lekker). Maar het erge vond ik dat de witte latté een groene vulling had. Alleen de witte met groene vulling op de website, zijn pistache, maar ik ben enorm allergisch voor noten. Na contact met jullie kreeg ik te horen dat het toch latté was maar een productie fout met overloop pistache. Ik vond de service hier een beetje verkeerd, zeker omdat mensen met noten allergie in shock kunnen geraken, zelfs van een 'overloop'. Om toch maar de 2 zoenen niet weg te gooien heb ik de chocolade errond maar opgegeten. ;) Hopelijk volgende keer beter met de juiste en correcte zoenen! Want voor de rest zijn ze heerlijk zoals altijd! Groetjes

Zien er heel heel mooi uit

Heel lekker van smaak en zien er mooi uit. Top service en volgende dag bezorgd.

Om te zoenen!

Fantastisch als cadeau , makkelijk te bestellen , geleverd zoals aangegeven

Goede service en goede kwaliteit choco zoenen

Prima en een heerlijke chocolade zoenen voor een redelijke prijs en vele smaken .

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch