Nette service

Kreeg me spullentjes binnen misten ik een doosje gemaild met foto er bij en t doosje werdt 2 dagen later geleverd. Wel een tip 10 slagroom muisje passen net niet in t doosje. Allebei de doosjes onderin de muizen kapot.

Kado

Ik heb dit cadeau gedaan dus kan er niet over beoordelen.

Goed!

Ik vind het geweldig, verzendkosten erg duur en wat er op het kaartje moet staan klopt vaal niet. Heb inmiddels al meer dan 6 dozen verstuurd aan mensen. Ook had 1 iemand een doos voor een ander gekregen, hebben ze niet ver gebeld, zij hadden geluk, kregen een doos van 25 stuks, terwijl ik een doos van 12 stuks had gestuurd! Ik zie hieronder dat er een ander mailadres staat en dat kan ik niet veranderen, alles wat ik heb verstuurd is via [email protected]

Chocotastisch

Heerlijke chocozoenen die snel geleverd zijn..

Heerlijke zoenen

Ik heb de zoenen verstuurd naar vrienden en zij vonden ze stuk voor stuk heerlijk. Versturen gaat ook prima, alles kwam netjes verzorgd, met bijgevoegd kaartje, aan. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken!

Heerlijk

Chocozoenen snel in huis.

Snelle levering ondanks moeilijke tijden. Super!

Snelle levering ondanks de moeilijke tijden. Super!

Mijn kinderen waren er blij mee en hebben ervan gesmuld!

Een heel leuk en lekker alternatief voor bloemen!

Top!!

Snelle levering, duidelijke factuur en korting op je volgende online bestelling. Ik raad het zeker aan bij al mijn vrienden en familie!!

Goede kwaliteit en perfect verpakt

Goede kwaliteit chocozoenen met een ruime keuze. Perfect verpakt tijdens transport om schade te voorkomen. Echt een aanrader!

Heel veel keuze. Super netjes bezorgd. En super lekker.

Zagen er mooi uit en waren erg lekker

Super geregeld

Veel keuze, goed verpakt en verzonden. TIP! Zal prettig zijn als je meer dan 1 afleveradres kan invoeren en welke doos daar afgeleverd moet worden. Nu moest ik 2 bestellingen invoeren.

Heb een paar dozen cadeau gedaan , en de reactie’s waren heel leuk

heerlijke verrassing

Goed verpakt en errug lekker, ziet er mooi uit. Zeker iets om te onthouden als cadeau idee.

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd, heel veel drankjes wel gekregen (was en kadootje)

Feestelijk

Ik heb begrepen van de ontvanger dat het heerlijk was en een leuke verrassing. Goede bezorging.

Prima verzorgt !!

Mijn bestelling was niet voor mijzelf, 1 doos van 12 ging naar het woonhuis waar ik werk met 6 meervoudig gehandicapte jongeren. Ons team heeft daar dag en nacht de zorg voor en daar ben ik in deze rare tijd heel trots op !! De 2e doos van 25 ging naar de 24 uurswoning van onze zoon, zijn medebewoners en de begeleiding. Hij kan niet naar ons en wij niet naar hem dus op deze manier verrast. Allebei de woningen waren super enthousiast en erg blij met dit lekkers. Heel veel dank voor alles !!

Alleen moest ze mij bellen om te vragen of ze van mij kwamen. Ik mocht een tekst schrijven voor erbij, maar die was wss niet aanwezig. Dat haalde t mooie er wel een beetje af. Dat is het enig minpuntje wat mij betreft. Bianca

Netjes geleverd alleen niet op 9 april

Alles was goed verpakt maar had aangegeven dat het op de 89 ste verjaardag can mijn moeder oo 9 april bezorgd moest worden had op de 28 ste maart bestel d en is gelijk op de 39 ste geleverd heel erg jammer.

Geweldig verpakt en heerlijk van smaak

Alles netjes verpakt heerlijk van smaak je krijgt echt alles wat je wou plus de lekkere chocolade Muisen heerlijk

Súper service!

Traktatie voor bewoners en begeleiding in woonvoorziening van onze zoon - hart onder de riem voor iedereen. Bewoners mogen geen bezoek ontvangen en niet naar dagbesteding. Begeleiding pakt alles zo goed op en is zo creatief! Chapeau 👌👍 Iedereen verdiende dus een Choco😘

Super bedrijf

De shocozoenen zijn erg lekker. Echt een aanrader om als verassing te bestellen. Ga dat zeker vaker doen. Grtjes anoniem

Hemels lekker

Absoluut een aanrader. Echt gemeld lekker. Ook leuk om uit te delen met verjaardagen. Heel leuk bedacht ook, dat je je eigen assortie kan samenstellen. Ga zeker weer bestellen. Bedankt ook voor het heerlijke cadeautje!!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. En ze zijn heerlijk 😋

Borneostraat 7