Super goed

Ik deed voor het eerste keer een bestelling bij jullie en ben super te vreden ik bestel zeker vakerv

Alles keurig geleverd was een aangename verrassing tijdens de verhuizing. Zeker voor herhaling bedankt SUPER.

Ik heb het als super ervaren!

De smaak is lekker. Goed gemaakt. Goed ingepakt. Ik denk dat ik nog een keer wat bestel. Gelukkig waren ze heel bezorgd want dat moet je afwachten of ze heel aankomen dat ligt aan de bezorger.

Heerlijk!!!

Chocozoenen zijn heeeeerlijk!!! Bestellen ging makkelijk en de zoenen waren perfect verpakt. Helaas heeft dat niet voorkomen dat er een aantal niet heel aan gekomen zijn, maar dat lag zeker niet aan de verpakking. Risico van verzenden ben ik bang. De smaak was er overigens niet minder om. De keuze is enorm en ik vind de prijs best meevallen. Daarbij .. ze zijn te lekker om niet te bestellen.

Dacht dat ik erg blij er van zou worden

Ze leveren een paar dagen (4) tevroeg. Dus op het feestje had ik oude zoenen.

Levering een week voor Valentijn afgeleverd terwijl je datum van levering aan geven kan

Ik was enorm teleurgesteld in deze fout vooral omdat ik vandaag uit het ziekenhuis ontslagen ben na een rugoperatie van 4.5 uur en mijn lieve man op 15 feb had willen bedanken want dat was mijn officiële ontslagdatum dus ik ben er gelukkig vandaag uit ..dan dien ik een klacht in krijg ik te horen dat ze het niet terug kunnen draaien maar dat ik wél een nieuwe bestelling mag doen met 50 procent korting. Als ik zelf dat bedrijf zou leiden zou ik als verrassing voor de klant het alsnog netjes op aangepaste datum opnieuw verzenden dan maar hetzelfde maar wel grote verrassing. Verder is er aan het product niets aan te merken heerlijke zoenen geweldig netjes ingepakt . CHOCOLADE VAN TOPKWALITEIT . Bij volgende bestelling hoop ik het op de juiste datum te ontvangen

Lekker, maar sommige stuk.

Ze waren heerlijk. Jammer er toch nog paar kapot waren. En de smaken niet duidelijk waren..

leuke verrassing

Van de kleinkinderen een leuk klein presentje voor oma en opa. Last minut besteld door mama. Ze waren lekker en mooi. Alleen een dag eerder dan besteld. Maar beter te vroeg dan te laat.

geweldig bedrijf

snelle service/ altijd vers/ keurig verpakt.

Geweldig lekker

Heel goed verpakt, alle chocozoenen heel bij aankomst en ze waren weer heerlijk, voor herhaling vatbaar

Snel verstuurd, en goede kwaliteit

Dit was een cadeautje, en de ontvangers waren er zeer content mee. Goed produkt en snelle service. Maar voeg op uw website ook de namen toe voor landen buiten Europa, want ook internationaal zijn er klanten (zoals ik). Vriendelijke groeten!

Snelle leveren goed verpakt smalen zijn heerlijk zeker voor herhaling vatbaar

Mijn complimenten !!!

De witte en bruine besteld voor een traktatie voor op school. Hele mooie zoenen. Zelf nog versierd als pinguïn. Op tijd bezorgd en alle kinderen vonden het lekker!!!

Oplossingsgerichte service

Nadat bleek dat mijn bestelling niet op tijd zou zijn voor een verjaardagsfeest van mijn 92e jarige vader in verband met problemen bij PTT post heeft de heer Vink van Chocozoenen er persoonlijk voor gezorgd dat een andere doos alsnog op tijd afgeleverd werd - persoonlijke service in optima forma !

Het smaakte geweldig

Doos van 25 zoenen besteld en was binnen 3 dagen op. Iedereen bleef maar eten. Goed verpakt is het verstuurd. We bestellen zeker nog een keer.

Super goede service!

Zoenen besteld voor een feestje. Tijdens de verzending waren er een paar stuk gegaan. Ik maakte hier melding van omdat het me goed leek ze hier van op de hoogte te brengen. Kreeg meteen nieuwe toegestuurd! Zoenen smaken heerlijk! Teveel smaken, want na 2 stuks zit je vol. Je hebt dus dagen nodig om alle smaken te proeven......haha!

Ziet er super mooi uit. Heel goed verpakt Smaak en keuze is reuze. Voor de meeste wel een beetje te zoet.

Heel lekker

Bezorging helemaal goed en wat waren ze weer lekker!!!!

een heerlike zoen

kan niet beter

goede service

zijn aardig was bij de post te wild mee omgegaan stuurde foto kreeg de volgende dag netjes nieuwe echt snelle service

Geweldig en Heerlijk

Heerlijke choco zoenen, met diverse vullingen. We konden alleen niet meer precies zien welke zoen voor smaak zou moeten zijn..... maar dat mocht de smaak sensatie niet drukken!

Netjes verpakt

Het enig min punt is dat je niet kan zien welke smaken er in een doos zitten. Voor de rest wat alles top!

Heerlijke verassing in een bekend jasje

In plaats van taart een keer voor chocozoenen gekozen. De visite was erg enthousiast. Zeker omdat ik het een raadsel liet welke smaak ze hadden. Erg leuk en voor herhaling vatbaar.

Ze zijn heerlijk

Ze zijn heerlijk

Lekker maar er waren een paar gebroken

Ze waren heel lekker. Het jammere was wel dan er 4 gebroken waren.

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch