Super lekker

Ze zijn echt de beste juist jammer dat die zebra alle drie De koek wak was !!

Goede service, ruime keuze en snelle levering

Goede service, ruime keuze en snelle levering

Prima en keurig geleverd!

Goede levering en keurig afgeleverd

Verrukkelijk

Heerlijke belevenis

lekker

goed verpakt en goed contact

Overheerlijke chocozoenen

De chocozoenen worden goed ingepakt en verzonden. Ze zijn overheerlijk.

geslaagde verrassing

Degene die het presentje ontving was erg te spreken over t geheel

Top, lekker en op tijd

Wij hebben de 25 assortidoos als onderdeel van ons kerstpakket gegeven. Onze werknemers waren hier heel gelukkig mee. Alleen Wilca Quekel had een opmerking: ze lagen niet op volgorde. Verder doet ze de hartelijke groeten aan Dhr. Vink en wenst ze hem fijne kerstdagen toe. Mvg, Manon Reijnen Kooilust BV

Heerlijke chocozoenen

Goed verpakt. Ziet er leuk uit en Ze zijn erg lekker

Zeer lekker

Ze zijn heel lekker en ik raad het zeker aan aan andere alleen volgensmij zijn er verkeerde zoenen bij mij ingekomen want had alleen melk en wit maar nu heb ik puur en wit en beetje melk

goede kwaliteit voor een redelijke prijs

het product zag er goed uit en smaakte ook goed. vonden ook degene aan wie ik heb getrakteerd. het geheel zat ook goed verpakt met de nodige luchtkussens. de enige min is de aflevertijd. maandags besteld en aangegeven uit het menu van woensdag morgen bezorgen en dat werd pas op donderdagmorgen afgeleverd.

Superlekker

Super vers en superlekker Een echte aanrader

Heerlijke chocolade en super verpakt

Gisteren onze eerste bestelling ontvangen van Chocozoenen, de chocoladehond die wij kado gaan doen aan onze fokker van Bassethounds, superleuk. Het was erg netjes verpakt en we hebben daarnaast genoten van de bijgevoegde chocozoenen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geweldige choco zoenen

De smaak is superrr en de chocolade erg knapperig! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

heerlijk heerlijk

heerlijk , goed verpakt, goede service, zeer tevreden.

Heerlijk...!

De zoenen zijn echt super lekker Via de post is ook alles goed gegaan.. Bestel ze wel optijd

Heerlijk

Maak goed,schuim is heerlijk

Prima service en heerlijke zoenen :)

We hebben genoten van alle lekkere smaken.

Prima ervaring op de goede dag bezorgd wat leuk

Was goed

Makkelijk te bestellen, snelle verzending en aflevering . Lekkere chocolate

top

binnen een dag de bestelling in huis, via post.nl. de smaak van de chocozoenen die ik had besteld waren goed van smaak. voor herhaling vatbaar

Zeer goed verzorgde bestelling, overheerlijke chocozoenen!

De bestelde chocozoenen overtroffen alle verwachtingen. Ik had 15 verschillende smaken besteld, die alle 15 bij mijn collega's in de smaak vielen. Het geheel ziet er zeer feestelijk uit, een plaatje om te presenteren. Prima verzorgd, snelle levering!

Smaken heerlijk

Een snelle levering, maar er waren er een stuk of 5 ingedeukt. Maar dar deed niets af aan de smaak.

Super lekker en een zeer goede en snelle verzending

Super lekker en een zeer goede en snelle verzending

Heerlijk

Verschillende smaken geprobeerd en ze waren super lekker. Echt om aan te raden. Ga het vaker kopen

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch