Pluspunten

Netjes ingepakt en snel bezorgd. De zoenen zijn lekker, leuk ook al die verschillende smaken. Je kan hier gerust bestellen!

Nvt

Pluspunten

Snelle en goed verpakte levering en hele goede kwaliteit chocozoenen met veel variatie en lekkere combinaties. Ga zeker vaker bij jullie bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De chocozoenen waren heel wisselend van kwaliteit. Maar de meeste chocozoenen hadden geen luchtige vulling, maar dat was een dikke zware massa. Niet lekker. Ik had een doos met verschillende smaken uitgezocht, maar veel smaken waren niet herkenbaar of amper waarneembaar. Ik had hele hoge verwachtigen van de chocozoenen maar was ontzettend teleurgesteld. De chocozoenen uit de supermarkt zijn veel lekkerder en constanter van kwaliteit.

Pluspunten

Goede en snelle levering .uitstekende kwaliteit en uitstekend verpakt

Tip misschien een formulier met foto in de doos van de bestelde chocozoenen zodat je kan zien wat voor zoenen het zijn

Pluspunten

Super website, mooie en lekker producten , vers, erg tevreden !

Persoonlijk briefje er bij en een kaart met uitleg over welke chocozoen welke smaak is

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, goede communicatie. Per ongeluk verkeerde levering, gebeld, gelijk nieuwe op de post, volgende dag geleverd zodat ik voor het feestje had. Dat is services.

Pluspunten

De chocozoenen werden super snel bezorgd en zijn erg lekker, helaas was er 1 chocozoen stuk.

Pluspunten

Snelle levering, heerlijke chocozoenen

Logo paste niet helemaal op het rondje dat was iets minder

Pluspunten

Wat ontzettend leuk de zoenen per post. Ik was zelf al fan van de zoenen die ik ooit op een braderie had gekocht. Ze nu besteld en per post als cadeautje laten versturen. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Goed verpakt en snel zoals beloofd verzonden..... echt een aanrader voor een leuk, smakelijk en origineel cadeau waar je zelf de deur niet voor uit hoeft!!!

Pluspunten

Snelle levering en heerlijke zoenen

Smaken erbij zetten

Pluspunten

Bestelling was top en keurig op tijd afgeleverd. Precies zoals ik had aangegeven.

Pluspunten

Een goed service en keurig verpakt.

Geen zo door gaan

Pluspunten

Product super verpakt! Product vers Goede prijs kwaliteit verhouding

Een blaadje erbij met welke zoenen wat zijn!

Pluspunten

Duidelijke website, lekker snel en alle negerzoenen waren heel (en lekker)

Pluspunten

Heerlijke zoenen, vooral de after-eight smaak. Wordt verzorgd verzonden, goed ingepakt, waardoor de zoenen heelhuids aankomen.

Pluspunten

Heel netjes ingepakt, snelle service!! En heerlijke chocozoenen. Lekkere chocolade, die heel mooi in vormen gegoten wordt.

Pluspunten

Fantastische service! En ongelooflijke lekkere chocozoenen! Echt een topbedrijf, krijgen van ons een dikke 10

Pluspunten

Pluspunten

Heerlijke chocozoenen en een correcte verzending in een stevige verpakking. Zeker een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling was goed ingepakt en ze hadden netjes een mail gestuurd wanneer de bestelling kwam. De zoenen zijn heerlijk!

De zoenen waren gesmolten, maar daar kan het bedrijf niks aan doen, dat kwam puur door het weer. Verder heb ik geen verbeterpunten!

Pluspunten

Heerlijke chocozoenen. Goede communicatie en perfecte service.

Pluspunten

Was goed verpakt, want kwam heel aan. Goede kwaliteit. Snel verzonden.

Misschien een papiertje met informatie over houdbaarheid en hoe goed te houden.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt,en belangrijkste de veel te lekkere verschillende zoenen. Ideaal als traktatie of gewoon zomaar.

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch