Goedkope dozen van prima kwaliteit

Gekozen voor een simpele vouwdoos. Prijs / kwaliteit is prima in verhouding. Vlot geleverd, chauffeur belde zoals gevraagd netjes 30 min van te voren. Service achteraf uitstekend!

Top geregeld

Zelfs erg attent dat ik even een berichtje kreeg omdat ik 3 cm afwijkend bestelde dan een jaar geleden. Erg oplettend en zeer attent zodat er niet per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst wordt. Petje af ! Dat zie je nog maar weinig.

Zoals afgesproken

Prima dienst, en product zoals afgesproken. Ik zal hier nog vaker dingen bestellen.

Kwaliteit

Eerste keer toen ik bestelde was het top! Nu toch slechtere kwaliteit, plooien kwamen dikwijls niet overeen.

Slecht

Als er nog eens zo een onvriendelijke chauffeur komt leveren mag hij alles terug meenemen. We denken er aan om niet meer te bestellen bij jullie na deze ervaring. Mvg

Bestelling snel geleverd en goede kwaliteit dozen

snelle levering prima kwaliteit

Na bestelling werden de op maat gemaakte dozen snel geleverd. Prima prijs kwaliteit verhouding

Fijn bestelproces, goede kwaliteit

Makkelijk bestelproces, ook voor bedrukte dozen. Kwaliteit is prima. Prijs is marktconform.

Pluspunten

Super alles

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Goede kwaliteit en maatvoering!

Pluspunten

snelle communicatie en netjes op tijd geleverd

Harderwijkerweg 140 B

3852 AH Ermelo