Met Myles weet je dat het goed komt!

De studiereis met het OBL naar Boedapest was wéér een fijne ervaring met Myles. De communicatie vooraf en tijdens de reis hebben we vooral als prettig maar ook als professioneel ervaren. Alles was tot in de puntjes geregeld waarmee Myles heeft bijgedragen aan waardevolle studiereis en aan de versterking van ons OBL-netwerk.

Zelden voel je je zó goed ontzorgd!

Het was een feest om samen met Myles en Jinke Hermsen deze reis samen te stellen. We delen dezelfde hoge standaard en oog voor detail. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we werden volledig ontzorgd, precies wat je van Myles mag verwachten!

Professionele en fijne partner

Van de pitch tot de evaluatie van ons Jubileumfeest; Myles is en blijft Myles! Beloftes nakomen (of overtreffen door ons te verrassen), pro-actief, super strak in deadlines en planning en met oog voor sfeer en de mens. Eerlijk en prettig in het contact en gewoon een super fijn en profi team. Deze samenwerking en expertise zorgde voor een prachtig ECHT feest met een hoge waardering van dikke achten en negens van onze collega's. Super blij dat we jullie hebben gevonden ;-) Dankjewel voor het mooie traject samen!

Van begin tot eind geweldig

Als je directeur al jaren zegt: "Als we 20 jaar bestaan, vliegen we ergens naartoe met het hele bedrijf", dan weet je dat een weekendje in Nederland of een borrel op kantoor niet voldoende is. Dus vlogen we, met zo'n 50 collega's, naar Valencia. Ruim een jaar voor vertrek kwamen we in contact met Manon van Myles, en vanaf dat moment werden we overal in meegenomen. Locatie, programma, logistiek: alles klopte. Al vroeg kwam Manon bij ons op kantoor langs. We wilden graag laten zien wat voor mensen er mee zouden gaan, hoe onze cultuur in elkaar zit en wat wel (of juist níet) werkt voor onze collega's. Mede daardoor sloot de reis uiteindelijk zó goed aan op onze groep. Geen standaard bedrijfsreis, maar écht iets wat bij ons paste. De mix van activiteiten en vrije tijd was precies goed. De fietstour en de catamaran met muziek en snacks waren echt hoogtepunten. En ook tijdens de reis kwamen er nog leuke suggesties bij, zoals samen nog een drankje doen na het eten. Dat was dan ook zó geregeld. Het meedenken over dineropties, dieetwensen en alle praktische wijzigingen (ook op het laatste moment) verliep soepel en zonder gedoe. Toen er door overstromingen een jaar van tevoren een activiteit aangepast moest worden, stond er ook direct een goed alternatief klaar. Manon was ons vaste contactpersoon en paste perfect in de groep. Ze was bij elke stap betrokken, en kwam zelfs naar onze interne aftrap op kantoor zodat collega’s haar konden leren kennen en vragen konden stellen. Dat zorgde voor vertrouwen en haalde toch weer wat spanning weg bij onze collega's. Het resultaat: een reis die tot in de puntjes geregeld was en vol zat met momenten waar we het over tien jaar nog over hebben. Bedankt!

Een perfect georganiseerde reis naar Marrakesh

Wij gingen met ons team op reis naar Marrakesh met Myles, en het was gewoonweg fantastisch! Alles was tot in de puntjes geregeld: we kregen een gevarieerd programma voorgeschoteld waarbij we zowel de drukte van de souks als de rust van de woestijn konden ervaren. Van cultuur tot avontuur – we hebben ongelooflijk veel gezien én gedaan in een korte tijd. Marjolein verdient een dikke pluim: ze was altijd aanwezig en betrokken, maar tegelijk ook zo discreet dat je haar haast niet opmerkte. Alles verliep vlot, zonder stress, en dat is helemaal te danken aan haar professionaliteit en oog voor detail. Ze voelde perfect aan wanneer iets extra aandacht nodig had, zonder ooit op de voorgrond te treden. Dat getuigt van echt vakmanschap. Kortom: een onvergetelijke ervaring, uitstekend georganiseerd. Myles is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een zorgeloze en unieke groepsreis!

Bij Myles is je event in goede handen!

Ook dit jaar heeft Myles weer de organisatie van ons Festival verzorgd. De locatie was dit jaar het Eiland van Maurik. Een prachtig eiland met voldoende parkeergelegenheid voor alle collega’s. Het was een zeer geslaagd feest met veel activiteiten, muziek, entertainment, heerlijk eten en een geweldige afsluiter van de avond. Alles was weer tot in de puntjes geregeld. Myles heeft aan alles gedacht en is zeer klantvriendelijk en flexibel. De organisatie van een dergelijk groot feest is bij hen in goede handen! We hebben genoten en achteraf veel positieve reacties ontvangen. Bedankt weer voor de organisatie Jinke en team. Wij zijn superblij met jullie!

Myles ontzorgt en regelt met veel passie

Myles heeft ervoor gezorgd dat we een hele fijne bedrijfs-trip hebben kunnen maken, ze denken goed mee en komen met leuke voorstellen, maar ze staan zeker open voor wijzigingen en passen alles dan zo aan. Tijdens de reis op afstand goed contact gehad en de lokale gids die ze hadden gereld was top. Een dikke aanrader!

Geweldig!

Prachtige reis, goed georganiseerd en veel gezien in een korte tijd echt de moeite waard!

Zeer bijzondere ervaringen in IJsland

Kort geleden een prachtige 5 daagse reis beleefd in IJsland. Wat een prachtig land. Ruig, Overweldigend. Prachtige Natuur. We hebben echt zeer bijzondere herinneringen gemaakt en ik was overweldigd door de prachtige natuur. Watervallen bezocht, Geisers ervaren, Walvissen gezien van heel dichtbij, Op open zee vis gevangen, Sneeuwscooter tocht, en een Gletsjer beklommen, en dat alles onder leiding van een zeer ervaren en gezellige gids, die ons heel veel heeft verteld over het land, zijn bevolking en de historie. Dat we dan ook nog prachtig weer hadden was een kers op de taart. Myles en onze gids Baddi, enorm bedankt voor deze prachtige dagen.

Het was een fantastische reis!

Goed georganiseerd, gave activiteiten en een enthousiaste lokale gids.

Team Myles is top!

Tijdens ons jubileumweekend heeft Myles alles perfect verzorgd zodat wij zelf optimaal konden genieten van deze trip en ons 50 jarig bestaan van ons bedrijf zorgeloos konden vieren. Wat deze reis mooi maakte, is dat we zelf ook veel inbreng hadden in het programma. In nauwe samenwerking met de enthousiaste meiden van Myles is een weekend ontstaan dat perfect bij ons bedrijf past. Ze luisterden écht naar onze wensen, dachten mee op elk niveau en wisten onze ideeën feilloos te vertalen naar een strak georganiseerd en onvergetelijk weekend. Myles is niet zomaar een reisorganisatie; het is een club jonge, betrokken professionals die zakelijke reizen met veel aandacht en plezier verzorgen. Dankzij deze fijne samenwerking kijken we terug op een jubileumweekend om nooit te vergeten. Een dikke aanrader!

We zijn teruggekeerd uit Tokyo met nieuwe inzichten, ideeën en energie om samen verder te bouwen.

✈️ Studiereis naar Tokyo – Technologie, Inspiratie en Cultuur Afgelopen week zijn wij met onze coöperatie op studiereis geweest naar Tokyo – een onvergetelijke ervaring vol innovatie, inspiratie en cultuur. We bezochten onder andere drie bijzondere bedrijven: Tatsuno, een toonaangevende fabrikant van geavanceerde pompen voor tankstations – technologie die op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, maar in Japanse perfectie tot in de kleinste details is geoptimaliseerd. SATO, een producent van slimme labelprinters, liet ons zien hoe innovatieve identificatie- en traceertechnologie essentieel is voor logistiek, zorg en retail. En misschien wel het meest indrukwekkend: het Dawn Avatar Robot Café, een organisatie die robots inzet om bedlegerige jongvolwassenen op afstand betekenisvol werk te bieden. Technologie die niet alleen slim is, maar ook sociaal verbindt en nieuwe mogelijkheden creëert. Naast deze bedrijfsbezoeken hebben we ook de Japanse cultuur volop ervaren. Van eeuwenoude tradities tot hypermoderne foodconcepten – de manier waarop Japan omgaat met eten, presentatie en gastvrijheid heeft ons enorm geïnspireerd.

Altijd een feest om met Myles samen te werken

Als DJ heb ik al met veel verschillende eventbureaus gewerkt, maar de samenwerking met Myles springt er echt uit. Vanaf het eerste contact tot het laatste nummer op het event is alles tot in de puntjes geregeld. Ze zijn professioneel, betrokken en hebben oog voor detail, wat ervoor zorgt dat elk event soepel en stressvrij verloopt. Wat ik vooral waardeer, is de heldere communicatie en het vertrouwen dat ze geven. Je merkt aan alles dat ze écht passie hebben voor wat ze doen, en dat straalt af op de hele sfeer van het evenement. Kortom: samenwerken met Myles is altijd een feestje. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en creatief eventbureau!

De mensen van Myles ontzorgen en hebben oog voor detail én het zijn ook nog eens hele fijne mensen

We hebben drie zakelijke reizen met Myles gemaakt, en telkens weer overtreffen ze onze verwachtingen. Zowel qua locaties, begeleiding ter plaatse en hoe laagdrempelig ze voor ons als organisatie en de deelnemers aan te spreken zijn. Niks is te gek en ze denken altijd vooruit, want ons als organisatie ontzorgt Het gaat hier niet om een persoonlijke mening, onze 75 deelnemers gaven Myles in onze evaluatie stuk voor stuk hoge cijfers. Volgend jaar gaan we weer (met begeleiding van) Myles op reis. Ga zo door, Marjolein en collega's!

Geweldig!

Wij hebben een geweldig georganiseerd personeelsfeest gehad dankzij Myles! Alles was tot in detail geregeld; de aankleding, catering, entertainment maar ook zeker het contact was buitengewoon. Wij zouden Myles aan iedereen aanbevelen.

Als je een groepsreis boekt bij Myles weet je dat het een suc6 wordt!

Myles denkt mee en ontzorgt. Je hebt voor die tijd en ter plekke korte lijntjes en 1 aanspreekpunt. Alles wordt goed overlegd en opties worden aangedragen. Ter plekke wordt gewerkt met goede reisgidsen, meestal Nederlandstalig.

Buitengewoon fijne samenwerking.

Wij kwamen voor het organiseren van een weekend weg met ons bedrijf bij Myles terecht, omdat ons bedrijf al eerder met Myles een weekend weg is geweest en hier zeer goede ervaringen mee heeft. En ook dit keer zijn we weer heel vriendelijk en professioneel geholpen bij het samenstellen van een weekend weg met ons bedrijf. Dankzij de reisbegeleiders Cindy en Emma en hun enthousiaste en persoonlijke aanpak werd het een ontspannen en plezierig weekendje weg in Brugge. We raden Myles dan ook zeker aan en bedanken in het bijzonder Emma en Cindy voor hun uitstekende begeleiding.

Kun je rustig mee in zee gaan of nog beter, mee op pad nemen

Normaal schrijf ik niet zo snel een review, maar Myles heeft deze zeker verdient. Met ons team een lang weekend naar zee en strand geweest. Het werd Texel i.p.v. Valencia of Barcelona. Naast CO2 besparing ook minder tijd kwijt aan reizen. Het is even wennen om de controle uit handen te geven, maar dit went vrij snel doordat de voorstellen goed aansloten bij ons wensen. Er werden ons meerdere voorstellen voorgelegd van de onderdelen van het programma en nooit opgedrongen, hierdoor wordt het je eigen reis. Zeker belangrijk is te benoemen de goed begeleiding van Cindy. Ze was aanwezig op het moment dat de situatie er om vroeg en bleef onder alle omstandigheden flexibel en rustig. Hopelijk hebben wij hun dienst binnenkort weer nodig.

Zeer goed in meedenken, organiseren en begeleiding.

Het is altijd prettig werken met Myles. Er wordt goed meegedacht. We worden ontzorgd. Alle details kloppen: kofferlabels, dinerkaarten, presentje, vinklijsten (is telkens iedereen aanwezig), vooraf naar restaurants, etc, etc. En de begeleiding tijdens de reis doen ze heel knap: onopvallend maar toch aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Perfect georganiseerde evenement met oog voor detail!

We hebben voor de zomer een evenement georganiseerd met Myles en zijn zeer tevreden! De communicatie met Jinke verliep soepel en prettig. Alles was tot in de puntjes geregeld, waarbij aan elk detail werd gedacht. Het evenement had een unieke touch en was net even anders dan de standaard evenementen die we gewend zijn. Zeker een aanrader! We kijken ernaar uit om in de toekomst zeker verder samen te werken!

Geweldig geregeld!

Van het eerste gesprek tot uitvoering hele duidelijke communicatie. De afspraken worden goed nagekomen. Kortom: zeer tevreden!

In één woord: perfect!

Wij bevelen Myles aan voor alle organisaties die een zakelijke reis of event willen organiseren! In één woord: perfect!

Très bonne prise en main du projet avec réactivité et professionnalisme

Très bon contact avec Esmée, toujours disponible et réactive sur notre projet.

Grandioos!

Wij hebben een bedrijfsreis gehad naar Sevilla. Dit is een bedrijf die snapt wat de klantwens is. Een reis helemaal zoals wij het in gedachten hadden. Alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. En na de reis een gespecificeerde afrekening. Keurig, we kregen zelfs geld terug om dat de kosten waren meegevallen. Dit noem ik nu eerlijk handelen. Als we ooit weer een reis gaan maken dan komen we zeker terug. Een aanbeveling voor ieder bedrijf die een bureau zoekt die aandacht heeft voor de klant en hun wensen omzet naar een prachtig programma! Chapeau voor dit geweldige team!

Myles maakt alle beloftes meer dan waar, wat een onvergetelijke reis!

Voor de lustrumreis van ons bedrijf, verzorgde het team van Myles een reis voor +-/ 60 personen naar Marrakesh. Vooraf verliep de communicatie soepel en werden we regelmatig geüpdatet over het programma en de mogelijkheden. Ook met last-minute uitdagingen wisten ze perfect om te gaan, zoals in ons geval de aardbeving in Marokko, maar ook met individuele verzoeken van reizigers. Hun aanwezigheid tijdens de reis was geruststellend, maar nooit opvallend of opdringerig. Ik zou 100% weer voor Myles kiezen bij de organisatie van een onvergetelijke groepsreis, zowel voor zakelijke doeleinden als incentives.

Brinkpoortstraat 38 B

7411 HS Deventer