Origineel programma en professioneel uitgevoerd

Met een aantal leden en partners van de Vereniging Grondwerk hebben wij in mei 2022 een vierdaagse trip gemaakt naar Belgrado. De organisatie hiervan hebben we in de handen van Rientjes & Partners gelegd. En met reden! Een leuk gevarieerd programma, een bijzonder hotel in de binnenstad en dat alles onder de bezielende leiding van Marjo Borst, ondersteund door een lokale contactpersoon. Iedereen heeft genoten, waar het mooie weer natuurlijk ook eebn belangrijke bijdrage leverde.

Een bevlogen, betrokken en professioneel team

Rientjes en partners zijn enthousiast, bevlogen en doen er alles aan om de reis tot een succes te maken. Klantvriendelijkheid staat bij Rientjes hoog in het vaandel. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kortom: de partner voor het organiseren van een event of zakelijke reis.

Zeer persoonlijke en deskundige begeleiding

Rientjes & Partners heeft onze jubileumreis naar Malaga georganiseerd. De begeleiding die wij daarin van hen ontvingen was uitermate persoonlijk en steeds goed passend bij onze wensen. De mate van contact en de zorg die daaruit spreekt hebben wij als erg plezierig ervaren. Ook ter plaatse was de begeleiding van onze reis erg goed geregeld.

Excellent service and patience

I have worked with the company twice in different countries and each time they took a lot of the stress away from a very complicated situation. The team are calm, helpful, knowledgeable and available for all queries.

Verrassend Rome van A tot Z geregeld!

Wij zijn in april 2022 met 65 collega's naar Rome geweest. Voorafgaand aan deze reis ben ik samen met Marjolein op inspectie geweest in deze mooie stad. Rientjes & Partners heeft een uniek programma samengesteld. We hebben juist de andere kant van Rome gezien. Raften over de Tiber, met Fiat 500 auto's naar het buitengebied van Rome en daar op een prachtige locatie lunchen. Het leek wel of we in Toscaanse zaten. Het uitzicht was geweldig. Marjolein en Rosalie hebben ons helemaal kunnen ontzorgen tijdens deze reis. Altijd een glimlach, regelen alles van A tot Z en denken goed met je mee. Een echte aanrader!

Een onvergetelijke reis maak je niet alleen ......om nooit te vergeten

Een onvergetelijke reis maak je niet alleen, dat doe je samen met een groep prachtige mensen en een team dat je daar op locatie van A tot Z ontzorgd. Lieve Rientjes & Parntes en Mateja wat hebben jullie een onvergetelijke reis op maat georganiseerd, dankzij jullie werden wij volledig ontzorgd en konden wij maximaal genieten! Wij geloven dat toerisme de wereld een beetje mooier maakt, als het op een verantwoorde manier gebeurt. We gingen met ons team van De Lemeler Esch een weekend naar Slovenië om ons 40 jarig jubileum te vieren. Het land zet al jaren in op bewust reizen en sleept de ene duurzaamheidsprijs na de andere binnen. Zo hadden wij een onvergetelijke ervaring en de mensen daar inkomsten uit het toerisme, zonder dat het ten koste gaat van de natuur. Een reis vol inspiratie en om nooit meer te vergeten.

Magische Laplandreis met Rientjes en Partners!

Hierbij een TOP aanbeveling voor de samenwerking en organisatie met Rientjes en Partners voor ons 20-jarig jubileumreis naar Lapland. Alles was tot in de puntjes geregeld voor een grote groep van bijna 190 collega's en het vooropgestelde budget werd ook niet overschreden. De grote glimlach van Marjolein krijg je er ook altijd gratis bij!

Elk uitstapje met Rientjes & Partners is er één om nooit te vergeten

De afgelopen jaren hebben wij meerdere mooie uitstapjes en reizen mogen maken met Jinke en Marjolein van Rientjes & Partners, en iedere keer weten ze er iets bijzonders van te maken. Ze zoeken de hotels uit die bij je passen, organiseren leuke activiteiten, blijven zelf uit de spot lights maar zijn ten alle tijden voor vragen en adviezen beschikbaar.

Perfect samengewerkt, in een moeilijke tijd (corona) naar een prachtig resultaat.

We hebben samen met Rientjes & Partners een congres georganiseerd. De door hen voorgestelde locatie was perfect, de verzorging geweldig. Alle randvoorwaarden, sponsoring, communicatie, werving, onlinetechniek, begeleiding van sprekers etc. is foutloos opgepakt. Onze congrescommissie werd door Jinke en haar team daar waar mogelijk ontzorgd, zodat wij ons volledig op de inhoud van het congres konden focussen. En dat in een tijd waarin onzekerheid tgv coronaregels het er niet makkelijker op maakten. De congresdeelnemers waren enthousiast, ons volgende congres zullen wij graag weer samen met Rientjes & Partners organiseren.

Uitstekende service

Uitstekende service

Betrokken, op maat en tot in de puntjes geregeld

We hebben de samenwerking met R&P als erg prettig ervaren. We zijn met 30 man naar Mallorca gegaan. Ze hebben hier een uitstekend programma voor samengesteld en ons in alle details bij geholpen. Ook waardevol om iemand (in ons geval Britt) mee te hebben voor de begeleiding op locatie. Het aanvoelen van de groep is geen vanzelfsprekendheid, dat is een groot goed. We hebben tijdens de trip geen enkel moment zorgen gehad, aan alles was gedacht of werd ter plaatse opgelost. Zo wilden we tijdens de trip nog een extra programma-onderdeel en dit werd in no-time tot in de puntjes gefixed. Ik raad iedereen aan R&P in te zetten voor het organiseren en begeleiden van je trip!

Een zeer geslaagd weekend in Amsterdam!

We hebben Rientjes & Partners benaderd om onze jubileumreis te organiseren omdat we 35 jaar bestaan. De opdracht was om een spectaculair event te organiseren met meerdere "wow-effecten" erin. En dat is gelukt! Wat was het een geslaagd weekend in Amsterdam! Marjolein heeft alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Het was super fijn dat wij als organisatoren alles uit handen konden geven en op de dag zelf ook konden genieten. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Kortom, een zeer geslaagd event! Bedankt!

Kwaliteit die verrast, een heel prettige samenwerking.

Rientjes & Partners denkt op een hele prettige wijze mee in de (on)mogelijkheden. De gesprekken, voorbereiding en de begeleiding tijdens het event doen zij op een sympathieke wijze met kennis van zaken en heel accuraat. We hebben op geen enkel moment zorgen gehad over "hoe het zal lopen en of het wel leuk zal worden/zijn". Het hotel, de lunchlocaties, de restaurants en de activiteiten waren verschillend/boeiend goed en leuk. Altijd fijn en knap dat de begeleiding tijdens de reis zo'n onopvallende belangrijke rol speelt ("de beste scheidsrechters zijn die scheidsrechters die tijdens de wedstrijd niet opvallen"). Kortom: hulde! En vooral veel dank omdat we samen met alle collega's een zeer leuk event hebben beleefd.

Geweldig!

Wordt meegedacht, wordt vooruit gedacht, altijd vriendelijk, altijd correct (ondanks dat ik wel eens een lastpak kan zijn), heel professional

Een topteam dat voor én met je werkt

Rientjes & Partners zijn al jarenlang onze vaste partner in het organiseren van onze incentive reizen en events. Toen we vorig jaar een (corona proof) kerstevent wilden organiseren en dit last minute moest worden verzet was dit geen probleem. Dit laat zien hoe professioneel en snel het team van Rientjes kan schakelen, dat is écht ontzorgd worden. Na de verplaatsing van het event werd er weer vooruit gekeken naar een mooi event in de zomer, om met zijn allen weer te reconnecten. Rientjes kwam met een voorstel waar we volmondig ja op hebben gezegd, met hun ervaring en ideeën dachten ze verder dan dat wij deden (of durfden ;-) ) en hebben we onze medewerkers een échte lifetime experience gegeven. Met Rientjes & Partners haal je een top team in huis, die boven verwachting meedenken, unieke concepten neerzetten en die een samenwerking opzoeken waarin je in het hele traject kunt meedenken. Allemaal met een spetterend eindresultaat.

Super enthousiast geholpen en goed organisatie!

Ik ben super enthousiast geholpen door Marjolein. De organisatie van onze Rally en etentje werd helemaal uit handen genomen, wat super fijn was! Alles was van A tot Z geregeld. Ik kom zeker terug!

Dankzij Rientjes werd de Drive Thru op een verrassende manier ingevuld!

Voor het afscheid van een collega die met pensioen ging, zochten we naar de mogelijkheden voor een coronaproof event. Dit werd een Drive Thru, Marjolein heeft heel goed met ons meegedacht en dankzij Rientjes hebben we een aantal verrassende elementen aan het programma toe kunnen voegen. Het entertainment in de vorm van een Paparazzi-duo dat om anekdotes vroeg aan de deelnemers bleek een schot in de roos. Bovendien leverde dat een mooie videocompilatie op van het event. Ook tijdens het event zorgde Marjolein voor de coördinatie, dat kun je met een gerust hart aan haar overlaten!

Coronaproof bedrijfsuitje

De dames van Rientjes & Partners hebben in deze gekke tijden van Corona er alles aan gedaan om onze medewerkers een ontspannen en gezellig dagje uit te bezorgen. De Lente tour was helemaal geslaagd! We ontvingen na afloop veel leuke reacties van iedereen.

Geweldig!

Rientjes heeft een geweldig Coronaproof event voor ons geregeld. Goed afgestemd op onze doelgroep en met verrassende elementen. Het contact met Jinke ging heel soepel, goed bereikbaar en ook haar collega’s waren goed op de hoogte van ons event. Super dat dit mogelijk was in deze tijd. Onze medewerkers waren enorm enthousiast! Voor herhaling vatbaar, bedankt!

Geweldig coronaproof event in bizarre tijden

Met ons team hebben we genoten van een online kerst diner. In een tijd waarin eigenlijk niets kan, wist Rientjes & Partners ons toch een aantal Coronaproof ideeen te geven. De pakketten die we thuis geleverd kregen waren tiptop verzorgd. Via Teams legde de chef alles duidelijk uit. Het was heerlijk en een aanrader in deze gekke tijd.

Zeer prettige samenwerking!

Altijd zeer prettig samenwerken met Jinke, alles is altijd tot in de puntjes geregeld en verzorgd. In 2020 helaas geen buitenlandse reis, maar wel een geheel corona-proof event in Nederland. Alles op 1,5 meter en veel in de heerlijke buitenlucht. Ook dit kan Rientjes & Partners prima regelen binnen de huidige regelgeving. Wij zijn en blijven een zeer tevreden klant!

Fanstastisch

Geweldig bedrijf om mee samen te werken aan een super geslaagd internationaal evenement! Veel creativiteit en op en top begeleiding.

Tot in de puntjes verzorgde skireis in uitstekende accomodaties

In korte tijd is door de dames van Rietjes en Partners een voorstel gedaan voor onze reis. Het voorstel was meteen raak. In de verdere uitwerking heeft Britt in overleg met ons alles tot in de puntjes geregeld. Ook in Oostenrijk heeft ze op zeer professionele wijze er voor gezorgd dat wij onbezorgd van onze jubileum reis konden genieten. Een goed ski gebied met een prachtig hotel. Het was onvergetelijk.

vriendelijke medewerkers , het klopte allemaal

Via web-advertentie bij Rientjes en Partners beland. In samenspraak met vriendelijke medewerkers een actie bedrijfsuitje in London gepland en gedaan. Alles was hier in NL en daar in GB goed en duidelijk georganiseerd Iedereen zeer enthousiast.

Geweldige trip geregeld door Rientjes en Partners

Door de dames van Rientjes en Partners is er voor ons een geweldige jaarbespreking geregeld met als klapper op de vuurpijl een dag in Disneyland Parijs. Het schakelen met deze partij is gemakkelijk, snel, fijn en zorgeloos! Wij kijken terug op een geslaagde Yearly en raden Rientjes en Partners aan iedereen aan!

Brinkpoortstraat 38 B

7411 HS Deventer