Working Spirit is met 50 collega's op avontuur gegaan naar ***eå in Zweden. Een prachtige ervaring die perfect was georganiseerd door Rientjes en Partners. Van te voren hebben wij samen met de dames van Rientjes een mooi programma samengesteld met unieke activiteiten waaronder rijden op een snowscooter, drijven tussen de ijsschotsen, op een slee met husky's en racen met oude Volvo's op het ijs. Wij kijken terug op een onvergetelijk weekend en kunnen Rientjes en Partners zeker aanbevelen.
| Bedrijfsnaam | Working Spirit ICT BV |
Wij werken al meerdere jaren tot onze grote tevredenheid samen met Rientjes & Partners. Onze Gardena regio conferentie in Alicante is door Peter en Marieke wederom tot in de puntjes verzorgd. Ondersteuning van Peter ter plekke als zeer nuttig en plezierig ervaren. Een zeer professionele gedetailleerde voorbereiding met een fantastisch eindresultaat.
| Bedrijfsnaam | Gardena Divisie - Husqvarna Nederland BV |
In drie maanden tijd twee volledig georganiseerde reizen naar Malta op poten gezet. Echt een wauw-ervaring! Steekwoorden: Flexibel, betrokken, snel en persoonlijk. Kortweg een enorme aanrader om uw personeelsreizen te laten organiseren! Goede, fijne samenwerking opgebouwd. Volgende keer weer Rientjes!
| Bedrijfsnaam | Tomra Systems Western & Southern |
toegewijd; makkelijk benaderbaar; snel en adequaat reagerend. Verzorgt de congresorganisatie voor onze wetenschappelijke vereniging, de VMTI (Vereniging voor Medisch Tandheelkundige Interactie). Werkt met korte lijnen. Komen afspraken altijd prima na en zorgen bij afwezigheid voor goede overdracht
| Bedrijfsnaam | VMTI |
De dames van Rientjes hebben vanaf het allereerste contact goed met ons meegedacht. De begeleiding vooraf was super en ook tijdens de reis hebben ze echt al onze zorgen uit handen genomen! Daardoor hebben al onze collega's en ook wij zelf genoten van een heerlijk weekend Hamburg!
| Bedrijfsnaam | RBK Group |
Al 9 jaar werken wij samen met Rientjes & Partners voor onze jaarlijkse ledenreis. Het actief meedenken over de bestemming, de samenwerking met lokale partners, de perfecte voorbereiding, alles tot in de puntjes verzorgd, het ter plekke kunnen improviseren tijdens een reis, het zegt genoeg over de professionaliteit van deze organisatie. De afgelopen jaren heeft Marjolein onze ledenreizen begeleid (India, IJsland/New York, Zuid-Afrika, Argentinië, Helsinki/Riga) en kunnen we niet anders zeggen dat haar persoonlijke benadering, betrokkenheid en professionaliteit enorm wordt gewaardeerd, niet alleen door ons als opdrachtgever, maar ook zeker door de deelnemers aan onze ledenreis. We zijn alweer aan het sparren voor de ledenreis 2020!
| Bedrijfsnaam | VNO-NCW Midden |
We werken regelmatig samen met Rientjes en Partners. De samenwerking verloopt altijd soepel en goed. Marjolein is zeer professioneel, en denkt altijd goed met ons mee. Zeker een aanrader om mee samen te werken!
| Bedrijfsnaam | Cosmetique Active |
we hebben een perfect georganiseerd en begeleid jubileum weekend gehad
| Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf van Stiphout |
De samenwerking met Marjolein en Britt van Rientjes en Partners voor de organisatie van een event bij ons op locatie verliep erg prettig. Ze zijn creatief, flexibel en erg professioneel. Wederom heel veel dank voor jullie hulp, alles was tot in de puntjes verzorgd!
| Bedrijfsnaam | Koninklijke Auping bv |
Jinke is top. Ze begeleidt de groep op gepaste afstand maar ook weer dichtbij. Zij doet vooral de communicatie heel goed. Nu inmiddels met actuele app waar ze nog beter gebruik van kan maken. Ik weet allen niet wat het kost? Dat vertellen ze vast graag aan nieuwe klanten.
| Bedrijfsnaam | Waal |
Nu 3 jaar met Rientjes op reis geweest met deze groep. En elke keer weer met Jinke. Totaal niets negatiefs te bedenken. En elke keer weer verrassende leuke activiteiten en lokaties. Zeker een aanrader. Als ik iets slechts zou moeten bedenken is dat we te veel hebben gegeten en te veel leuke dingen gedaan. Een mens wil ook wel eens rust;)
| Bedrijfsnaam | Asvb |
We hebben fantastisch samen gewerkt met Emma en Jinke van Rientjes en Partners. Samen met Rientjes hebben we ons 100-jarig jubileum in Maastricht georganiseerd en dat is ons heel goed bevallen. De aanpak is persoonlijk, professioneel en met veel oog voor detail. Niets werd aan het toeval overgelaten. Wij, maar ook onze medewerkers, kijken terug op een geslaagd weekend, een jubileum met een gouden rand. Dank jullie wel!
| Bedrijfsnaam | Tibo-Veen |
Tijdens een personeelsuitje naar Maastricht heb ik met Emma en Jinke super fijn samengewerkt! De organisatie was super geregeld, waardoor ik me volledig kon focussen op het fotograferen van de reizigers. Toppers!
| Bedrijfsnaam | Twycer / Fotografie voor bedrijven |
Wij zijn onwijs tevreden over de gehele organisatie van onze jubileum 2-daagse naar Ameland. Prettige, snelle en duidelijke communicatie in het gehele voorbereidende traject. En ter plaatse hebben Emma en Marjolein alles tot in de puntjes georganiseerd! Het gehele programma verliep als een trein en overal was aan gedacht. Alle collega's en partners waren super tevreden en we kijken dan ook terug op een meer dan geslaagd weekend!
| Bedrijfsnaam | Bordan |
Perfecte begeleiding en voorbereiding, er wordt niets aan het toeval overgelaten. Goede lokale contacten!
De organisatie van de jaarlijkse studiereis van het OBL hebben we uit handen gegeven aan Rientjes & Partners en dat is zeer goed bevallen. Alles was prima geregeld en ook de begeleiding door Jinke verliep vlekkeloos. Op alle fronten altijd 1 stap vooruit gedacht en met gevoel voor finesse. Kortom; bij een volgende reis is de keuze wie de reisorganisator wordt snel gemaakt!
| Bedrijfsnaam | OBL |
Vanaf het eerste moment hadden we een heel goed gevoel bij Rientjes. We zijn vooraf met hen op inspectiereis geweest en vanaf dat moment viel ons de enorme professionaliteit op. Ze werken samen met locale partners en je krijgt op die manier toegang tot het beste van dat land/gebied. De uiteindelijke jubileumreis naar Montenegro is mede dankzij de inzet van de dames van Rientjes een heel groot succes geworden. Zij hebben ons ontzorgd en achter de schermen keihard gewerkt om het voor ons tot een groot succes te maken. We kijken met heel veel plezier terug op deze reis en zullen hen zeker van harte aanbevelen.
| Bedrijfsnaam | Redwood Software Nederland BV |
For both planning and preparation in advance, as well as for the travel guidance of Britt during the trip, we say a big thank you!
| Bedrijfsnaam | PCI Nederland |
Binnen het team van Rientjes & Partners is een afspraak ook werkelijk een afspraak. Ook wordt er op een professionele en vriendelijke wijze omgegaan met opdrachtgevers.
Wederom een hele fijne samenwerking gehad met Marjolein van Rientjes & Partners. De begeleiding voor en tijdens onze franchisereis is erg professioneel en flexibel. Scherp en tot in detail geregeld!
| Bedrijfsnaam | Grando Retail B.V. |
Rientjes & Partners heeft in samenwerking met ons een mooie reis samengesteld. De restaurantkeuzes waren top en de activiteiten waren goed begeleidt door Nederlandstalige gidsen. We hebben enorm genoten en Emma als begeleider was heel erg gezellig :)
| Bedrijfsnaam | QolorTech bv |
De gids Jinke is erg attent en goed georganiseerd. Kan ook goed improviseren met een grote groep. Ze laat niets aan het toeval over.
| Bedrijfsnaam | De Boer Makelaardij |
With a group of 25 Young (under 42) entrepreneurs and Directors we travelled to south Korea and Japan. This was all organized by Rientjes & Partners in close cooperation with our internal team. This way they were able to organize a very custom Made business trip tailored to our wishes of the different attendees. From interesting business visits, speakers, matchmaking as well as time for nice lunches, dinners and the opportunity to get to know the countries and business possibilities, several best practicices and meet people who have local experience. Great trip would highly recommend Marjolein and her team of Rientjes and Partners!
| Bedrijfsnaam | Jong Management Internationaal |
Pluspunten
Goede communicatie ! Enthousiaste en correcte medewerkers. Bedenken hele leuke activiteiten. Weten leuke sfeervolle spots zoals ook goede restaurants.
Verbeterpuntenomdat de activiteiten met een spel element erg leuk zijn. Mogen deze best een uurtje langer duren. Maar dit is erg persoonlijk natuurlijk
Pluspunten
Rientjes en Partners heeft onze incentive reis uitstekend georganiseerd: Ze ontzorgen je volledig in de organisatie van de incentive reis Ook denken ze actief mee over passende bestemmingen (ook alternatieven) en invulling van de reis Ze luisteren naar de wensen, regelen alles tot in de puntjes Snelle en prettige communicatie Ze zijn deskundig, enthousiast en betrokken