Filters

10

Prettig, deskundig advies en snelle levering

Wederom gebruik gemaakt van de fijne service. Heldere webshop (fijn, meerdere foto’s), deskundig advies en snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welk product heb je gekocht? Batterij, Wandbeugel
10

Goede, professionele training!

Binnen het bedrijf waar ik werkzaam ben, krijgen wij als BHV-ers elk half jaar een EHBO herhalingscursus. Dit vind ik altijd hele fijne lessen. Geert is een top coach die alles goed uitlegt, met je meedenkt en goede tips geeft. Zeker een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welk product heb je gekocht? N.v.t.
5

Pakket nog steeds niet binnen.

UPS lijkt mij geen betrouwbare partner. Pakket nog niet bezorgd, berichten hierover komen binnen in een vreemde taal en telefonisch is UPS zo goed als onbereikbaar. Ik maak me, een week nadat ik besteld en betaald heb, grote zorgen over de levering.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Deze reactie is ter verduidelijking voor de lezer van deze Review: Klant heeft op vrijdag 2 sept tegen sluitingstijd product besteld. Deze is 5 sept (weekend gesloten) behandeld en product is op 6 sept aangeboden op aangegeven adres door UPS. Op adres werd echter niet open gedaan en dus is pakketje aangeboden bij afhaallocatie zoals dat gebruikelijk is. Klant hierover gebeld maar deze is herhaaldelijk niet bereikbaar en voicemail inspreken kan niet. Klant gemaild dat pakketje kan worden opgehaald. Klant geeft vervolgens aan zelf in het buitenland te zitten en de persoon waar het pakketje geleverd is kan niet snel aan de deur komen. Klant vraagt of pakketje nogmaals aan geboden kan worden. Ik heb gezegd dat klant hierover contact op moet nemen met UPS. Klant is hier zeer ontevreden over. Klant geeft dag later aan dat pakketje door een ander persoon opgehaald zou worden maar dat afhaallocatie het pakketje niet mee heeft gegeven. Bij nader contact door ons met afhaallocatie blijkt dat : a: persoon kan geen ID tonen die overeenkomt met klant b: persoon komt "beschonken" over (aldus afhaallocatie) Heb klant aangegeven dat pakketje (in overleg met afhaallocatie) afgehaald mag worden als persoon een appje/foto heeft met goede ID. NB: reden voor deze reactie van onze kant is dat de review niet laat zien wat de realiteit is en wij als AED-webshop er alles aan hebben gedaan om klant tegemoet te komen. Groet, Geert van den Brekel AED-webshop

8

Zeer klantvriendelijk

Na dat bestelling en betaling via internet mislukte, werd ik gebeld of ik het toch het bestelde wilde hebben. Nu via toegestuurde factuur alles perfect geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en keurig geregeld

Nieuwe anodes voor onze AED besteld. Zijn we weer op orde voor ons Open Toernooi op de tennisclub.

 • Aanbevelen? Ja
9

Toppie

positief

 • Aanbevelen? Ja
6

Jammer dat de communicatie is misgelopen

Na een fout van mij, verkeerd email adres doorgegeven duurde het vrij lang voordat ik op de chat antwoord kreeg op mijn vragen. Als er een open venster staat waarin je direct vragen kunt stellen verwacht je ook per omgaande bericht terug. Verder is de transactie naar voldoening verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld

Bestelde delen aed in 24 uur in huis

 • Aanbevelen? Ja
8

Het bestelde product was niet leverbaar.

Een AEd besteld. Type niet leverbaar. Duidelijk aangegeven door contactpersoon. Later met een voorstel gekomen om een ander type te bestellen. Prima geregeld. Overmacht kan niemand iets aan doen!

 • Aanbevelen? Ja
7

Ruim voldoende

AED wandbeugel besteld en voldoet aan verwachtingen. Over de bezorger UPS ben ik minder te spreken. Ik moest het product ophalen op een ophaallocatie zonder dat het op het afleveringsadres is aangeboden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geholpen en snelle bezorging!

Accu voor de AED besteld. Kon op rekening met een zakelijk account en dat is een hele fijne service. Er werd meteen gekeken of het om de juiste accu ging en of die op voorraad was. Meteen de volgende dag in huis. Kortom prima webshop!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Ik ben zeer tevreden over het contact en de snelle levering van de AED webshop. Enige minpunt is dat de bijgeleverde binnen kast veels te groot is ! Die ga ik dus niet ophangen.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima service, en goed op de hoogte gehouden gedurende de leveringsproblemen.

Via internet bij de AED webshop gekomen. Prima service tijdens het bestel/aflevertraject. Het enige commentaar dat ik heb is dat je zelf de gebruiksaanwijzing dient uit te printen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service

Keurig geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Correcte opvolging van de bestelling

Ondanks de leveringsmoeilijkheden werd er duidelijk en regelmatig gecommuniceerd door de verkoper.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering

Snelle levering, vlotte website

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering

de door mij bestelde elektrodes werden snel geleverd. Het informeren over het moment van leveren was prima en de aangegeven tijdspanne was juist. ook de informatie over de wijze waarop de elektroden dienen te worden verwisseld is goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super snelle service!

Op zoek naar een AED. Duidelijke website, snel mijn keuze gemaakt. Bestellen was makkelijk en de levering snel. Wij zijn blij met ons product.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
7

Snel geleverd product

Snel geleverd. Wat niet van te voren zichtbaar was: dat je, over het bedrag wat je kwijt bent voor betaling via je creditcard, welk wel zichtbaar was en dus mee akkoord gaat, ook nog eens 9% btw moet betalen over het creditcardbedrag. Dat zie je pas op de daarna verzonden nota. Dat vond ik jammer. Mede omdat dat daar niet ( van te voren) op gewezen wordt.

 • Aanbevelen? Ja
6

Klant service

dat klantenservice zal trachten om correspondentie niet in spam mail terecht laten komen. afwikkeling van een retour zending en terugstorten is veder naar wens verlopen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste J.R. Ondanks het feit dat wij u netjes en snel een retourformulier hebben toegezonden, welke volgens u in uw spammap terecht is gekomen, heeft u besloten ons toch negatief te beoordelen. Uiteraard vinden wij dit uw goed recht en laten de review dan ook staan. U heeft inmiddels uw product terug gestuurd en wij hebben uw geld netjes en snel gecrediteerd. Dit alles ondanks het feit dat u het product niet op reguliere wijze heeft terug gestuurd. Wij vinden dan ook dat wij conform de geldende regels en snel het probleem hebben opgelost. Deze reactie schrijven wij dan ook om bij andere klanten een volgens ons onterecht beeld weg te nemen. Vriendelijke groet, Geert van den Brekel Team AED-webshop

10

Prima service

Eind goed al goed! Bestelling opgehaald op aangegeven adres. Vriendelijke groet Bart Wijers

 • Aanbevelen? Ja
10

goede info en service en betrouwbaar

3 AED apparaten aangeschaft, vlot geleverd. Vragen ook een jaar na aanschaf snel en helder beantwoord. Goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Telefonisch contact gehad voor een aantal vragen die ik had. Netjes geholpen waarna de bestelling gedaan is

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima en snel geleverd

Heb wel een beetje de communicatie gemist, maar verder ging alles prima.

 • Aanbevelen? Ja

Over Aed-Webshop

Sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in de AED (automatische externe defibrillator) en alle benodigde artikelen die daarbij horen zoals AED-kasten, elektrodes, batterijen en meer. Wij leveren alleen de beste AED’s die verkrijgbaar zijn. Ook voor advies en AED onderhoud kunt u bij ons terecht.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd