Laden reviews...
1 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prima materialen en ze doen alles om je van goed advies te voorzien.
22 July 2022
Ard
Enschede
Aankoop en levering goed. Maar om 2 reflectors in een doosje te doen en vervolgens aan te vullen met verpakkings vulmateriaal polystireenschips, lijkt mij een beetje overdreven. Terwijl er ook noppenfolie envelope zijn. Neem dit mee in uw onkosten beleid. Grt Wil
21 July 2022
Wil
Reusel
Die bestellten Teile sind soweit ganz o.k. Pünkliche Lieferung. Was fehlt ist ein "Schaltplan" für die Rücklichter, daher kann ich Ihnen leider nur vier Sterne bei der Geamtbewertung geben. P.S. Der Text auf dem Fragebogen für die Bewertung ist sehr blass und kaum leserlich.
18 July 2022
Wolfgang
Vöhrenbach
I got fast reply in my questions and the order process went smooth!
13 July 2022
Morten
Eidsvoll
Commande correct correspond bien à la description. Pas encore installé, Encore merci.
1 July 2022
Daniel stassin
Belgique
Snel en netjes verpakt geleverd.
25 June 2022
wim
Loosdrecht
Duidelijke informatie over mijn onderdeel Had lampen besteld bij iemand anders en gingen niet goed op mijn caravan na een beetje opzoek werk kwam ik bij jullie uit voor een controle box
22 June 2022
Yves
Online besteld en de volgende dag opgehaald heb niks geen negatieve opmerkingen
21 June 2022
Jgm Weustink
Hengelo
Via Google op deze site gekomen. Goede duidelijke informatie en snelle levering en degelijk verpakt. 2 werklampen (breedstralers) besteld en ontvangen. Weet nog niet of het goed werkt, moet nog gemonteerd worden. Uiterlijk ziet het er stevig en solide uit.
20 June 2022
Harry
Nieuw-Vennep
Gemakkelijke site
17 June 2022
Paolo Lombardi
Zonhoven
Zou graag een factuur willen ontvangen van deze order
16 June 2022
Auto Strijder BV
Zandvoort
Goede webshop goede en snelle service top
14 June 2022
C.v.leijenhorst
Barneveld
Post nl zegt dat het pakket geweigerd is, maar er is niemand geweest. Ik heb de hele dag zitten wachten. Ik verwacht dat de bestelling dinsdag alsnog geleverd wordt.
Beveelt niet aan
11 June 2022
Gert
Zutphen
Artikel snel gevonden op de site. Account aangemaakt en besteld en gelijk betaald met ideal . Dit ging allemaal vrij makkelijk.
9 June 2022
Klaas
Farmsum
problemlos, einfache Bezahlung, schnelle Lieferung
4 June 2022
Jens
Deutschland
Makkelijk keuze maken en snel bestellen. En de verwachting is ook dat het snel geleverd wordt.
31 May 2022
Jan W.
Groessen
Goede en duidelijke uitleg plus persoonlijke benadering!
29 May 2022
Erik
Velswijk
Beetje moeilijk om een beoordeling te posten als je de bestelling nog niet hebt ontvangen…. Dus beter de vraag voor beoordelen afstemmen op de leveringsdatum?
29 May 2022
Hilaire
Ternat
Beste ,Top service vriendelijke dank .Met vriendelijke groeten .Verhoeyen Glen.
23 May 2022
Glen
Melle
Snel en correct geleverd
21 May 2022
Marc
Bornem(België)
Wat een fijn bedrijf en wat een fijne hulp ... Professioneel, weet waar ie over praat, voorbeelden, zoek maar uit, demonstratie ... Nix is te gek ... Tot de volgende Keer
20 May 2022
Leon Kok
Enschede
Voor de eerste keer een bestelling gedaan en de verkoop ging vlot en gemakkelijk. Veel in voorraad. Voor 17.00 besteld op vrijdag en hopelijk op zaterdag de bestelling binnen.
14 May 2022
Danny corstjens
LANAKEN (3620)
Tot nu toe goed
9 May 2022
Theo
Berg En Dal
Uitstekende ervaring. Waar vind je dat nog. Snel geleverd tegen een zeer acceptabele prijs.
6 May 2022
JanvR