Ik heb een paar mistlampen voor de motor besteld. S’ avonds besteld, volgende dag goed verpakt geleverd. Lampen zien er echt degelijk uit, veel beter dan de twee voorgaande Chinese lampensets, die ik elders had besteld!
Na 3 dagen was mijn paket er al supper servies
Bestelling geplaatst gehad 's middags...dag erop binnen in de handjes in BE...degelijk verpakt,goed contact,nette producten,concurrerende prijs...dit is reclame maken ervoor zeker waard
Goede site en correct op tijd geleverd
Na een telefonische vraag ontzettend goed geholpen. Ook een webwinkel kan dus een persoonlijke touch hebben.
Keurig op tijs geleverd
Pluspunten
Levert adequaat en snel het goede product.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Even telefonisch overleg gehad over sterkte en levertijd. En toen binnen een dag geleverd.
Pluspunten
alles top in orde. gr helmut
Pluspunten
Supersnelle levering, het pakket is geleverd in België Oudenaarde rond 13u30 dd 25.05.2019 (minder 24u)
VerbeterpuntenTip: doe zo verder!
Pluspunten
Goede website en zeer snelle levering.
Pluspunten
Perfect geleverd en verpakt en alles werkt perfect
Pluspunten
Wij zijn heel tevreden over Werkenbijlicht! Vriendelijk geholpen, goede service met kennis van de producten. De bestelling werd de volgende dag al geleverd. We gaan met goede extra verlichting op onze auto deelnemen aan de Rally!
Pluspunten
oneffenheid werd snel opgelost!
Pluspunten
Juiste afhandeling.
VerbeterpuntenSnellere levering.
Staat op de site dat het op voorraad is en dan heb je besteld duurt het drie weken
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenKvK nummer en adres sluit niet met adres op de factuur :-(
Pluspunten
Snelle levering!