Pluspunten
VerbeterpuntenMijn led lamp werkt maar half paar keer gemailt maar geen reactie
Pluspunten
Na telefonisch contact snel een oplossing geregeld ivm niet op voorraad hebben en een deadline
Verbeterpuntenin 1e instantie geen mail ontvangen wat betreft leverdata, wel orderbevestiging. Hierbij de beloofde 24 hrs regeling niet waargemaakt. Wel snelle actie na telefonisch kontakt daarna.
Hallo Jan! Goed om te horen dat het na tevredenheid is opgelost! :) Bedankt voor uw feedback. Groeten, Stijn
Bedankt!
Pluspunten
het zijn kwalitatieve materialen aan een correcte prijs. voor ieder wat wils, low budget en kwaliteitsproducten advies op maat en offerte = wat je betaald. ik zou zeggen doe zo verder, producten en prijzen zitten goed, zeker aan te bevelen.
Verbeterpuntenbeter communiceren of tussentijds laten weten wanneer artikelen die op stock waren geleverd zouden worden. mails bleven onbeantwoord, telefonisch dan wel reactie gekregen. ik heb er vertrouwen in de de nalevering correct geleverd zal worden. verder was alles wel top in orde, prijs, levertijd, advies
Daar gaan we zeker aan werken! Bedankt voor de beoordeling. Wat betreft de nalevering: die ziet u aankomende week tegemoet. Groeten, Stijn
Pluspunten
mijn bestelling was verloren gegaan bij de post ,men heeft nu onmiddellijk de bestelling opnieuw verzonden waarvoor mijn dank.
Pluspunten
Levering, ondersteuning en vlotte webshop
Verbeterpuntenafhankelijkheden duidelijker aangeven. Sommige LED lampen hebben een connector nodig; dit was initieel voor mij niet duidelijk
Beste Filip, Bedankt voor de positieve beoordeling! Waar mogelijk gaan wij omschrijvingen duidelijke formuleren. Het klopt inderdaad dat wij de Wesem led werklampen zowel met inbouw-connector als met een 0,5m kabel leveren. Groeten, Stijn
Pluspunten
Goede service. En profesioneel advies gehad.
Goed om te horen:) Bedankt!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Bedankt Henk!
Pluspunten
Gewoon goed
Daar zijn we blij mee! :)
De gekochte spullen passen niet op elkaar
Dat vinden wij vervelend! Wilt u ons een mail sturen? Dan gaan we dit natuurlijk oplossen. Groeten, Stijn
Pluspunten
Altijd direct antwoord terug, supersnelle levertijd!
VerbeterpuntenGeen.
Daar zijn we blij mee!:)
Pluspunten
Duidelijk, correct & snel. Kan niet beter. A++++
Bedankt!
Pluspunten
Geweldig snel en corekt
VerbeterpuntenGeen doe zo voort
Pluspunten
Goed materiaal
VerbeterpuntenEerste levering snel tweede levering veel minder wacht nog achter mijn levering drie dagen
Pluspunten
Pluspunten
goed contact met de klant, denken in oplossingen.
Pluspunten
snelle goede service.
Pluspunten
snelle levering waar voor je geld
Verbeterpuntenkan niet beter
Bedankt Hans:)
Pluspunten
na tel overleg snelle antwoorden
Verbeterpuntenkreeg geen levering bevestigging bleek niet door te zijn gekomen . vind ook de betaal bevestiging apart. er staat dat je per bank betalen maar je hebt per ideal betaald misschien dit stukje aanpassen
Hassinkweg 31
7556BV Hengelo
Professionele leverancier in werk- en voertuigverlichting. Bezoek onze showroom in Hengelo aan de Hassinkweg 31 of bestel online via onze webshop. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.