Bedankt!
Pluspunten
Snelle levering.
Bedankt Raf!
Pluspunten
Goed om te horen, hier worden we blij van. Bedankt!!
belofte was levering de volgende dag, was een dag later wat nog steeds niet slecht is maar als je rekent op een snelle levering toch jammer.
Onze excuses voor de vertraagde levering, we zijn in ieder geval blij om te horen dat u het product inmiddels in ontvangst hebt genomen :) Bedankt!
Wij zijn erg benieuwd waarop u dit cijfer hebt gebaseerd. Kunt u ons dit laten weten zodat we het de volgende keer beter kunnen doen? :)
Pluspunten
Weet ik niet
VerbeterpuntenHet is jammer dat als ja belt me de telefoon niet opneemt dat vind ik een slechte zaak het product is wel prima denk ik nog niet aangesloten
Hallo Frans, We hebben inmiddels contact met u gehad. Zaterdags zijn we op afspraak geopend, door drukte hebben we niet direct de telefoon kunnen opnemen. Wij hebben u dezelfde dag teruggebeld en het is opgelost, bedankt! :)
Top Marc!
Pluspunten
alles is zeer snel geleverd na bestelling dank je daar voor
Verbeterpuntendoe zo verder
Gaan we doen Luc! Bedankt voor de positieve feedback! :)
Pluspunten
Even moeten wachten op een antwoord via e-mail . Maar eens antwoord ging alles vlot vooruit . Enkel spijtig dat er geen aansluitschema bij de lampen is , zoals op de site staat geschreven van wel . Maar het zal wel lukken .
VerbeterpuntenZijn goed bezig .
Inmiddels hebben we ook bij deze lampen de aansluitschema's toegevoegd, bedankt voor de tip!
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenBetere communicatie over productbeschikbaarheid en levertijden. Geen dingen beloven die niet na gekomen worden. Vooral met betrekking tot wanneer een product geleverd wordt.
Bedankt dat u ons scherp houdt! We gaan de twee lampen die niet voorradig lagen z.s.m. uitleveren zoals we besproken hebben. De overige lampen heeft u inmiddels in ontvangst genomen, hopelijk bent tevreden over de lampen! :)
Pluspunten
Goed assortiment
Bedankt Lars!
Pluspunten
snelle levering uit voorraad tegen een scherpe prijs
En daar doen we elke dag onze uiterste best voor Hans. Bedankt!
levering naar belgie duurde langer dan verwacht
Hallo, Een brievenbuszending doet inderdaad iets langer erover naar België. Dit kunt u terugvinden op onze website. Pakketzendingen worden binnen 24 uur geleverd in België. Brievenbuszendingen doen er normaliter 1-3 werkdagen over voordat deze in België geleverd worden. Groeten, Stijn Werkenbijlicht
Bedankt voor de beoordeling Ben!
Bedankt!
Pluspunten
snelle levering en correct
Bedankt Peter!
Dankjewel!
Pluspunten
Goede producten
Bedankt!
Pluspunten
zeer goede prijs / kwaliteit
Verbeterpuntenzou het niet weten ,liep allemaal goed
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
correcte afhandeling
Verbeterpuntenbeoordelen lijkt me zinnig wanneer er ook uitgeleverd is geworden, tot dusver nog altijd niet.
Inmiddels is dit gebeurt, wij zijn benieuwd naar uw bevindingen!
Pluspunten
goede technische ondersteuning om juiste product te vinden en snelle en geode levering.
Bedankt! Goed om te horen!
Hassinkweg 31
7556BV Hengelo
Professionele leverancier in werk- en voertuigverlichting. Bezoek onze showroom in Hengelo aan de Hassinkweg 31 of bestel online via onze webshop. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.