Bedankt Stefan!
Pluspunten
Klant wordt via de mail duidelijk geïnformeerd en een vlotte levering.
Daar zijn we trots op, bedankt voor uw reactie!
Pluspunten
Belt vlot terug, snelle reactie
Bedankt Dennis!
Pluspunten
snelle en correcte levering
Goed om te horen, bedankt!
Snel thuis bezorgd zeer tevreden
Fijn om te horen dat u de bestelling snel heeft ontvangen. Bedankt!
Pluspunten
correct geholpen.
Bedankt Marc!
Pluspunten
Snel, goede service, behulpzaam en denkt mee!
VerbeterpuntenGeen!
Wij helpen graag! :) Bedankt Koen voor de beoordeling!
Bedankt!
Pluspunten
Op tijd verstuurd nette verpakt
Bedankt voor de positieve beoordeling! Daar worden wij blij van :) Groeten, Stijn Werkenbijlicht
Bedankt voor de goede beoordeling, daar worden we blij van!
Bedankt!
Bedankt voor de beoordeling! :)
Pluspunten
Na een verloren pakketje bij post nl werd er door werkenbijlicht zonder problemen een nieuw exemplaar opgestuurd. super service! p.s. het verloren pakketje nog steeds niet mogen ontvangen
Hallo Gerard, Goed om te horen dat het pakketje nu in goede orde ontvangen is! Groeten, Stijn Werkenbijlicht
communicatie kan beter. niet alles geleverd .
Bedankt voor de beoordeling! De volgende keer gaan wij alles in-een-keer goed uitleveren!
Pluspunten
Zij doen wat ze beloven! Prijs,kwaliteit en service= 9,5
VerbeterpuntenGeen
Kijk, daar worden we blij van! Bedankt!
Bedankt!
Pluspunten
Tijdige en correcte levering. bestelde artikelen zijn goed verpakt
VerbeterpuntenBij de stuur schakelaar kan de maat bij staan, deze past niet altijd
Bedankt voor de goede beoordeling! We gaan de productpagina nakijken, bedankt voor de tip!
Pluspunten
alles naar wens
Verbeterpuntendoe zo verder
Gaan we doen! Bedankt voor de goede beoordeling Jos!
Pluspunten
Alles snel en correct geleverd. vandaag besteld morgen bezorgd.
VerbeterpuntenGeen (op dezelfde manier doorgaan)
Hier worden we blij van! Bedankt Jan!
Pluspunten
Goede service en klantvriendelijkheid Snelle levering
Dat vinden wij belangrijk! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen Erwin. Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Bedankt Wouter!
Bedankt Rolf!
Bedankt Rick!
Pluspunten
Goede kwaliteit
Kwalitatieve producten leveren is waar we voor gaan! Bedankt voor de beoordeling Jordy!
Pluspunten
snelle levering. goede omschrijving. duidelijke uitleg.
Verbeterpuntenkan ze zo niet vinden
Fijn om te horen dat de omschrijvingen op onze website duidelijk zijn! Bedankt Gertjan!
Hassinkweg 31
7556BV Hengelo
Professionele leverancier in werk- en voertuigverlichting. Bezoek onze showroom in Hengelo aan de Hassinkweg 31 of bestel online via onze webshop. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.