⭐⭐⭐⭐⭐ Een dikke 9,5 – onze reddende engel!
Na de aankoop van ons huis hebben we Wesly ingeschakeld voor diverse werkzaamheden. Al snel ontdekte hij een grote lekkage in de badkamer die blijkbaar al jaren aanwezig was, met zwarte schimmel. We waren enorm geschrokken. In die periode was ik hoogzwanger van een tweeling en juist toen heeft Wesly ons geweldig begeleid.
Hij betrekt je bij elke stap, denkt mee en geeft eerlijk advies. Dat gaf ons veel rust en vertrouwen. Wat ook heel fijn is: hij heeft echt alles onder één dak – van badkamers en wc’s tot keukens, meubels en zelfs zonnepanelen. Ze werken samen met verschillende vestigingen en showrooms waar wij ook zijn geweest – overal zijn we perfect geholpen.
Wat wij vooral waarderen, is dat Wesly van begin tot eind persoonlijk betrokken is. Vanaf de eerste afspraak tot aan de oplevering is hij aanwezig en aanspreekbaar. Klanttevredenheid staat bij hem echt hoog in het vaandel.
Toen er later opnieuw lekkages werden ontdekt in de andere badkamer en wc, maakte hij direct tijd voor ons, ondanks zijn volle planning. Hij heeft zelfs in de weekenden hard doorgewerkt om alles op tijd af te krijgen. Uiteindelijk heeft hij twee badkamers en een wc volledig voor ons gerenoveerd.
Wij zijn ontzettend tevreden over de service, betrokkenheid en het vakmanschap. Alles wordt van A tot Z geregeld. Daarom zijn we ook van plan om waarschijnlijk onze zonnepanelen, keuken én meubels bij hem af te nemen.
Een echte aanrader!