Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen herhaaldelijk snelle levering en zorgvuldige verpakking, met duidelijke informatie op de site en betrouwbare service. Het assortiment werd goed gepresenteerd en de artikelen kwamen op tijd aan. Het personeel was vriendelijk en attent, en de winkelervaring verliep soepel. In het algemeen benadrukken de recensies een sterke levering, verpakking en waar voor je geld.
Gewoon mooi
26 April 2024
B.
Den Haag
De site is duidelijk. Het keuzeproces is helder. De lamp was goed ingepakt en voldoet aan de beschrijving. We zijn er blij mee.
12 April 2024
Fons
Zoetermeer
Produkt en prijs oké
12 April 2024
Annemieke
Best
Snelle en correcte service als internet leverancier en prettige bediening in de shop in Deurningen
27 February 2024
Teun
Rosmalen
Wunderschönes Geschirr , sehr schnell geliefert und sicher verpackt. Gerne wieder.
20 February 2024
Annett
Leipzig
Super goede ervaring gehad: van het telefonische contact voorafgaand de aankoop en advies ‘op maat’ gekregen. Daarna supersnel verzonden en de lampen zijn mooi gemaakt en degelijk.
11 February 2024
Stephanie
Den Haag
Habe Hängelampen von Deutschland aus bestellt. Sie sind schnell geliefert worden und waren supersicher verpackt. Sehen genau aus,wie auf den Fotos. Kommunikation hat sehr gut geklappt. Jederzeit wieder, Shop ist zu empfehlen! Vielen Dank
19 January 2024
Karl-Heinz
Wittmund Deutschland
Snelle levering, mooie kwaliteit en duidelijke uitleg hoe het behang aan de wand te doen
15 January 2024
Erich
Capelle aan den IJssel
Snel geleverd tegen een correcte prijs, wat wil je nog meer?
24 December 2023
Jan
Eindhoven
9 December 2023
MM
Rogalska
bedankt voor het meedenken bij de koop van het product
26 November 2023
monique
amsterdam
De lampen waren goed ingepakt.
24 November 2023
Yvonne
Schiedam
Van ons oude keukenlamp-armatuur uit 1935 vonden we een vervangende melkglazen kap bij Oretro! #BLIJMEE
17 November 2023
Edu
Hengelo
Geweldige service!
5 November 2023
Ivo
Weert
Bestellen, alles krijgen en goede volging van bestelling .
3 November 2023
Vin
Rosmalen
Goede en snelle levering, en mooie lampen!
27 October 2023
Sasja
Amsterdam
Netjes en snel verzonden, alles prima in orde.
24 October 2023
M.K.
Haarlem
22 September 2023
Corrie
Voorburg
De kleur van het door mij bestelde bedlampje werd goed weergegeven op de website. Vrijdagochtend had ik het lampje besteld en zaterdagochtend kon ik mijn pakketje al afhalen bij het afhaalpunt van PostNL.
6 September 2023
Petronella
Emmen
2 September 2023
Mario
Amsterdam
Snel geleverd, mooie producten en goede, duidelijke site. Kortom.... TOP!
28 August 2023
Esther
Arnhem
Ik ben van Duitsland en heb voor de eerste keer iets in de webwinkel van oretro gekocht. Betalen via klarna was erg gemakkelijk, en de levering van Nederland naar Duitsland via PostNL/Hermes was stevig. Ik gaa de webwinkel weer bezoeken.
25 July 2023
Peter
Oberhausen/Duitsland
Buiten de schuld van Oretro ging er zaken mis bij de bezorging. Met heel veel persoonlijke inzet hebben ze er voor gezorgd dat dat in orde kwam.
13 July 2023
Dave
Amsterdam
Er werd niet op mijn mail gereageerd
7 July 2023
Irene
Rijswijk
Zonder poespas, zo geregeld, snelle levering
30 June 2023
Antoinette
Wassenaar
ORETRO is een winkel en webwinkel in Deurningen ov.
Art Deco, retro en vintage verlichting en woonaccessoires
Hoofdstraat 32 A
7561AC Deurningen