Filters

10

Amazing service

I received my lovely plants within 2 days and there was a minor issue with one of the plants. The client service responded within 24 hs and they solved it very quickly. I cannot recommend them enough!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankzij jullie krijg ik groene vingers!

Het was het begin van de lockdown en zat naar de televisie te kijken. Tijdens de reclame zag ik dat er net naast de televisiekast ruimte was en dat een grote plant daar wel mooi zou staan. Ik kwam op jullie site terecht en vond er dankzij de zoeker de ideale plant. Nu zijn we 2 maanden en heel wat planten later en mijn huis begint stilaan op een jungle te lijken! Dankzij jullie en jullie app kan ik planten houden en is mijn huis een heel stuk gezelliger in deze vreemde tijden. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Plantsome is stiekem best verslavend

Ondanks de virusperikelen kon ik mijn nieuwe groene vriend Lucas binnen één dag verwelkomen in mijn 'urban jungle' in Leuven (België). Een hele prestatie! Lucas was goed verpakt en kwam supergezond aan. Hij is ook nog eens een stuk groter dan ik verwachtte. Ik heb er geen meetlint bij gepakt, maar ik denk dat hij de 65 cm in zijn omschrijving zeker overstijgt. Ik hoop dat de Zamioculcas van muziek houdt, want ik heb 'm naast mijn piano gezet. En omdat hij daar zó mooi staat ben ik direct op zoek gegaan naar een maatje voor aan de linkerzijde. Tja...Plantsome is best verslavend. PS: Ik geniet énorm van het lezen van jullie omschrijvingen. Echt heerlijk! Dat schept meteen een band.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal geweldig

wat een beauty. Goed verpakt met zorg. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, snel, betrouwbaar; gewoon een fijne leverancier

Ik kan weinig aan de samenvatting toevoegen. Mooie planten, leuk en goed in de markt gezet, betrokken en vriendelijke medewerkers; gewoon top. We zijn een trouwe en tevreden klant!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastic design and unique plant selection!

Grabbed a four fern pack that is absolutely great, with other assorted treasures like the little succulent hang plant in a sea shell. So cool. I have managed to upgrade my apartment with under 170 euros of investment. Also got some exposed root plants in water bowls. SO cool. I feel like I'm in a plant-arium or something similar (live next to Hortus Botanicous in AMS). I always have selected my plants based on their air filter ability (after some research I have mimicked all the plants of the international space station for this reason) and their tropical looks so this was a perfect selection for me. Only gripe is the bamboo from Honduras had a lot of yellow spore fungi and needed to be re-potted, cleaned and quarantined for a while in the sun to clear of pot rot but no major. Another small plant had a different mould also requiring cleaning but thats gardening hey! Already recommend to my friends and would just suggest to check soil cellophane wrapped areas for mould before sending out. Some could ruin a whole house if infecting other plants and I strive to keep my house plants always mould free.

 • Would you recommend us? Yes
9

Plantsome made my Mini Jungle dream at home come true in an easy way !

I always wanted to have lots of plants at home and create my own mini Jungle. However, I don't know where to start and how to start until I saw Plantsome IG, its so appealing and made feel that "hey I can do it". And plantsome did help me in starting my mini jungle at home, from inspiration on Instagram @plantsome and the great user experience on plantsome.com with all a good starter article or guide to own have plants. A great delivery service and Customer service as well, Pip one of the girl from the customer service really help me in all my question and quires. And lastly Plantsome also enable me to share my new interest with in having plants at home to all my close friends and Colleague, I think I have sent 7 plants to them to cheer up their home especially during the Corona Times. Lastly I wanna say Thank you Plantsome - you made my dream to have a Mini Jungle at home come true - Just hoping that all the plants will survived.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige plant, fijn bestelproces

Super mooie plant (uit kokosnoot) besteld als cadeau voor vrienden. Bestelproces is leuk, simpel en snel. Bezorgproces en -berichtgeving is heel goed geregeld. Echt super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG!

Ik was een uur lang bezig de site te lezen en aan het lachen om de teksten. Jullie hebben een flora-beet zoveel enthousiasme bezorgd dat ik gelijk voor een paar honderd euries aan planten heb gekocht. Met de app en begeleiding ben ik ervan overtuigd dat het mij gaat lukken ze in leven te houden. Mijn groene amigo's noem ik nu bij hun naam...gekker kan het niet worden. Oh ja de kwaliteit van de planten is AMAZING!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Levering en plant top. Alleen jammer dat de app niet goed werkt

 • Aanbevelen? Ja
10

lèkker!!

Ja, dit is dus echt goed. goede kwaliteit, en makkelijk thuisbezorgd. De app gaat me zeker helpen om mijn planten mooi te houden. Ik vind de hele opzet van de website ook zeer verfrissend. Die copywriter daar is knettergek, maar dat is een groot pluspunt! :)<3

 • Aanbevelen? Ja
9

Na een probleem met de levering prima opgelost.

Helaas maar een derde van de bestelling ontvangen :-( Toen er eenmaal contact was gelegd verliep de communicatie lekker vlot en werden de planten en potten nagestuurd. Eind goed al goed dus (nou ja, nu de planten nog in leven zien te houden).

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

De planten zijn super mooi, levering was zeer goed georganiseerd! Hier bestel ik zeker nog meer plantjes!

 • Aanbevelen? Ja
4

Maakt belofte niet waar

Voor moederdag een plant besteld voor mijn moeder. Ruim op tijd, namelijk op donderdag de bestelling gedaan, zodat het voor zondag in huis zou zijn. Plantsome beloofde vandaag besteld morgen in huis. Nu, 4 dagen later, is de plant nog steeds niet bezorgd en is Plantsome onbereikbaar. Erg jammer.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hey Bram, Wat vervelend dat het zo gelopen is! Normaliter leveren wij inderdaad binnen een dag, maar gezien de huisige situaties kunnen we dat helaas niet meer beloven. Dat staat ook op de website en in de bevestigingsmail, maar als dat niet helemaal duidelijk was spijt dat ons! Ik heb even in je Tracking info gekeken en het lijkt nu allemaal goed te zijn gekomen, klopt dat? Ik hoop dat je moeder toch nog erg blij was met haar nieuwe groene amigo. Nogmaals onze excuses voor het rommelige verloop van jouw bestelling. Groetjes, Kayleigh van Plantsome.

8

Grotendeels mooie planten, snelle bezorging.

Al twee keer een plantenpakket besteld als cadeau en beide keren tevreden. Punt van aanmerking was dat de baby plant (Syngonium Neon Robusta) die ik bij de laatste order had meebesteld in zeer jammerlijke staat aankwam. De grond was volledig verdroogd, het plantje zelf zag er uit alsof'ie de oorlog had meegemaakt, en de wortels groeiden uit en rond het kweekpotje. Veel te lang in een veel te klein potje gezeten, dus. Dit voelde helaas als een erg verwaarloosde plant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Friendly shopping experience

The information on the website was useful for me to decide what plants to get. The shopping experience was pleasant and the delivery quick. Veyr happy with my two new green friends,

 • Would you recommend us? Yes
9

Zeer snelle levering

Planten worden geleverd zoals ze op de website worden vermeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

geweldig

leuke schrijfstijl, zeer goede website, verschaft ook nog eens alle info omtrent de verzorging van de planten en een bizar snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
5

Matig, kwaliteit van de plant was slecht

De website werkt goed, de bestelling verliep goed en ik kon mijn bestelling volgen. De plant kwam aan in een doos. De plant was goed verpakt, echter zag de plant er niet mooi uit. De plant had 2 blaadjes en dat was het. Ik heb de plant verzorgd zoals de beschrijving maar na enige tijd kon ik de plant weg gooien! De plant zag er niet uit en er kwamen blaadjes uit en die gingen vervolgens dood. Dezelfde plant gekocht maar dan bij het tuincentrum (tevens veel goedkoper) die doet het tot op de dag van vandaag goed. Ik verzorg deze plant precies hetzelfde en deze groeit als een malle! Voortaan ga ik naar het tuincentrum

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Renee, Wat vervelend dat jouw ervaring niet helemaal was zoals we allebei zouden willen.. Je mag/kan ons altijd een berichtje sturen als er iets onverhoopt niet goed gaat met jouw groene amigo, dan zullen we altijd voor een passende oplossing proberen te zorgen! Hier balen we namelijk echt van! Sorry voor het ongemak. Groetjes, Kayleigh van Plantsome.

10

Top!!

Goed en snel geregeld, leuke manier van communiceren en goed te bereiken! Echt super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Goede service, snelle levering en prachtige planten!

 • Aanbevelen? Ja
1

Veel te duur !

Grote doos netjes ingepakt, maar stelt niets voor. Voordeligste plant was bijna €23 in de winkel kost deze plant €7.50

 • Aanbevelen? Nee
10

Mooie planten, uitstekend verpakt

Ik bestelde een zestal planten bij plantsome. Ondanks de grote drukte, werden ze snel geleverd en in perfecte staat! Stuk voor stuk mooie toevoegingen aan onze "jungle". De planten zagen er na de reis naar België nog super uit en werden duidelijk met zorg verpakt. Ook de app is erg leuk en handig om mee aan de slag te gaan. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
7

Moederdag periode is een ramp

Normaal gesproken is Plantsome de beste qua productkwaliteit en klantenservice. Helaas heb ik nu voor moederdag had een plant besteld, die om de een of andere reden niet word verzonden. Wanneer ik contact probeer op te nemen met de klantenservice, lukt dit niet. Volgens hen is het zo druk, dat zij pas over een week reageren. Zonde dat Plantsome deze periode niet aankan en hier slecht op in heeft gespeeld. Hoe dan ook is Plantsome een top bedrijf, maar niet wanneer je plant er snel moet zijn, of in drukkere periodes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne service en geweldige planten!

GEWELDIG!

 • Aanbevelen? Ja

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd