Hey D, Bedankt voor je review, jammer dat je niet tevreden bent! Ik zie dat je in deze plant in mei hebt besteld en dat er toen contact is geweest over afgetopte takken (kwekers doen dit soms om de groei van andere takken te stimuleren of omdat de plant teveel uit vorm groeit, we knippen nooit takken af zodat een plant in de doos past, dat zou zonde zijn!). We hebben toen aangegeven dat je altijd contact op kan nemen als de plant het toch niet goed doet. Voor zover ik kan zien is er hierna geen contact meer geweest. Mocht je toch nog geholpen willen worden met je plant, stuur vooral even een berichtje!' Met vriendelijke groet, Jessica van Plantsome
Hallo Andreas, danke für deine Bewertung! Tut mir leid zu hören, dass du nicht ganz zufrieden mit deiner neuen Pflanze bist. Du kannst uns gerne in unserem Pflanzenservice kontaktieren mit ein paar Fotos der Pflanze, dann finden wir zusammen eine passende Lösung für die mangelhafte Qualität. Ich freue mich auf deine Antwort! Tom von Plantsome
40 Zwethlaan
Honselersdijk 2675 LB
Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!