2 x besteld, 2 x kleine insecten
De eerste keer het toeval, ik bestelde een plant en enkele weken later zat mijn huis vol met rouwvliegjes na het ontvangen van een plant welke ik bestelde, ik heb hier niets van gemeld omdat rouwvliegjes/mugjes toch wel eens kunnen voorkomen.
Echter enkele maanden nogmaals een plant besteld, deze voor de zekerheid apart gezet, een blad verdorde en wat bladeren lieten los. Ik heb de plant gesnoeid zodat hij er weer mooi groen uitzag en toch bleven er plekjes komen. Eerst dacht ik dat het door de standplaats kwam... maar Als eigenaar van ongeveer 60/70 plantjes klein, middelgroot n groot en dat dit dit een makkelijke plant moest zijn vond ik het erg vreemd....
Nu weken later beginnen mijn planten het ineens slechter te doen en blijk ik op vele planten Trips te hebben zitten... een heuze plaag waarvan ik geen idee heb hoe ze weg te krijgen.
Ik vind het erg vervelend, planten hier zijn best prijzig, de service en bezorging is erg vlot en een leuke commerciële manier wat erg leuk is dat het met de tijd meegaat... maar blijkbaar krijg je er dan dus wel extra gasten bij cadeau :(
Helaas heb ik ook geen idee hoe dit weg te krijgen aangezien deze beestjes ''immuun'' lijken te zijn voor vele bestrijdingsmiddelen :(.