Superleuke webshop met geweldige planten en bijpassende accessoires!

Kwaliteit, snelheid, gewoon echt goed! Heel handig dat je de potten om de planten heen kan zien, dan weet je precies wat je in huis krijgt! Ik moet uitkijken dat dit niet een nieuwe verslaving wordt. :-)

Geweldige klantenservice!

De klantenservice van Plantsome is super! Vriendelijk, beleefd, zelf soms tof en grappig. Als ook de planten zijn geweldige pareltjes een voor een. Heb er ondertussen al enkele staan ik ben er zo tevreden van en zelf wat verliefd op hahaha

Plantastisch!

Dankzij de bijhorende app, is het fijn om planten in huis te hebben zonder de angst dat je ze laat verdrogen (dankzij de meldingen). Ook de info die bij de planten worden gegeven (luchtzuiverend, giftig ...) is zeer nuttig! Graag meer van dat!

Topservice!

Mijn planten werden op enkele dagen van Nederland in België geleverd in perfecte staat! Heel goed systeem van verpakking waardoor de planten gezond en zonder kleerscheuren uit de verpakking komen. Ik zal er zeker nog bestellen.

Verrassende prachtig planten perfect bezorgd met uitstekende service

Verrassende prachtig planten perfect bezorgd met uitstekende service. Wat wil je nog meer. Een app? Hebben ze! En die werkt ook perfect om ook de minder groene vingers te helpen met de verzorging van de groene amigos. Ik denk dat Plantsome ons nog veel amigos gaat leveren. Naturalis in Brabant..

Helemaal top!

Ik heb ondertussen meerdere keren bij Plantsome planten besteld en het is elke keer geweldig gegaan. Van de grote variatie aan keuzes tot de vlugge en veilige bezorging van de planten. Ik ga hier zeker nog vaak bestellen!

Goeie service en op maat

Ik wilde graag iets anders bestellen dan op de site aan keuzes vermeld stond, en dat was geen enkel probleem. De planten werden op precies het moment zoals gezegd afgeleverd, klasse!

Communicatie, levering, kwaliteit; alles prima.

Niets verkeerds

Goede kwaliteit en goede service

Ik hou ervan dat dingen op een andere creatieve manier worden opgepakt. En dat is bij jullie zeker het geval. Ik werd op jullie site gewezen door mijn dochter. We hebben nu allebei veel verschillende vrienden in huis Wat nog niet altijd gelijk werkt is de app maar daarentegen werken de meldingen Prima! Ik ben zeer tevreden.

Super leuk concept met een groot aanbod

Ik had 5 kleine plantjes besteld en 2 kadobonnen. Helaas zaten de kadobonnen niet in de doos toen die aankwam. Ik heb dat via What's app gemeld en binnen de week heeft Plantsome mij de kadobonnen alsnog bezorgd.

UITSTEKEND

Ik heb voor het eerst een grote kamerplant online besteld, omdat ik geen vervoer had. Ik ben nu helemaal verliefd op mijn calathea en heb ook een peperomia baby gekocht, die al groeit als de kool! Geweldige verpakking, geweldig en gezonde planten en de verzorgingstip helpen mijn groene duim al een hele hoop!

Een echt kado!

Ik heb mijn kleine kudde af laten leveren bij mijn vriend op zijn verjaardag het was een groot succes! Superleuk om op zijn verjaardag zo’n groot pakket binnen te krijgen het was overigens heel goed verpakt planten staan nu erg mooi meteen de app gedownload om de verzorging optimaal te hebben superleuk!

Veel keuze, snelle levering!

Veel keuze planten, grootte en soort. En onverwacht, een super snelle levering in België. Ook op zaterdag. Top!

Snel, goed geleverd en mooie planten

Goede kwaliteit planten, die voldoen aan de omschrijving. Mooier dan in het tuincentrum! Snel en goed verpakt geleverd. En bij een hulpvraag snel antwoord, top.

slecht

Plant is erg beschadigt op meerdere plekken. Ook slecht verpot, de wortels steken er boven uit.

leuke plantjes

Leuke plantjes met goede verzorgingstips. Op de website is makkelijk te zien welke giftig zijn voor huisdieren. Bezorging ging ook prima, spul was goed ingepakt. Enige nadeel was dat de bezorger de doos op z'n kant had tijdens het bezorgen (ondanks dat toch wel zeer duidelijk op de doos stond welke kant de bovenkant was...) . Desalniettemin kwamen de plantjes onbeschadigd aan. Enige nadeel vind ik de prijs, plantjes zijn bij sommige andere winkels goedkoper. En ik hoop dat alle plantjes snel in de plantsome app komen want er ontbreken er nog een paar.

Goede service veel keus

De website is overzichtelijk. Mooie planten en potten. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Planten zijn erg mooi

Twee planten besteld en ze zijn prachtig! Goed in gepakt. Kwaliteit echt top! Bezorging ging alleen niet goed. Maar dat is niet Plant some zijn schuld. Ik beveel plantsome zeer!!

Mooie planten, snelle levereing!

Goede uitleg op de website over de planten en de verzorging. Ik had de planten snel en goed ingepakt in huis. De app is heel handig, zelf niet zo groene vingers en deze herinnerd mij eraan wanneer ik de plant moet voeden.

Fantastische giftcard

Voor iemand waar we een project mee hebben gedaan, hebben we bij Plantsome een giftcard besteld en deze direct bij hem laten bezorgen. Sowieso handig, maar echt, check de giftcard, die is zo gaaf! Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we die bestellen.

tof

goede service, prima plant, precies zoals verwacht. Goed verpakt. Een aanrader

Geweldig!

Hele mooie planten, snel geleverd en uitstekende service. Één van de bestelde sierpotten had de reis niet goed doorstaan. Er werd snel op mijn mailtje hierover gereageerd en die nieuwe pot was zo in huis. Een aanrader Plantsome. En de app is ook superhandig.

Plantsome is top

Mooie en informatieve website. Fijn dat er ook passende potten bij een plant besteld kunnen worden. De humor en knipoog in de teksten vind ik top. Levering was ook top; goed stevig verpakt en snel.

Tevreden klant

Mooie planten, goeie service! Wel prijzig.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB